Отзывы покупателей о Мышь 2E Gaming HyperSpeed Pro RGB USB Black (2E-MGHSPR-BK)

Оценка пользователей 4.06/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не прожила навіть гарантійного терміну, який складає один рік. Часто сама почала відключатися, перепідключатися. Також, не раджу брати мишку з перфорацією. Тут є як і плюси, так і мінуси. Плюси перфорації - це те, що не сильно потіє рука, а мінуси - це те, що контакти всередині ніяк не захищені в таких дешевих мишках, і при потраплянні туди, хоч сльозинки, одному Богу відомо, що з нею буде. Топар по якості так собі, більше погано ніж добре.

Достоинства:
    Сенсор хороший, зручна, хороша збірка
    Недостатки:
    Погана якість товару, не довго живе
  • Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отлічна мишка, через 6 місяців працює як новенька.

Достоинства:
    Ціна, можливість детального налаштування в програмі
  • Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отработала только год - умерла совсем молодой.

Достоинства:
    Как бы удобная была.
    Недостатки:
    Через год заглючил сенсор и мышь сдохла.
  • Оксана С***

Зручна швидка мишка.

• Володимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

в цілому для ігор піде, але лише за зручності та чутливості, не бокові кнопки не центральна кнопка миші не підходять для цього.
    Для ігор скоріше не рекомендую чим так.

Достоинства:
    налаштування чутливості, легкість, розмір, приємна форма
    Недостатки:
    через місяць користування зламались бокові кнопки. до всього їх важко натискати. Колеско мишки дуже важко натискати.
  • Катя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зламалась мишка через 8 місяців після купівлі, чи є можливість ремонту?

Недостатки:
    Зламалось колесо на мишці через 8 місяців користування
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відповідає очікуванням, класний дизайн.

Достоинства:
    Гарна миша для кс
    Недостатки:
    не виявлено
  • Арсеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По-перше відправили мені стару модель мишки 21 року, де відсутній логотип усередині мишки, натомість там просто напис "2E Gaming". По-друге, напис який усередині через місяць відпав від плати і тепер там просто світлодіод. У результаті хочу обміняти товар.

• Юрий Ч***

За свої гроші - топ

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

миша топ, форма razer deathadder мені підійшла, користуюсь вже пів року не пищить як пишуть інші ну не зовсім але цей писк чутно лише якщо мишку дотулити до вуха. Мені пощастило я попав на акцію + коврик та тримач для провіду мишку рекомендую

Достоинства:
    Сенсор форма ПО підсвітка
    Недостатки:
    нету
  • Серій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка чудова. Топова начинка за такі гроші

Достоинства:
    Низька ціна
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша мишка за свої гроші. Використовуючи мишку більше як місяць і задоволений своєю покупкою

Достоинства:
    Якість та вартість
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Матвій О***

Очень крутой сенсор, удобная

• Артур Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Краще брати щось за більшу ціну , по цій акціі продають явний брак.

Достоинства:
    Форма.
    Недостатки:
    Через місяць зламались бокові кнопки ,ще через місяць почала пищати як скажена.
  • Ілля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купляю вже другий раз цей девайс бо захотів інший колір. Попередня живе вже більше трьох років - все добре. Дуже зручна та ергономічна. Рекомендую.

• Юхневич В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пережила неодноразове падіння зі столу на ламінат і зуби котів

• Владислав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Помітив писк усередині через 3 тижні, а також після невдалого падіння в середині відклеївся напис "2E Gaming".

Достоинства:
    Хороший сенсор, красивий дизайн
    Недостатки:
    Слабкі матеріали, писк
  • Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже добра миш за свою цену, сенсор не сривает подсветка настраивается хорошо, dpi тоже, провод отличного качества. В комплекте идут сменние наклейки (для скольжения) и наклейка 2E Gaming.

Достоинства:
    Качество сбооки, провод, характеристики, софт, и маленький вес.
    Недостатки:
    Немае
  • Александр S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дратуе якість підствітки неможліво зробіті шоб не блімало а горіло і не тухло, дуже відволікае і дратуе, доводиться вимикати всю підсвітку. окремо вимкнути колесо не можливо.

Достоинства:
    Все працюе не люфтить зібрано добре.
    Недостатки:
    підсвітка ролика не якісна неможліво зробити біле сяйво,відае синім.І саме головне завжди блимае,це мерехтіння відволікае доводіться виключаті підсвітку повністю.
    • Степан Д***

В по от производителя можно настроить подсветку . что бы задняя была белой без синего просто его из настроек ргб синий взять меньше , а что бы убрать подсветку с колесика выбери цвет мышки как нули, тогда и логотип и кольцо не будут с подсветкой

