Отзывы покупателей о Турник настенный многохватный WCG MC037

Оценка пользователей 4.36/5
  • Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Дуже задоволений вибором. Так, якість швів не супер. Але враховуйте ціну. Тут ми отримуємо цікавий зовнішній вигляд, 8 точок кріплення, варіативність хватів.

Кріпив на газоблок!!! Використав 160мм нейлонові дюбеля. Отвори свердлив не перпендикулярно, а під кутом. Також залив рідкими цвяхами отвори. Турнік закріплений намертво. Його тепер тільки зрізати болгаркою, певно.

• Продавец  WGroup

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом встановлення!
      Раді чути, що турнік виправдав Ваші очікування і надійно закріпився. Багатохватна конструкція та 8 точок кріплення дійсно забезпечують хорошу жорсткість і різноманітність вправ.
      Також дякуємо за детальний опис способу монтажу — це може бути корисно іншим покупцям. Бажаємо Вам ефективних та приємних тренувань!

• Антон З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

купив і повісив давно (3.5 роки назад).
    якісний і відповідає очікуванням.
    треба враховувати міцність і матеріал стіни до якої збираєтесь кріпити.
    зручно, що має багато варіантів для хвату. особливо це зручно, якщо почнете використовувати його як вішалку).
    задоволений ним і не шкодую.

Достоинства:
    якісний, міцний, зручно, що багатохватний
    Недостатки:
    не такий вже я й спортсмен виявився)
    • Продавец  WGroup

Ми щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук і за те, що поділилися досвідом тривалого користування. Раді, що турнік уже кілька років служить справно та відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо також за слушне зауваження щодо міцності стіни та правильного кріплення. Бажаємо приємних тренувань і надалі.

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Чудовий, якісний турнік. Рекомендую.

• Олег С***

якісний товар, рекомендую

Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Це топ, замовляю вже 3й такий ! Краще не найти!

• Олександр Ю***

Класний

Достоинства:
    Ціна-якість на 100%
    Недостатки:
    Замість дюбельків хотілось би металеві(забувся як називаються)))
  • Артур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Турник функціональний та продуманий. Незважаючи на якість виробництва, все одно рекомендую купити саме цей. Особливо, якщо якість стін сумнівна. Таке кріплення точно десь та зачепиться.

Достоинства:
    Багатофункціональний. Крутий дизайн. Найнадійніше кріплення з усіх моделей.
    Недостатки:
    Трохи кривенький, трохи покоцана фарба, трохи неакуратні зварювальні шви.
  • Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Свою основную функцию выполнять будет.
    Но качество... Привет из кооперативных подвалов 90х.
    Недокрасы, недоваренные корявые сварные швы, капли застывшего металла, которые было кому-то влом удалять, ведь проще сверху кисточкой покрасить и забить. В общем - обычная история отечественного производства.
    Перед эксплуатацией обязательно требуется качественная ручная доработка напильником.

Достоинства:
    Крепко и относительно недорого.
    Недостатки:
    Качество изготовления
  • Євгеній Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Якість після-зварювальних робіт та покраски жахлива.

Достоинства:
    Нормальний матеріал
    Недостатки:
    Жахлива якість покраски. Не зачищений як потрібно, в ітозі гострі залишки сварки просто покрашені по верху. Можна шкіру лишити на турніку
    • Александр Ж***

ты не правильно повесил турник, переверни вверх ногами желтый элемент появится возможность подтягиватся широким хватом

• Александр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

В реальности когда висит на стене даже лутше (красивее) чем мог себе представить, для человека который всю жизнь на сорте это просто праздник для глаз. Спасибо. Повесил на работе на складу.

Достоинства:
    Массивная конструкция 15 кг из крепкого толстого метала, красиво покрашено, плавные формы, оптимальная толщина труб. Много вариантов хвата. Самые широкие кронштейны обеспечат надёжную и долговечную фи
    Отзыв от покупателя. Продавец: WGroup

Это было не просто, но я смог его повесить, процедура заняла 3 часа. Сразу скажу, что те дюбели что в наборе для потолка не подойдут, тем более если вес как у меня 100 кг, поэтому я поехал и купил анкера, это был первый опыт с анкерами, было сложно :)

Турник нравится, хваты обалденные, можно подтягиваться бесконечно, просто, меняя хваты, за комбинацию хватов 5

Поменяйте в на наборе пластиковые дюбеля на анкера! Цена у них - одинаковая, но металлические анкера куда надёжнее будут держать.

Достоинства:
    Турник обалденный.
    Недостатки:
    В наборе пластиковые дюбели.
    • Віталій Я***

Напишіть, будьласка, які розміри. Дякую

• Макс

Добрый вечер!
      Подскажите какие анкера покупали, потому что я вообще не разбираюсь в них

12 диаметр, длина 120-140

По возможности, крутить электрическим гайковертом, у него благодаря вибрации, лучше случается зацеп под расписание.