Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство PAVLYSH Power Adapter 18W USB-C Блок питания для айфон Type-C Адаптер для зарядки Samsung/iPhone/iPad White (PZ-37)

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороший зарядний пристрій, швидко відправили

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Якість за доступною ціною. дякую!

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Юлія Б***

Брала 1й блочок чудово працює, нарікань немає
    Взяла 2й, три місяці з покупки не пройшло як він просто перегорів і перестав працювати((

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Ольга К***

Все добре працює.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Зарядний пристрій чудовий, працює відмінно, користуюся вже 3 місяці - 0 претензій )

Достоинства:
    Швидкість зарядки, дизайн, продавець)
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отличный зарядник и по классному ценнику. Оперативно доставили, как раз старый где-то потерял, большое спасибо, выручили

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Советую всем переходить на такие зарядки, они быстрее заряжают и намного безопаснее.
    Уже вторую покупаю, очень доволен!

• Никита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороший и качественный зарядный блок
    рекомендую

Достоинства:
    стоимость и хорошее количество ват для любого телефона
  • Валерий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дякую за швидку доставку адаптера. Потрібна була європейська версія для айпада

• Дарина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

По наводке знакомых решила тоже приобрести данный адаптер. Классно заряжает, очень быстро. Использую как для айпада так и для телефона!)

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Быстра зарядка, спасибо! Хорошее качество и цена, рекомендую!

• Федор Г***

Чи можна замінити?

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Видає незрозумілий звук під час заряджання
    • Продавец  My Yellow

Шановний Федір. Вам необхідно звернутися до нашого сервісного центру, після перевірки товару вам зможуть замінити. Очікуйте на дзвінок від нашого фахівця для допомоги!