- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Темно-синий
Все супер
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Серый
Хочу подякувати за чудову комунікацію протягом оформлення та виконання замовлення. Швидко опрацьовано, загальні позитивні враження як від сервісу, так і товару.
Плюсиків співробітникам до карми)- Достоинства:
- Якісний матеріал пуфа, швидкий сервіс, чудова комунікація
- Марионелла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Оранжевый
Цей помаранчевий пуф вже другий, який ми купили у "SidayLow". Спершу чоловік собі в кабінет купив сірий, для ніг. Але в нього з'явилася конкурентка, в особі нашої кіцьки, яка обожнює цей пуф. Довелося купити другий, щоб обидва були задоволені. Пуфи чудові. Сидіти зручно, чохол знімається. Магазин зв'язався швидко. Доставили добре упакованими, у два здоровенні пакети. І пуф, і магазин раджу!
Дякуємо за відгук!
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Коричневый
Хороше обслуговування. Звʼязалися зі мною швидко. Чітко все пояснили. Швидко відшили. Швидко доставили. Я і моя собака задоволені. Пуф класний
Дякуємо за ваш відгук!
Звертайтесь ще, раді допомогти)
- Эдуард Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Серый
Цена не соответствует указанной.
Они вбивают свою цену доставки, а не цену доставки укрпочты, соответственно, цена посылки выходит дороже.- Достоинства:
- Цена высокая
- Недостатки:
- Цена не соответствует
- Продавец SidayLow
Добрий день, Едуарде!
Ціна за обраний вам товар, вказана актуальна (439 грн), так само як і сума доставки (109 грн). При виборі товару прописується вартість доставки, згідно обраного вами способу доставки. Сума доставки враховується в загальну суму замовлення.
- Чубенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SidayLow. Цвет: Коричневый
Гарний пуф.