Отзывы покупателей о Конструктор LEGO Прогулянка до села Гоґсмід 851 деталей (76388)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Леонід Є***

Коробка прийшла жахливо зіпсована. На пошті, коли забирав, подумав, що вона просто трішки пом'ята, але прийшовши додому і знявши плівку, я був в шоці від того, наскільки все жахливо.
    Я не знаю, чи зможу я повернути цей конструктор, але сподіваюся що підтримка Розетки мені з цим допоможе. Коробку я навіть не відкриватиму.
    Я доповню свій коментар, була проблема вирішена, чи ні

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Коробка прийшла знищеною...
    • Олег

Вирішили чи ні?

• Пипенко А***

Цікавий конструктор як для фанатів Гаррі Поттера так і для дітей, які просто люблять складати конструктор

Достоинства:
    Якісний матеріал, яскраві деталі
  • Татьяна К***

Набір чудовий як для фанатів Гаррі Поттера, так і для хлопчиків, так і для дівчаток, дуже атмосферний набір

Достоинства:
    лего
    Недостатки:
    відсутні
  • Олена А***
  • Олена

Гарний подарунок для Потероманів)))

Достоинства:
    Деталі
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ганна Г***
    Продавец: RozetkaEU

Доброго дня .Дуже хочу поділитися якістю роботи магазину ROZETKA,замовила дитині подарунок на день народження,ще 22.11.2024 ,розраховуючи,що на 831318948 08.12.2024 він вже точно буде.Але ні,подарунок досі за межами країни.Причому,ще тиждень тому із переписки з магазином стало відомо,що товар вже відправлено.Але ж ні,протягом тиждня,дописатися до перевізника,до магазину неможливо статус замовлення не міняється.Хочу передати вам щиру вдячність за відсутність дитячого подарунка,дитина у Херсоні,де нажаль мало радості.

Достоинства:
    Не знаю не можу отримати товар(((
    Недостатки:
    Робота магазину

• Нурлан Г***
    Продавец: Rozetka

Крутые домики)

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету