Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Смарт ТВ приставка H96 MAX V11 2/16 Гб Smart TV Box Android 11 (540)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Отзывы про товар продавца ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
  • Диана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Товар відповідає опису

• Валерій К***

Через півроку перестав працювать

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

У нас є післягарантійне обслуговування.
      Менеджер зв'яжеться з Вами для консультації

• Владимир К***

Товар не поганий але дуже тупить

Достоинства:
    Вартість
    Габарити
    Керування
    Недостатки:
    Іноді дуже зависає
  • Сенкевич В***

За такі смішні гроші працює краще нікуди.
    Все чудово)

• Наталія І***

Приставка працює. Легка у використанні

• Стас Г***

Пристрій рідкісне л***о. Не розумію для чого продавати людям таке.
    Постійно підвисає. Меню вкрай не зручне.
    Працює жахливо.

Достоинства:
    Не має і бути не може
    Недостатки:
    Весь пристрій і є недоліком
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Рекомендуємо скинути пристрій до заводських налаштувань – у 99% випадків це допомагає покращити роботу ТВ приставки.
      Якщо ця рекомендація не допоможе, то зв'яжіться з нами через кнопку "Задати питання продавцю".

• Юлия П***

Рекомендую, маленькая, удобная, греется немного, но не критично, если у вас нет ашдимиай кабель купите заранее, у комплекте его нет

• Александр Ш***

дуже не зручне управління.в багатьох додатках треба використовувати курсор а він тут дуже не зручний.Netflix встановлюється тільки на англійській мові та немає змоги змінити мову та навіть немає доступу до налаштувань.дуже погана приставка.марно витрачені гроші.нізащо не купуйте

Достоинства:
    маленький
    Недостатки:
    гроші на вітер.не зручне,будете дивитись фільми англійською
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Добрий день!
      У комплекті йде стандартний інфрачервоний пульт.
      Рекомендуємо докупити аеропульт з мікрофоном – з ним буде на порядок зручніше.
      Netflix може працювати тільки на пристроях сертифікованих компанією Netflix, тому H96 Max V11 для цих цілей не підходить.

• Євгеній Н***

За три дні експлуатації важко щось сказати. Працює. Якість гарна. Не підвисає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Максим К***

Величезне ДЯКУЮ консультанту за допомогу та рекомендації з приводу налаштування приставки. Компанія відповідально ставиться до усіх клієнтів та задовольняє максимально потребу покупця. Мої найкращі рекомендації.

Достоинства:
    Швидкість доставки, клієнтоорієнтованість, якісний товар за кращою ціною.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Іван О***

Все працює

• Арсеній К***

Хороша тв приставка, тільки якість пульту залишає бажати кращого

Достоинства:
    Дизайн, комплект
    Недостатки:
    Пульт
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Артём М***

Проблема решена

Связались на следующий день после оплаты. После включения пришло уведомление о обновлении системы, я согласился. Загрузилась приставка вся с пикселями на экране, вайфай сам выключается, плеймаркет не устанавливает приложения. Ожидаю фидбек о замене или возврате.

Достоинства:
    Абсолютно нет
    Недостатки:
    Лагает, выключается вифи, не качает плеймаркет, вылетает с приложений и запускается с пикселями на экране
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

З Вами зв'яжеться менеджер магазину, очікуйте.

• Артём М***

Немного удивлен от продавца, быстро связались для решения проблемы, все время были на связи. Приставку заменили, по большей части проблема была с моей стороны насколько я понял. Благодарю!

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• алексей а***

Тормозит видео при просмотре через вай-фай.только шнур .тормозитбрать не советую.

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Якість з'єднання по WiFi залежить від відстані до роутера та від типу перешкод.
      Підключення кабелем LAN – це найкращий варіант для будь-якої ТВ приставки.

• Светлана М***

Все добре

• Леоинд К***

Сам андроид очень туповат . Иногда вообще перестаёт воспроизводить видео, хотя интернет нормальный но и ловит вместо 50-60 мб всего до 30 мб.

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Можливо стався програмний збій, тому рекомендуємо скинути пристрій до заводських налаштувань через рекаварі.

