Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумулятор для Xiaomi BN45 / Redmi Note 5 [Original PRC] 12 мес. гарантии

Оценка пользователей 4.29/5
  • Отзывы про товар продавца M Energy
  • Мирослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Отримав цей акумулятор, мені все сподобалось, тримає заряд як новий телефон)) рекомендую до покупки

• Федір

Подошел
    Телефон испотзуется как запасной, поэтому не могу адекватно оценить ощущения по емкости
    В процессе установки проблем не было

• Руслан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Отримав цю батарею 29 числа. Через 2 дні активного використання можу сказати, що батарея дуже хороша за свої гроші, відмінно тримає заряд. Проблема лише в упаковці, батарея може досить легко пошкодитися, але у мене все прийшло нормально. Батареєю задоволений.

Достоинства:
    Дуже хороша за свою ціну
    Недостатки:
    Пакування
    • Руслан Р***

Ємність 3500 mAh

• Олексій

Аккумулятор працює

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Все чудово,та ще й у подарунок зарядний кабель

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Отримав, дякую за кабель, дуже вчасно бо ставало питання купити. Сам акум ще не ставив. Швидко відреагували на замовлення, відправили в день замовлення. Доповню коли встановлю акумулятор і трохи потестую.

Достоинства:
    Подарунком йшов кабель (3А)
    • Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Березюк І***

Батарея підійшла, працює добре

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)

• Лілія М***

Все добре

• Вероніка Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Товаром задоволена, пакування надійне. Швидка доставка.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)

• Костянтин

Все супер.

Достоинства:
    Доставка быстрая
    • Продавец  M Energy

• Максим С***

Все чётко спасибо

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Товар чудовий, ще й юзб шнур поклали, дякую!

• Антоніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Відповідає опису. Але погано упаковано при транспортуванні перевізником прогнувся шлейф. Але всерівно працює батарея.

Достоинства:
    Робоча
    Недостатки:
    Чомусь в мене вона тримає заряд лише 20 годин
  • Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Швидка зарядка з цим акумулятором не йдє, 6 годин на зарядку замість 2 це важливо. Максімум 0,5 А

Достоинства:
    Недостатки:
    Нема підтримки швидкої зарядки
  • Богдан Н***

Переваги - відсутні.
    Недостатки - сідає за день.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Акумулятора вистачає від сили на день.
    • Продавец  M Energy

Богдане, зверніться будь ласка до найближчої майстерні для виключення несправності телефона . дякуємо за вашу 1 зірку, нам дуже приємно

• Богдан Н***

Телефон провірити, немає ніяких проблем. Як я і говорив раніше проблема саме з АКБ.

• Сергей С***

Магазин, вы продаёте копию ААА класса, к фактической ёмкостью 60-70% от номинала, и говорите клиенту, что бы он сходил в мастерскую для проверки смартфона ?)))))))

• Дмитрий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарея ні разу не оригінал і навіть поруч не валялась! На пів сантиметра коротша від оригінальної та й сама по собі розряджається! Короче шлак по ціні оригіналу! Абсолютно не рекомендую!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Підробка і саморозряд
    • Продавец  M Energy

1. читайте опис товара перед замовленням.
      2. Спробуйте купіть у компанії ксіомі в офіцйному сервісі акумулятор, потім розкажете скільки він вам обыйшовся і скільки років ви його чекали.
      3. тепер по суті: ви впевнені що замовили правильну модель? якщо так то можуть бути різновиди. слід надіслати продавцю запитання в приватні повідомлення або в вайбер і скинути фотографії щоб продавець міг вам допомогти і вирішити питання.
      4. будь яка батарея сама по собі розряджається,
      5. якщо ви вже її поставили в телефон то зробіть декілька циклів для початку .

• Продавец  M Energy

6, якщо працює некоректно, то причина може бути як в АКБ так і в несправностях самого телдефона, його мікросхем, або кабеля та ЗП.
      7. Після вашого емоційного коментаря і звинувачень ніякий продавець не захоче з вами взагалі спілкуватися. дякуємо за оцінку і зап відгук. бажаємо купити оригінал в офіційному сервісі. віримо що у Вас вийде купити за $8 високоякісний офіційний акумулятор

• Дмитрий З***

По телефону оператор сказав що батарея 100% оригінал і гарантія на неї 12 місяців а тепер ви розказуєте що я сам винен що купив у вас це л***о! І я міняв батарею тому що оригінальна батарея вздулась хоч і працювала коректно і не було саморозрядів! Модель також була правильно підібрана!