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Давайте будемо чесними, миша не 5/5 а блище 4,5/5. Так, у неї шикарна начинка, універсальна та зручна форма, легка вага, шикарний енкодер колеса, рівномірна та дуже хороша підсвітка, норм глайди для своєї ціни (в характеристиках обманули, це не 100% PTFE). Але із мінусів за -5 місяців користування можу виділити:
    >Неприємний писк
    >Ненайкраща якість сбірки (так, я розумію, це конструктивна особливість, але все ж не вказати це не можливо, та і те що ПКМ замітно бовтається вверх і в низ досить не приємний момент (це може бути тільки в мене, у кожної з миші можуть бути свої проблеми))
    >Кабель досить жорсткий
    >Тут проблеми з ПО, які необхідно вирішити:
    -Швидкість даблкліку наче і є, але це просто повзунок який змінює зовсім нічого
    -Після вимкнення комп'ютера при натисканні на будь яку з клавіш вмикається підсвітка
    -Після декількох вимкнень комп'ютера підсвітка може збитись і просто почне моргати рандомним кольором, до поки в ПО не включиш режим який фактично вже вибраний

Може здатися що я занадто сильно критиую цю мишу і мені вона мала не сподобатись, але об'єктивно кажучи все що я назвав не значні моменти, а деякі з них (криве ПО) можна вирішити для кожного хто вже купив мишу або купить. Миша в мене викликала тільки позитивні враження від користування, адже всі проблеми перкриваються щикарною начинкою з формою та її ціною. Бажаю успіхів компанії 2E в розвитку на ринку ігрової переферії.

Переваги: -Форма
    -Сенсор
    -Енкодер колеса
    -Перемикачі
    -Якість матеріалів
    -Вага
    -Гарна, ярка та рівномірна підсвітка

Недоліки: -Якість сбірки
    -Писк
    -Криве ПО

• илья т***

"-Швидкість даблкліку наче і є, але це просто повзунок який змінює зовсім нічого"
      в ПО можно перенастроїти клавішу на тройне натиснення і оця швидкість це задержка

• Ілля Ч***

Яка швидкість даблкліку? Це зовсім інша кнопка. Почитайте про частоту оновлення і що воно робить.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

хороша миша, але через місяць почала противно люфтити, коли в навушниках, тоді не чуєш. приємний софт, кольори. сенсор за 4-5 місяці не зірвався жодного разу. для моєї руки, виявилася завеликою, і її форма мені не підійшла, на жаль. а так все окей з мишею.

Достоинства:
    сенсор
    Недостатки:
    завелика, люфтить, форма не всім підійде
  • Іван Т***

Топ

• Артур Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка дуже зручна , перший час було не дуже комфортно через вагу , але з часом звик) в мене було 3 razer deathadder ,1 steel serises rivel 300 ,1 razer abyssus . Можу впевнено сказати що ця миша нічим не поступається овер прайс гризунам , для кс го та валорант просто бімба! рекомендую)

Достоинства:
    топ за свої гроші.
    Недостатки:
    не поклали фірмову наклейку(
  • Святослав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишку не сривае в руке сидит отлично дизайн лучше чем на фото (червоний більш насишиний) из минусов не настраивается подсветка внутри мищи только полоска с наружи, И наклейка в коробке.

Достоинства:
    Сидит в руке. Не сривае
    Недостатки:
    Подсветка внутри не настраивается
  • Назар Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша зручна, підходить для руки в 20 см, легка, дріт як шнурок, тонкий і легко згинається. Купував на початку серпня 2022 року.
    Перфорована мишка має непоганий вигляд, дуже зручна і добре сидить у руці та підходить для всіх хватів.

Достоинства:
    Легка, зручна, чудовий сенсор, нестандартний вигляд
    Недостатки:
    Сенсор пищить, за півроку почало з'являтися подвійне спрацьовування середньої кнопки миші, погане ПЗ, яке іноді багається і не оновлюється, дизайн програми, це придирка, але має дешевий вигляд.
    • Назар Т***

Додатково:
      На тесті середньої кнопки, по відчуттям складається враження, що іноді пластинка ще раз замикає контакт, але вже при відпусканні клавіші. Дуже цікаво виходить

Додатково:
      Почало зривати сенсор.
      Ось стільки живуть такі миші.

• Тимофей Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За таку ціну - це подарунок, топові характеристики, легка, хороший дізайн, майже ідеальний дріт.

Достоинства:
    Гарна миша, топовий сенсор, плавна підсвітка, непогані перемикачі Omron, колесо миші хороше та чітке, дуже легка(68 грам), глайди непогані, дизайн топчик. Софт нормальний
    Недостатки:
    Трішки пищить, але тихо, тому це не дуже і проблема.
  • Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Товар сподобався але одна проблема

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    Не прийшов держач який вказаний в комплектації та на фото
    • Степан Д***

Тримач не у комплекті, час від часу це акція, і скоріше за все ви на акцію або не потрапили , або акційні набори закінчились і вам відправили тільки мишу

• Богдан З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка чудово працювала, але прошу звернути на термін гарантії, оскільки вона у мене прослужила майже 1.5 роки, але середня кнопка миші вийшла з чату.

