Отзывы покупателей о Замок для шкафа-купе МВМ 2 шт BS-19 белый
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНОВ. Цвет: Белый
Саме те, що хотіли, кіт досі не згоден з порушенням його права на шкаф
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це просто знахідка для власників пухнастих)) тепер наші речі будуть без шерсті) ураааа! В неї не вийшло потрапити всередину і ми щасливі)))
- Достоинства:
- Супер девайс
- Недостатки:
Представник постачальникаМи дуже дякуємо Вам за відгук та фото! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купував від котів. Кицька почала шкаф-купе відкривати, і лізти на самий верх, по дорозі все зкидаючи і царапаючи. Спочатку замінив пружинний фіксатор під двері знизу-допомогло на місяць. Потім поставив два-теж на місяць. Але кицька теж розумна, і виробила стратегію відкривання - запихаючи мордочку з розгону. Тепер купив дві пачки цих. І о диво, кицька вже не може їх відкрити. Купив зразу два набора, з розрахунку на нову стратегію киці, але і одного вистачило. Було б добре, аби що кольору магії-венге були такі (шоколадні).
- Достоинства:
- Захист від котів добрий
- Недостатки:
- Хотів би такі кольору магії-венге
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук та за цікаву історію про Вашу кицю. Дійсно, іноді домашні улюбленці можуть бути дуже винахідливими. Раді чути, що наш продукт допоміг вирішити проблему з відкриванням. Наш асортимент постійно розширюється, тому можливо в майбутньому з'являться нові кольори даного замка. Бажаємо приємного користування!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер, свої функції виконує. Кіт досі не може зрозуміти, чому шафа не відчиняється)
- Достоинства:
- Свої функції виконує на 5
- Недостатки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та фото! Це чудово, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Олеся Т***
Дякую за Ваш комент! Він допоміг мені визначитись з покупкою) і я безмежно рада!
- Дарина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купила блокиратор, потому что кошка лазит в шкаф , идеальное решение такой проблемы )
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Добринська А***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНОВ. Цвет: Белый
Не знаю як для Kids, а від Cats ідеально працює
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНОВ. Цвет: Белый
Чудово працює майже за призначенням: кішка навчилася відкрити шафу і влаштовувати там безладдя :) Тепер шафа надійно захищена, дякую!
- Достоинства:
- Ціна, розмір, якість
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова річ, особливо якщо у вас є дуже розумний котик, який навчився відкривати шафу . Дуже простий у монтажі.
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарний блокувальники. Кішка не може відкрити шафу купе)
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Верзилов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
В мене кіт бешкетник, постійно ниряє у шафи, та дере там одяг. завдяки цьому замку - проблема вирішина, кіт не може відкрити шафи
- Достоинства:
- тепер я можу спати
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!)
- Алина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер, брала, щоб коти не лазили в гардеробну з дверцятами купе. Ідеальне рішення
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отримала швидко, дякую продавцеві. Дуже легко встановлюються, кіт тепер не має доступу до шафи. На 3 дверей потрібно 2 штуки, на 2 дверей - 1
- Достоинства:
- Легко встановлюються, зручні у використанні
- Недостатки:
- Поки не помітила
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою!
- Донченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Работает
Котёнок в печали
Не может открыть шкаф
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Анжеліка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Замовлення прийшло дуже швидко.
- Достоинства:
- Легко монтується.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
Представник постачальникаЩиро вдячні за відгук та фото! Бажаємо приємного користування!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
проста але корисна річ! справно і надійно працює
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук)
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Відмінний замок!
Представник постачальникаМи дуже раді, що вам сподобався замок. Приємного користування!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
зі своєю функцією справляється, коти до шафи не потрапляють)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Проста і надійна конструкція, від малих дітей, собак і недолугіх злодіїв))) навіть скотч пристойний, тримає норм.
- Достоинства:
- Простота, надійність
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам! Чудово, що Ви задоволені та поділились враженнями.
- Мозговой М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Зручна штука, кішка перестала по шафам лазити)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Даниил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Захистило шкаф-купе від кішки, яка туди постійно рвалася.
- Достоинства:
- Чудово працює
- Недостатки:
- Якщо брати на шафу-купе, будьте обережні, бо дверками буває легко збити/відклеїти їх
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Класна штука для захисту речей від допитливої шкоди (кицьки)
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук)
- Щерба Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Відмінна примочка за адекватну ціну. Прикріпилась дуже міцно, блокує надійно.
Купувала, щоб кіт не відкривав шафу.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якість товару перевершила очікування. Кріпиться легко, тримається добре (коти не змогли відкрити дверцята), виглядає акуратно.
Представник брендуДякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Нормальна штука від кота, працює
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися досвідом користування! Ми раді, що Вам подобається)
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Це просто ідеальна і проста штука для вирішення багатьох проблем)) брала щоб вберегти шафу від собаки (постійно відкривав і викидав все до чого дотягувався, нерідко і псуючи речі) і воно працює!!)я дуже задоволена) міцно прилипає, не зʼїжджає нікуди і не злітає) я дуже задоволена!! І речі залишаються у шафі)
- Достоинства:
- Виконує свою функцію на всі 100%
- Недостатки:
- Немає)
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Покупкою задоволена, працює.
- Достоинства:
- Обмежує відкривання шафи-купе.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороший замок, рекомендую товар!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою)
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дитячий замок від котів
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
- Тепер просто шкрябають шкаф
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Сабина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Хороший товар. Надёжно прикрепился к зеркальному шкафу купе. Кот открыть не может)
- Достоинства:
- Со своей задачей справляется
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Зі своєю основною задачею справляється, шафа від кішки ізольована
Представник постачальникаДякуємо, що поділились враженнями) Приємного користування.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Киця вже не може залізти. Гарний лайфхак!
- Достоинства:
- Тримається, не ламається
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, що поділились враженнями) Нехай гарно служить )
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер фиксатор дверей. Ребёнок и кошка не могут теперь забраться в шкаф.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук)
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Гарні замки. Тримаються як на дсп так і на дзеркалі частково матовим покриттям. Єдине, висота стінка замка, що блокує двері - 3.5см, в одній шафі вона ледь дістає до дверей (див фото шафа з дсп), перекривається лише 0.5см, буде видно як довго протримаються.
- Достоинства:
- Кріпляться і до дсп і до дзеркала
- Недостатки:
- Висота стінки шо блокує двері 3.5см, в одній шафі ледь дістає до дверей, що потрібно блокувати
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук )
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Отличный замок
Представник брендуДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер тримач для шафи купе! Нарешті кіт не відкриває))) рекомендую 100%
Представник брендуДуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Найкращий блокуючий елемент для шаф купе
Представник брендуДуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви задоволені цим замком.