- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
Дуже класні мʼячики, і придратися немає до чого. Замовляла два. Масажують супер, без запаху, класної якості. Гумова поверхня, сам мʼячик тверденький зсередини, нагадує тенісний мʼячик.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец CHAMPS
Анна,дуже дякуємо Вам за такий гарний розгорнутий відгук!Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
Гарна якість, швидка реакція на замовлення від менеджера та доставка. Єдине що хотілося б то це можливість доставки на відділення Розетки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ященок С***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
Мяч якісний
- Достоинства:
- гарна якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец CHAMPS
Світлана, Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
М‘яч дуже якісний. Гарно проробляє тригіри на стопах. І як бонус ціна приємна.
- Продавец CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!❤️
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
Здебільшого вікористовую для масажу стоп та плечей. Дуже зручно катати його масажними рухами, бо не ковзає і має вагу. І колір для гарного настрою.
- Достоинства:
- приємна вага і текстура
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Гарного використання!) Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Стефанишина О***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Оранжевый
Дуже зручний гумовий м'яч для масажу. Розміром, як тенісний. Зручно робити масаж стоп, ніг, сідниць, рук. Щільний, не гнеться при більш сильному натисканні, витримує навантаження. Розміри м'яча дозволяють локально масажувати больові точки.
- Достоинства:
- Зручний, приємний матеріал, недорого.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец CHAMPS
Дуже вдячні за Ваш відгук) гарного користування )
- Седченко П***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
Хороший мяч. По размеру как теннисный.
Тяжелый, твердый, покрыт резиной, не скользит. Таким массажировать лучше чем теннисным.- Достоинства:
- Не скользит
Павел, добрый день.
Признательны за то, что нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Спасибо за Ваш заказ!)
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS. Цвет: Зеленый
М'яч хорошої якості. Замовляв вже декілька штук. Задоволений.
- Достоинства:
- Хороша якість гуми
- Продавец CHAMPS
Дякую за Ваш відгук) гарного користування)