Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Массажный ролик 45 см SCOUT 3D структура фиолетовый (роллер, валик, цилиндр для МФР и йоги, массажер для спины, ног, рук, шеи) SCTSP45-V

Оценка пользователей 4.07/5
  • Александра Б***

Погана якість, тріснули 8 з 10

• Продавец  TONUS

Добрий день, підкажіть чи могли б більш детально розповісти у зв'язку з чим зламався,ролик, щоб ми змогли розглянути ситуацію та запропонувати вам оптимальне вирішення ситуації

• Діана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Чудовий ролик! дуже сподобався, саме те що треба для спини! Окремо велике дякую,продавцю, дуже оперативно прийняли замовлення та день в день відправили

Достоинства:
    Легкий, та дуже міцний
    • Продавец  TONUS

Доброго дня! Раді,що вам сподобалось. Дякуємо за відгук!

• Роман К***

Зламався через два тижні експлуатації

Достоинства:
    Недостатки:
    Зламався через два тижні експлуатації
    • Продавец  TONUS

Доброго дня, Роман.
      Ми шкодуємо, що у вас виникла така ситуація з масажним роликом SCOUT 3D 45 см. Зазвичай виробничий брак виявляється вже в перші дні або тренування після покупки. Якщо ж ушкодження з’явилося через два тижні активного використання, найімовірніше, тріщина виникла внаслідок надмірного точкового навантаження або перекосу під час занять — а такі випадки, на жаль, не належать до гарантійних.
      Звертаємо увагу, що гарантійний термін на цей товар уже завершився, тому обмін або повернення наразі неможливі.
      Дякуємо за розуміння та сподіваємось, що ваш наступний досвід буде лише позитивним. Якщо потрібна порада щодо підбору нового ролика — із задоволенням допоможемо!

• Ганна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Відповідає заявленим на сайті характеристикам. Дякую продавцю за якісний товар, внутрішня конструкція міцна, по рельєфу відсутні викривлення. Прийшов упакований в вакуумну плівку, сторонній запах відсутній. Рекомендую.

• Продавец  TONUS

Щиро дякуємо за відгук, гарних тренувань!

• Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Оранжевый

Непоганий ролик, але напрягає те, що зовнішня частина взагалі не прилягає до внутрішньої вставки(труби) і без проблем витягається.
    Не комфортно ((

Достоинства:
    Недостатки:
    Мабуть трохи бракований попався
    • Продавец  TONUS

Доброго дня, Володимир. Дякуємо що поділились вашим досвідом користування нашим масажним роликом, судячи з фото можемо допустити що у ролика присутній заводський брак, замовлення було виконано 16.02.2024, прохання звертатись щодо обміну та повернення товару у 14денний строк. Дякуємо за розуміння.

• Тетяна Д***

Отличный ролик

• Продавец  TONUS

Доброго дня Тетяно. Дякуємо за ваш відгук!

• Гордійчук Л***

Супер!...якість хороша
    Довжина підходить для прокачування всієї спини...
    Дуже задоволена якістю товару...
    Щиро дякую!

Достоинства:
    Якість супер!
    • Продавец  TONUS

Доброго дня, Ліліє. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Колір зовсім не відповідає дійсності. Я б сказав, що ще блідий салатовий. На ядерно зелений зовсім не схоже

Недостатки:
    Колір не відповідає дійсності
    • Продавец  TONUS

Доброго дня, Сергію. Нам шкода, що Вам не сподобався відтінок ролера. Від партії до партії відтінок товару може відрізнятися. Тому для цього в описі товару було залишено допис про те, що відтінок на зображені може відрізнятися від фактичного.

• Андрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Черный

Товар повністю відповідає опису. Дружині сподобалось.
    Трішки довга доставка "Розетки", ну нічого.
    Дякую продавцю. Рекомендую

• Продавец  TONUS

Доброго дня, Андрію. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Кристина К***

Товар получили, спасибо

• Продавец  TONUS

Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтеся до нас ще.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Черный

Очень быстро связалась служба поддержки,все понятно и ясно) сам мфр приехал тоже очень быстро, в использовании просто супер)

Достоинства:
    Удобный, качественный материал
    • Продавец  TONUS

Ольга, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!

• Шаповал А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Фиолетовый

ролик широкий, диаметр в самый раз, запаха лишнего нет, рельеф идеальный, спасибо продавцу за оперативность и качественный товар по низкой цене

Достоинства:
    все
    • Продавец  TONUS

Анна, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!

• Татьяна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Классный ролик! Приятный цвет, удобная форма рельефа, приятная цена. Во время использования, никакого дискомфорта не вызывает. Так же порадовал продавец. Быстро перезвонил, мы уточнили все моменты отправки, после чего, отправили ближайшей отгрузкой. Буду советовать всем знакомым!)

Достоинства:
    Удобная форма рельефа
    • Продавец  TONUS

Татьяна, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Хороший ролик, отличная массажная поверхность. Он хорошо вписался в мой домашний спортивный уголок) Выполнен из качественного материала, полностью соответствует указанным на сайте характеристикам. Вес моего мужа выдерживает, а в нем сотня с небольшим) С полной уверенностью рекомендую!

• Продавец  TONUS

Андрей, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!

• Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Салатовый

Отличный массажный ролик! Очень удобный, то что надо. Его длина идеально мне подходит. Прорабатывает полностью всю поверхность спины. После заказа, со мной быстро связались, проконсультировали и так же быстро отправили! Очень доволен сервисом. Советую и этот ролик и сам магазин!

Достоинства:
    Отличный размер
    • Продавец  TONUS

Екатерина, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!

• Владимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS. Цвет: Синий

Обещали отправить вчера! А Вы только комплектуете! Заберёте сами!