Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумулятор для Samsung J7 2015, J700, J4 2018, J400 (EB-BJ700BBC) 3000 mAh [HC]

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Отримала батарею.Дуже якісна..За свою неуважність,написала попередній відгук,не розібравшись з захисною плівкою,яку майже не видно.Після листуванням і спілкуванням з фахівцями,моя проблема вирішена.Дякую Вам велике за якісний товар,вибачаюся за попередній відгук.Вперше замовила батарею,і не знала що до чого.. Дякую Вам велике за роз'ясненням і допомогу.Мирного неба над головою всім нам

• Медведкова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Держить заряд телефону як новий

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Замовляла батарею на телефон, батарея підійшла телефон запустився досить швидко, батарея заряд тримає досить довго, покупкою задоволена.

• Продавец  M Energy

Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Продавець на скаргу відреагував, батарею замінили. Нова працює на багато краще.

• Сергей А***

Больше добавить нечего.

Достоинства:
    Доставили быстро, работает отлично. Цена хорошая.
    • Продавец  M Energy

Дякуємо! :)

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Акумулятор поганий. За ніч зі 100%, стає 30%. В мене старий, якому чотири роки тримає краще. Хочу повернути назад.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Він не тримає заряд, взагалі.
    • Продавец  M Energy

Хочете то повертайте. А ще краще читайте уважно опис ПЕРЕД замовленням і одразу купіть кращу якість

• Віктор Г***

Проблема решена

Батарея не витримує навіть з ранку до вечора в режимі телефону. Тримає заряд гірше ніж рідна чотирирічна.

Віктору товар замінили

• Юрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Использую 10 день. Не держит заряд. При заряде батареи ниже 50%, телефон выключается. При включении телефона показывает 0% заряда.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не качественный товар. Не держит заряд.
    • Продавец  M Energy

Юрий , данная батарея , как и заявлено в описании, может не дотягивать по качеству до оригинальной батареи. Вы читали описание перед заказом товара. тем не менее, гарантию на него мы тоже даём. Свяжемся для уточнения деталей .

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Доброго вечора.Забрала батарею,вона не працює.Хочу зробити повернення

Недостатки:
    Не працює
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy

Батарея зовсім не тримає заряд,повний труп,не повезло. Може тільки нам поралась але пишу як є!

Достоинства:
    Батарея підійшла !
    Недостатки:
    Повний брак на 100%
    • Продавец  M Energy

Описані симптоми можуть свідчити як про несправність в АКБ, так і про проблему в апараті (гніздо, контролер, інші схеми та вузли телефона), ПЗ, та навіть ЗП. Рекомендуємо в першу чергу продіагностувати телефон, якщо цього не робили ПЕРЕД замовленням запчастини.
      Також прохання надати інформацію:
      скільки зробили циклів,
      чи є стара батарея, як працює зі старою батареєю, тримає довше чи так само,
      чи робиил діагностику апарата перед замовленням запчастини,
      чи пробували заряджати іншим зарядним пристроєм,
      дякуємо.