- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вцілому батарея працює, але не оригінал як вказано в назві «Original», пристрій бачить її як невідому деталь і сервісний режим не підвʼязує. Комплект викруток слабкий, одна викрутка відсутня (що потрібна для розбору), одна з них зразу починає злизувати гвинти. Лопатки і присоска нормальні. Тому для того, хто буде цим займатися сам, запасіться нормальними викрутками для розбору айфонів.
- Достоинства:
- АКБ працює
- Недостатки:
- Слабкі викрутки, АКБ невідомого походження (не оригінал, хоча про це написано в назві)
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Мирослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
В наборі не всі викрутки
- Достоинства:
- Продавец kostor
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що набір не виправдав очікувань. Звертаємо увагу, що набір інструментів надається як бонус до основного товару — акумулятора, і його комплектація може відрізнятися в залежності від партії. Якщо вам дійсно не вистачило якогось інструмента для заміни АКБ — напишіть нам, ми постараємось вирішити ситуацію. Ваші зауваження врахуємо для покращення майбутніх відправок.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Фото прилагаю
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Ну не знаю, смотрите сами
Жаль, что не идет в коробке, смутило также отсутствие маркировки страны производства
Original ic redbull что не указано не где на товаре на сайте
Посмотрим.- Александр Ш***
Як показала себе батарейка з плином часу?
- Ігор І***
Добрый день, Роман! Как батарейка по итогу? Понравилась Вам спустя некоторое время использования?