Отзывы покупателей о Пульт для ворот и шлагбаумов D4 универсальный обучаемый постоянный код [RF UNIVERSAL] - 51124
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Получила пульты, запрограмировались с первого раза оба! Все работает и это главное.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Дуже радує ціна,дешевше конкурентів.Достака була вказана 2-4 дні ,але по факту замовив один день в обід,а на наступний день в 17 вечора уже забрав в пункті видачі розетки+ безкоштовна доставка,на таких дешевих товарах це грає роль.
Що до самого пульта,то купувався він для того ,щоб відкривати ворота на в'їзді на роботу.Ну що скажу,спершу спробував скопійувати сигнал з сигналізації авто,все відразу запрацювало,а потім скопіював з пульта для відкривання воріт,але приїхавши на роботу ви'явив ,що ворота не відкриваються,був дещо розчарований.Але так собі подумав,що до авто один пульт і він уже м'яко кажучи має вид не дуже,тому буде для авто,а оригінальний покладу собі.далі я вирішив переглянути відео які можуть бути причини і в одному відео розказували,що може бути винна підсівша батарея в пульті з якого зчитується код.Отже я взяв пульт в іншого колеги який ним практично не користуєть і о чудо мій пульт також запрацював.Тепер від відкриває і авто і ворота на роботу,що дуже зручно :) Так що рекомендую,за свою ціну варіант ідеальний.А саме головне працює :)- Достоинства:
- Ціна ,наявність і термін доставки
- Недостатки:
- ну не знаю чи це недолік,але трохи конструкція слайдера незручна
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: RCU
Не працює, спершу хотів відкривати шлагбаум - не вийшло. Потім спробував просто запрограмувати світильник - та сама історія
- Продавец RCU
З покупцем звязалися надали консультацію
- Александр С***
Продавець зв'язався зі мною та надав консультацію. Моє питання було цілком вирішено
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: RCU
Программируемый, всё подошло