• Леоинд К***

При неоднократном перезапуске и отсоединения от питания начал работать исправно

• Леоинд К***

Поддержка связывалась и помогала решить проблему

• Світлана М***

Купила приставку смарт ТВ, був брак. Повернула, не пройшло і доби як передзвонили та вибачилися. Поміняли на новий товар та оплатили пересилку. Оперативно и порядно зпрацювали. Дуже рекомендую цю компанію. И сподіваюся що сама неодноразово купуватиму у них товар.

Достоинства:
    Порядні, швидкі і чесні.

• Архипова О***

Швидка доставка , працює відмінно!!!

• Світлана М***

Швидко та оперативно!

• Андрей

работает отлично ,всем доволен

Достоинства:
    простота ,быстрота и качество
    Недостатки:
    не обнаружил
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

• Анатолий П***

Плеер IPTV переодически подвисает или вылетает в главное меню. Приходится перегружать приставку. Ради этого и покупал. Еще можно подключить джойстик и играть в игры с плеймаркета

Достоинства:
    Удобное устройство. Можно ставить сторонние приложения не из плеймаркета.
    Недостатки:
    Не очень удобная кнопка НАЗАД на пульте, при одном нажатии может нажаться два раза. Переодически тупит и вылетает в главное меню. Переодически тормозит.
  • Александр Ш***
    Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все пряцюе удобний компактний

Недостатки:
    Пока не бачу
    • Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Проблема решена

Г***о,некупуйте не підключаеця до старого телевізор.

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

У комплекті з приставкою йде лише кабель HDMI. Якщо необхідно підключити до телевізора через "тюльпани", тоді необхідно придбати підходящий перехідник AV - 3xRCA.

Купив підключіли нема картінки

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Кабель Ви купували не в нашому магазині.
      Є багато видів подібних перехідників, і вони не всі підходять.
      Ми маємо відповідний кабель для цієї моделі.
      Наш менеджер зв'яжеться з Вами для консультації.

• Наталия Р***

• Виктор М***

Приехал быстро

Недостатки:
    Через год сломался
    • Продавец  Hamster

Дякуємо за ваш відгук, Вікторе!
      Раді, що приставка H96 Max V11 приїхала швидко. Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою, але замовлення було зроблено ще 26.01.2020 — це майже 6 років служби, а не рік, що свідчить про надійність моделі.
      Вихід з ладу можливий через часті перебої в електромережі в Україні (особливо з обстрілами), і це не вина приставки.
      Рекомендуємо здати в сервісний центр для ремонту — зазвичай це недорого, і ви зможете продовжити користуватися.
      Якщо потрібна допомога з пошуком сервісу чи консультація, звертайтеся, завжди готові підтримати!

• сергей ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Какой сетевой адаптер вайфай к ней подойдёт?

Достоинства:
    Р
    Недостатки:
    Ь
  • миша ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Доброго дня купував авв в цьому інтернет-магазині приставку приставка працює нормально Тільки трохи гріється а також не з першого разу запускає відео Але зараз все працює нормально тому продавців Велике спасибі за приставку мінуси погано тягне 4К гріється не предназначена для ігор але за такі гроші Нема що казати приставка супер працює добре отдел не дякую продавцю за підписку також приятней подарунок тож Хто хоче брати цю приставку рекомендую приставка хороша не без того буває зависає але нормально за такі гроші працює я доволі рекомендую дякую продавцю поставим на всю

Достоинства:
    Хорошо рекомендую продавця і товар
    Недостатки:
    Недостатки не предназначена для ігор трохи гріється і іноді зависає один раз була Перезагрузка само по собі але атак нарікань не виявив
  • Юрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Купував дві таких приставки, одна перестала працювати через 3 місяці, постійно перезавантажується, друга через кожні дві години перезавантажується. При цьому вони навіть не нагріваються сильно.

Продавцю задавав запитання но відповіді не було.

Взагалі не рекомендую, просто гроші на вітер, в додаток нерви тільки потряться.

Достоинства:
    Їх немає.
    Недостатки:
    Через 3 місяці просто перестала працювати.
    • Продавец  Hamster

Доброго дня. Зверніться до нас і ми вам допоможемо.

• Сергей Ф***

тупит ,греется,не рекомендую

• Продавец  Hamster

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Якщо Вам не сподобалась робота приставки, Ви можете звернутись до нашого сервісного центру за допомогою. Хорошого дня.

• Каток А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Хорошая приставка, поставили в детскую. Подключил к старому монитору. Соединение работает стабильно. Модем стоит в другой комнате.

Достоинства:
    Весь функционал смарт (4К не проверял). Если нет возможности купить полноценный телек хороший выбор. Бери подписку и в путь( кино, мультики, Ютуб). Ребенок доволен и мы тоже.
    Недостатки:
    Пока нету.
    • Продавец  Hamster

Доброго дня, дякуємо за Ваш вiдгук. Хорошого дня!

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Брав 2 місяці назад. Приставка мигнкла пару раз. Подумав просто глюк, але чим далі тим частіше почала мигать. Скажіть яка гарантія на цей товар і чи можна її помінять?

Недостатки:
    Приставка час від часу мигає.
    • Продавец  Hamster

Доброго дня, ви можете написати нам через форму "задати питання" і ми зв'яжемось з вами

• Виталик М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

не могу установить мегого, выдает ошибки 192 или 403, начинаю с плей маркета скачивать, идет скачивание секунду и выдает ошибку. Если сделать сброс настроек, поможет или посоветуйте что делать?

• Продавец  Hamster

Здравствуйте, попробуйте скинуть, если не получится то напишите нам через форму "задать вопрос продавцу" и мы свяжемся с вами

• Василий Т***

поищи на 4пдф. я оттуда качал, все ок работает

• Василий Т***

такой файл я качал
      MEGOGO_v.3.8.4(217)(5.1-10.0)(arm7a,arm64-8a,x86,x86-64).apk

• Григорий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Вообщем брал данную приставку на этом сайте. Отработала без малого год. Нареканий не было, разве что пульт ну очень никакой. Но понятно продавец тут не виноват. Слетела прошивка, попробую зделать сам, не получится, значит отработала свои деньги. За год появились десятки новых, и помощьнее и покруче.

Достоинства:
    Бюджетная и робота за свои деньги
    • Продавец  Hamster

Здравствуйте Григорий, если приставка у вас ещё на гарантийном сроке, можете её отправить в магазин, где её прошьют и протестируют. Вам только нужно будет оплатить доставку.

• Иван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Куплена 22.12.2020 а 25.12.2020 не має підключення до інтернету ні через WIFI ні через кабель.)КЛАСС!)

Достоинства:
    НЕМА.
    Недостатки:
    ВСЕ.
    • Hamster

Здравствуйте Иван, попробуйте скинуть приставку до заводских настроек.

• Барков О***

не сбрасывайте до зоводских иначе приставка больше не включится

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

На гарантийном талоне не указан телефон для связи. Как связаться с продавцом, кроме как тут в переписке - не понятно. Сколько ждать ответа - тоже не ясно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает порт Ethernet
    • Hamster

Здравствуйте Андрей, магазин ко всем документам кладёт ещё и визитку где указан номер для обратной связи. Если вы её потеряли, напишите нам через форму "Задать вопрос продавцу", и мы вас наберём.

• Семенюк Ю***

У меня такая же проблема, не могу связаться с продавцов. Когда нажимаешь связаться с продавцом, выкидует со страници.
      Если вам удалось с ними связаться напишите их номер телефона, буду очень благодарен

• Андрей Л***

Спасибо Розетке, помогли выйти на продавца. Товар поменяли без проблем.

• Andrey
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Работает приставка довольно шустро. Анимации в предустановленном ланчере конечно ужасные :) но в таких приставках это не главное, главное что она нормально воспроизводит видео, большинство приложений онлайн-кинотеатров или не тупят или тупят очень редко и приемлемо.

Из недостатков могу выделить короткий кабель питания и HDMI кабель, который
    хиленький и очень чувствителен к помехам.

Достоинства:
    Хорошо выглядит, цена, приемлемая скорость работы
    Недостатки:
    Короткий кабель питания, не очень кабель HDMI
    • Hamster

Здравствуйте, спасибо за Ваш отзыв. Хорошего дня