- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарна кігтеточка.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Будиночок чудовий, кішка у захваті! Дякую за гарну річ.
- Достоинства:
- Недорого
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже гарний комплекс, швидка доставка, ввічливий продавець (турбується не лише щоб продати, а й чи отримали, чи все гаразд з посилкою, чи немає нарікань на товар). Кицюня задоволена, а господарі щасливі в надії уберегти меблі від її посягань. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарний, компактний, якісний.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук і приємні слова. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий комплекс, надіслали швидко
- Достоинства:
- Швидко і якісно
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Товар чудової якості, легка збірка
- Достоинства:
- Чудова якість, швидка доставка
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Котик подарунком дуже задоволений.
- Достоинства:
- Якість матеріалів, швидкість доставки
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все чудово. Рекомендую!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Перші враження супер. Оформили та доставили швидко, котики в основному сидять на верхній поличці :)
- Владислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Все чудово
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Отримали товар і дуже задоволені. Всі деталі зроблено якісно, що дуже приємно. Кіт в захваті!!!
- Недостатки:
- Поки що не виявили
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Вибір зробила по відгуках та зовсім не пошкодувала , дуже гарна та приємна на дотик тканина, компактний розмір та легко збирати . Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже практична та одночасно гарна
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якісний товар, гарний сервіс і швидка відправка
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і мирного дня.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже задоволені цим будиночком-кігтеточкою. Товар приїхав швидко, збирається будиночок за пару хвилин. Міцний та стійкий, не перевернеться (як деякі інші), якщо котик з розгіну застрибне на нього. При цьому не дуже важкий. Стовпчики зроблені з міцного дерева, а не з фанери, як це часто буває, і не зламаються з часом під вагою одного чи більше улюбленців. Наш котик швидко освоївся, в перший же вечір вже на всю використовув свої нові володіння.
Товаром задоволені на 100%, впевнено рекомендуємо))))))))))- Достоинства:
- Якість, міцність, вага, швидкість та легкість збирання, усім своїм видом дуже подобається котику, ввічливі продавці, швидка доставка.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Алёна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Домик приехал максимально быстро, в хорошем состоянии. Выглядит как на фото, легко собрали и сразу установили. Поначалу пахнет фанерой, что немного отпугивало кота, но это быстро выветривается. Так же черная ткань на стойке - бархат, на каком собирается шерсть и пыль, но чистить легко обычной щеткой.
- Достоинства:
- Крепкая, приятная на ощупь, красивый дизайн
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і миру.
- Никита А***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий домік, виглядає все як на фото. Кошаки задоволені.
- Достоинства:
- Якість, ціна, зовнішній вигляд.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якісна дряпалка/будиночок. Котам подобається. Зносостійка.
- Достоинства:
- Товар, як на фото
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарний будиночок. Збирається легко. Дуже міцний, просторий. Котику 2 місяці, потроху освоюється.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Кішечці (2,5 місяці) сподобалась кігтеточка. 2 дні придивлялась, потім стала підходити і користуватись: і гратись і кігті точити. Добротний і гарний будиночок. Приємний продавець: все погодили і швидко доставили.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарна та практична конструкція
- Достоинства:
- Якісні матеріали, прикольний дизайн, кішці сподобався
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Your Comfort
- Sergiy F***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дякуємо за якісний продукт,всім дуже сподобався,а особливо нашому коте)
- Достоинства:
- Компактний,приємний на дотик
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий будиночок, котеня в захваті!
- Достоинства:
- Якість, швидкість виготовлення та відправки
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Гарна, достатньо мінімалістична дряпка. Котик відразу почав освоювати)
- Скорин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Приобрели данный комплекс. Продавец очень быстро связался и отправил товар. Описание товара полностью соответсвует действительности. Могу смело рекомендовать данный товар, и продавца в целом.Все довольны, а особенно питомец
- Достоинства:
- Всё понравилось
- Недостатки:
- Их просто нет
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Приобрели!!!Супер!!!Спасибо Мастеру!!!Он стоит того!!!
- Продавец Your Comfort
И вам спасибо за заказ и отзыв. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.
- Диана К***Продавец: Your Comfort
Абсолютно не пожалели что заказали домик для кошки у этого продавца,все сделали очень быстро,качество прекрасное (тут настоящее дерево)
Продавец учёл мои пожелания и сделал домик по моим предпочтениям