• Віталій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Розчарований. Забрав з Нової пошти конверт, приніс додому. Всередині конверту пакетик, з однієї сторони повністю відкритий, в який вкладена батарея. Тобто, немає жорсткої закритої упаковки, продавець бачить що саме вкладає в конверт на Новій пошті. І свідомо відправив батарею з прибитим одним вуглом і перекрученим в кількох місцях шлейфом. Такий шлейф перестає працювати від неакуратного одного залому при установці. А тут явно батарея з пригодами. Навіть якщо така отримувалася з Китаю, то могли списуватися з продавцем і повертати її, але вирішили вторгувати. Щоб вже покупець в Україні дивився чи пощастило йому і чи встрявати у розбірки і пересилки. Я її поставив і вона, на диво, запрацювала, тому написати, що товар неякісний не можу, але що буде з її роботою далі не знаю, орієнтуюся на гарантійний термін. Рекомендую бути акуратним при отриманні товару від даного продавця.

Достоинства:
    Запрацювала
    Недостатки:
    принаймні по зовнішньому вигляду неліквід
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Написано доставка безкоштовна нова пошта, а зняли 80 грн 10 грн. С поштомата. Як це так...

• Олег Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KrokoDeal

Відмінно, акумулятор довго тримає заряд

• юрій д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Замовляв батарею у цього продавця, прийшла вчасно, відповідає опису, в цілому задоволений, рекомендую.

• Анатолий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

учитывая, что заводская была новой года четыре назад, сравнить трудно. работает вполне нормально. претензий к качеству или характеристикам нет.

Дякуєм) за відгук.

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Аккумулятор подошёл, всё отлично!

• Влад

Все добре

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Быстро доставили. Все отлично работает.

• Продавец  100percent

Александр, были рады помочь! Спасибо за отзыв!

• Василий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Отличная батарея на замену. Старая уже совсем не держала - с новой будто новый телефон.

Достоинства:
    Отлично держит заряд, хорошее качество.
    Недостатки:
    Пока не появилось
  • Ігор М***

Працює. В прозі пише що ємкість 2462 мАч

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Немає заявленої ємкості
    • Сергей Б***

ПРС оригинал это 70-90% емкости ))) Бери брендовые, там обещают 90-95% -100%, иногда и 99% попадаются.

• Ілля Є***

Нормальок

Достоинства:
    Тримає
    Недостатки:
    Модуль зміщений трохи із-за цього приходиться згинати і так хлибкий шлейф
    • Продавец  100percent

Дякуємо за відгук!

• Алекс Ж***
    Продавец: 100percent

Посылка прийшла быстро. Хорошо упакована.

Достоинства:
    Установим. Посмотрим!!!
    Недостатки:
    Ещё нет
  • Андрей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Времени то мало прошло, о чем можно судить.
    Когда пройдёт месяц или два , будет видно.
    Аккумулятор зарядился, пока что держит.
    Спасибо.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Меньше немного чем из завода
    • Продавец  100percent

Дякуєм) за відгук.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Батарея хороша, заряд тримає нормально, не як нова з магазину, але на день хватає

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Купив чотири місяці назад, працює норм. Від орігіналу не на багато й відрізняється. Поки задоволений

• Малярчук С***

Думаю що ці батареї небезпечні для використання ще до всього що і знос її 28%

Недостатки:
    Знос батареї за 1 заряд 28%
    • Денис Б***

Яку ви програму використовуєте для перевірки ізносу батареї?

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent

Заявленная емкость в 4000ма обман. Реальная емкость батареи 2600ма.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Реальная емкость не соответствует заявленной.
  • Виктор Б***

Проблема решена

Предыстория! Старый АКБ проработал 3 года 6 месяцев. За это время его емкость уменьшилась с 3 суток до 1-х суток.
    Новый АКБ оказался немного меньше по размерам и после пятой зарядки его хватает всего на полтора суток.

Достоинства:
    Работает, не сильно греется при зарядке.
    Недостатки:
    Емкость меньше заявленной, с трудом набирает 3000мА.
  • Малярчук С***

Відсутність швидкого заряджання ,по іакту 2200мА- 2600мА кому як повезе

Достоинства:
    Немає,ціна хіба що
    Недостатки:
    Не оригінал