Отзывы покупателей о Портативная поилка, походная бутылка для собак с фильтром ELS Pet на 300 мл (Синий)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Таміла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Синий

Чудово. Песик задоволений!

• Продавец  Just Better

Дякуємо, що приділили час і залишили відгук!

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Желтый

Дуже незадоволена! Дивлюся , що не одна я. Не купуйте , якщо не хочете викинути гроші на вітер. Кнопка не працює зовсім. Вода витікає крапельками. Купити за такі гроші і так мучаться ! Для мого цуценя коргі виявилася даремна річ. Шкодую і нікому не раджу цього продавця. Бо він знаючи проблему, продовжує продавати цей товар за великі гроші.

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Не працює зовсім
    • Продавец  Just Better

Приносимо вибачення за не зручності, на жаль Вам дістався товар з дефектом. Потрібно було лише звернутися до нас і проблема була б вирішена, нову поїлку ми вже відправили Вам. З приводу рекомендацій продавця, наші клієнти знають, як ми ставимося до них, якщо виникають проблеми ми завжди оперативна вирішуємо їх, навряд Ви зустрінете багато таких продавців. З приводу якості товару, товар досить якісний із сотень проданих поїлок лише декілька дефектів, навіть у найкращої і найдорожчої продукції є дефекти, тому судження про продавця і якість товару хибні.

• Катерина П***

Продавець звʼязався та замінив товар. Одразу ж після мого негативного відгуку. Все зробив швидко та з увагою. Прохання одразу перевіряти товар , якщо щось буде не так , вам обовʼязково його замінять . Продавець виявився уважним та ввічливим .

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый

Дуже повільно тиче вода. Соба за декілька секунд випиває і доводиться чекати 5сек щоб знову вода натекла. Брав для коргі. 2-3 місяному коргі була норм. 4місяці коргі взагалі не зручна

Достоинства:
    Тільки для дуже маленьких собак
    Недостатки:
    Повільно витікає вода при натискані кнопки
    • Продавец  Just Better

Дякуємо за відгук.
      Щоб швидше текла вода, спробуйте зняти фільтр.

• Михайло

Нічого не змінюється без фільтра. Вода тече повільно. За 30сек витікає 30мл. Тобто щоб скористатись 300мл ємкості потрібно 5хв цідити її

Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Розовый

Спустя месяц не каждодневного пользования кнопка перестала работать (((

Достоинства:
    Красивая , удобно брать для прогулки. Но нужно доливать если собака среднего размера.
    Недостатки:
    Кнопка быстро сломалась ( для носика лабрадора не сильно комфортно пить,но для прогулки или в дорогу сойдёт, подходит больше для мелких пород .
    • Анна С***

Связались продавцы для ремонта или замены, очень приятно за ваш подход. Продавца рекомендую )

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Розовый

Хорошая бутылка. Красивая и компактная , брала для собаки лабрадор. Периодически воду нужно доливать для длительной прогулки .

• Продавец  Just Better

Спасибо, что уделили время и оставили отзыв.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Бирюзовый

Поилка очень хорошая,я осталась довольна,спасибо!

Достоинства:
    Лучше,чем ожидала!
    • Продавец  Just Better

Спасибо, что уделили время и оставили отзыв! )

• Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just Better. Объем: 300 мл. Цвет: Синий

Хорошая бутылка, стильная, удобная, компактная, удобный шнурок под руку. Спаниель и Йорк сразу согласились пить, удобная как для той так и для другой морды. Не пахнет пластиком. Прочная, не проливается. Фильтр в комплекте.

• Продавец  Just Better

Спасибо большое, что уделили время и оставили отзыв.