- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Голубой
Товар прийшов швидко. Відповідає опису. Дякую!
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Розовый
Чудове крісло, міцне, велике, зручне!
- Достоинства:
- Якість, зручність, ціна
Представник брендуВелике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
Дякуємо, що обрали INTEX
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Голубой
Всім задоволені.Дякуємо!
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Все добре
Представник брендуВдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Розовый
Дітям дуже сподобалось
Представник брендуМи раді, що наша головна ціль досягнута - діти задоволені
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Голубой
Дітям дуже сподобалось
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 137 x 122. Цвет: Голубой
Якщо з берега на нього сісти, то дуже кайфово на ньому знаходитись на воді - зручно, як на кріслі. Але якщо потрібно на нього залізти у воді, то це практично неможливо одному зробити - він перевертається і відпливає, потрібно, щоб хтось придержував цей шезлонг і то не з першої спроби на нього видерешся. Більше для басейнів підходить.
- Достоинства:
- На ньому класно дрейфувати на воді
- Недостатки:
- В воді не залізеш на нього