Отзывы покупателей о Пульт для кондиционеров KT-9018E универсальный программируемый [UNIVERSAL for Conditioner] - 598
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
До самого пульта та продавця претензій нема - гарна ціна, швидка відправка, пульт сам "знайшов" старенький Самсунг, якому вже в районі 20 років. Запустили - працює.
Єдина порада - зверніть увагу, що тут нема кнопки "Турбо", а є схожа модель з цією функцією. Або на ньому теж можна увімкнути, але я не знайшов, як. Загалом, все ок.- Достоинства:
- Ціна, швидка відправка
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Не доверял универсальному пульту для кондёра, но... Со второго раза подключился. К кондеру, которому 15 лет.
Приятно удивлен.- Достоинства:
- Работает.
- Недостатки:
- Пока не нашел.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Маю кондиціонер Ergo, модель не дуже популярна, тому в жодному переліку сумісності пультів не зазначена. Замовила цей на свій власний ризик. Працює без декодування. Пультом дуже задоволена. Дякую.
Що стосується доставки - все як я люблю: без зайвих дзвінків , максимально швидко доставлено безкоштовно у відділення Розетки.- Достоинства:
- Мультіуніверсальний
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: RCU
Все добре, зробив все як в інструкції і кондиціонер Midea запрацював. Всі кнопки працюють коректно. Гарний товар. Пунктуальний і швидкий продавець, відправив товар вже через пару годин після замовлення.
- Достоинства:
- Універсальний, зручний, всі кнопки працюють коректно!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Пульт підходить до кондиціонера Самсунг, сплит. Все влаштовує. Вартість не висока і приємна.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Дуже простий та зручний товар у використанні.
- Достоинства:
- Підключення до кондиціонера зайняло максимум 5 хв. Прочитав інструкцію та підібрав пароль. Також, адекватність ціни товару.
- Артур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Отличный универсальный пульт. Надеялся, что найдётся для моего, и нашёлся. В инете искал, не нашел кода. Поиск помог. Idea samurai код 1324, всё работает. С 1321 тоже, кроме вращания лопастей. Если у кого тоже idea можно искать рядом. Спасибо
- Достоинства:
- Подходит даже для кондиционеров не из списка
- Виталий Р***
У меня Idea Pro, на родном пульте код 460, не подошёл на этом пульте. Попробовал ваш код и вуаля заработало. Спасибо !
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RCU
Заработал сходу без подбора кода