Достоинства:
    За свої гроші топ, чудова мишка.
    Недостатки:
    Перестала робити середня кнопка миші
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Відгук пишу за годину як забрав мишку,вона виявилась openbox,наклейки пломби переклеєні ,їх дві пари.В середині коробки теж видно на картоні царапки,знизу миша теж трохи пошкрябана та задерта наклейка з одного боку(фото).Глайди нові,покриті плівкою,ну і шнур теж видно змотаний трохи по іншому.Але в іншому все добре,мишка працює на відмінно,лкм,пкм чіткі навіть немає вільного ходу,всі кнопки нажимаються добре.Форма миші підійшла як ніяка інша,маю миш DeathAdder вона зручна,але трохи широковата,а 2e gaming лягла в руку краще.Підсвітка гарна,в середині підсвічується ,а не напис.Час покаже як вона в експлуатації,поки що все подобається.

• Дмитрий З***

У мене теж по 2 пломби і дата виготовлення 10.2020, але ніяких потертостей - тільки трохи розводів каніфолі на платі знизу. Можливо якась бракована партія, котру перероблювали. Враховуючи поточну ціну (менше ніж на чорну пятницю), мне влаштовує.

• Неля З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Супер мишка, ще й з хабом/тримачем проводу в подарунок, не знаю як у інших, дехто писав, що якість збірки не дуже, у мене такого нема, можливо, якась нова ревізія. Насправді неочікувала такої якості, за таку ціну. Форма дефолт рейзер дезадер, повністю на цілу долонь. Сенсор крутий. Така мишка сміло може коштувати і більше. Дуже легка, що для мене незвично.

Достоинства:
    Якість, сенсор, ціна взагалі вразила за такі характеристики
    Недостатки:
    За таку ціну і не може бути, але час покаже
  • Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не шкодую що придбав дану річ

Достоинства:
    Зручна, багато налаштувань, хороша якість збірки
    Недостатки:
    Відсутні
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал на замену Logitech G102 так как к форме не смог привыкнуть, не жалею.

Достоинства:
    Форма как у Razer DeathAdder Essential, гибкий и лёгкий кабель, большие боковые кнопки, приятный материал и есть ПО.
  • Даніїл М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

хорошая мышь пользовался около месяца, использовал до этого перфорированную мышь в другом более дорогом ценовом сегменте, могу рекомендовать эту, но будьте окуратно чтобы не пришел брак или мышь с большими люфтами на кнопках, в целом покупкой доволен, мышь чувствуется просто отлично в любой руке а пластик отдельная тема нереально понравился этот материал но при этом качество сборки оставляет желать лучшего, надеюсь 2Е читают отзывы и исправят люфты, очень много людей жаловалось в отзывах, если всё-таки исправят вероятнее всего буду на постоянной основе закупаться девайсами у них

Достоинства:
    хороший цепкий пластик, конструкция, хорошо лежит в руке, глайды, сенсор достоен отдельного упоминания не срывается ВООБЩЕ.
    еще отдельно бы отметил боковые кнопки, очень чёткие нажатия и тактильные.
    Недостатки:
    плохая сборка, правда очень хромает, кнопки явно люфтят и иногда поскрипывают спустя неделю использования
    • Дмитрий

У кого скриплять кнопки, капніть мастила в щілину де права і ліва кнопки зустрічаються.

• Богдан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Софт подходит, всё работает, но смущает отсутствие логотипа в виде дракона, внутри мышки, который должен светиться, вместо него светится не очень эстетичная надпись 2е gaming, так же отсутствует наклейка с драконом в комплекте

Достоинства:
    вес, топовый сенсор, переключатели
    Недостатки:
    логотип, отсутствие наклейки в комплекте
    • Богдан Д***

Пошерстил инет. Нигде не встретил такую мышку как у меня, с надписью, вместо логотипа дракона, так же логотип отсутствует на коробке.

• Влад

Можливо нова партія

• Олександр

Можливо, це повернена бракована партія. Допрацьована. Refurbished.

• Бобер Д***

9.5 з 10.

Достоинства:
    ДПІ чудовий, не зривая, щиро плавна, в цілому- чудово. Ліпша rgb підсвітка з тих, що я бачив.
    Недостатки:
    Мінімально розхитались крила кнопок коли я вирішив невмілою рукою до драг-кріку спробувати драг-кліл с чистої зацікавленності
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил эту мышь пол года назад, понравилась внешне и наличием хорошего сенсора с качественными микриками. Некоторое время привыкал после своей старой, более тяжёлой мышки, форма достаточно удобная, не скользит, не скрипит, кнопки нажимаются чётко без нареканий. Колёсико мягкое, четкое. Говорят бывает брак, но мне с первого раза попалась отличная. За все время ни разу не срывалась. Хотел бы больше вариантов настройки подсветки, а лучше добавить вариант пользовательской настройки, вполть до каждого отдельного пикселя и модуляции режима. Очень рекомендую тем кто хочет взять качественную вещь, без переплат, не жалею о покупке,

Достоинства:
    Цена, удобная форма, интересное исполнение подсветка. Мягкий шнур который не мешает.
    Недостатки:
    Недостатков нет, есть желание в настройке веса и поддержки/обновления ПО.