Отзывы покупателей о Бортик защитный для кровати (под толщину боковой царги 16 мм) МАКСИ-МЕбель Бук (9693)
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб Сонома
Бортик класнючий, став ідеально, пошито оббивку дуже гарно! ( індивідуально замовляла оббивку м'яку).
Ми в захваті , дитина спить спокійно! Я не чергую біля ліжка!- Достоинства:
- Бортик зручний, красивий, рощмір підійшов відмінно
- Продавец Nirvana M
Дякуємо, Тетяна, за високу оцінку нашої роботи та Ваше замовлення! Ми дуже раді, що Ви в захваті!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Белый
Сам борт доволі хороший, свою функцію виконує.
Але відправляли дуже довго. До того ж, на бортику були декілька подряпин - це точно не вина перевізника, бо запакований товар був на совість.- Достоинства:
- Гарний борт
- Недостатки:
- Довго відправляли
- Александр П***
Питання с подряпинами продавець вирішив, усе ок.
- Продавец Nirvana M
Ми раді, Олександр, що Ви задоволені бортиком та його функціоналом. Стосовно подряпин - проведено службове розслідування, та внесені зміни на етапі контролю пакування. Головне для нас - вирішення питання так, щоб покупець був задоволений. Стосовно сроків відправки - відправили на декілька днів пізніше, що зв'язано з випаданням графіку на вихідні. За результатами Вашого відгуку проведені логістичні аналіз та оптимізація. Дякуємо за Ваше замовлення.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Белый
Посилка була гарно запакована.
Бортик якісний. Легко збирається та встановлюється. Свою функцію виконує на 5- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Nirvana M
Ми раді, Евген, що Ви задоволені якістю та функціоналом бортика ! Дякуємо за Ваше замовлення.
- Погодич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
З функцією своєю справляється, доступна ціна. Стінка, така як на фото.
- Продавец Nirvana M
Дякуємо , Наталія , за Ваш вибір меблів нашої фабрики та позитивну оцінку нашої роботи. Ми постійно працюємо над поліпшенням якості виготовляємої продукції та сервісного обслуговування . Дякуємо за Ваше замовлення.
- Погодич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Гарна стінка . Але всюди гострі кути якщо дитина перевертається і товчеться то може головою вдариись. Потрібно було зверху накинути щось м'яке
- Продавец Nirvana M
Добрий день. Кути бортику ,відповідно до фото, завжди закруглені для безпеки дитини , що є обов,язковим для всіх дитячих меблів нашої фабрики. Щодо твердості бортику - так, він виконаний з ламінованої ДСП , як і всі корпусні дитячі меблі. ЛДСП - основний матеріал для виробництва меблів взагалі. Модель бортику з серії м,яких меблів ми наразі розробляємо , але вона буде дорожча ( додаткові затрати на поролон та тканину ).
- Влад Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
- Продавец Ммеб
Спасибо , Влад , за Ваш выбор мебели нашей фабрики и положительную оценку нашей работы.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Дуже хороший бортик...
- Достоинства:
- Якість супер
- Продавец Ммеб
Дякуємо, Інна, за Ваш вибір меблів фабрики МАКСІ-МЕблі та позитивну оцінку нашої роботи. Ми постійно працюємо над поліпшенням якості виготовляємої продукції та сервісного обслуговування . Дякуємо за Ваше замовлення
- Людмила В***Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Замовили цей бортик (захист) до нашого ліжечка. Виготовили дуже швидко і якісно. Встановлення до ліжка просте і легке. Головне, тепер син спить в своєму ліжечку)
- Достоинства:
- Гострих кутів немає. Вибір кольорів
- Продавец Ммеб
Дякуємо за Ваш вибір меблів фабрики МАКСІ-МЕблі та позитивну оцінку нашої роботи. Ми постійно працюємо над поліпшенням якості виготовляємої продукції та сервісного обслуговування . Дякуємо за Ваше замовлення.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Заказывала бортик перед НГ, несмотря на праздники всё сделали и доставили очень быстро! Менеджеры очень приятные! Качество отличное, собрали и установили без проблем! Могу смело рекомендовать
- Достоинства:
- Быстро и качественно
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Ммеб
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Сделали быстро. Все понравилось
- Продавец Ммеб
Спасибо за Ваш выбор мебели фабрики МАКСИ-МЕбель и положительную оценку нашей работы. Мы постоянно работаем над улучшением качества выпускаемой продукции и сервисного обслуживания. Спасибо за Ваш заказ.
- катеруша н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
бортик очень понравился. заказывала в белом цвете , сделали быстро и качественно. плюс такого бортика в том что его легко снять и передвигать . дочка сама снимает его и заправляет кровать а я потом одеваю его.
- galuagrechkosijПродавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Все підіййшло. Розмір брала максимальний. Для дитини безпечно спати. Легко знімається при потребі.
- Достоинства:
- Дуже добре зроблений бортик .
- Продавец Ммеб
1. Дякуємо за Ваш вибір та позитивну оцінку нашої роботи. Ми постійно працюємо над поліпшенням якості виготовляємої продукції та сервісного обслуговування . Дякуємо за Ваше замовлення.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Быстро ответили, доставили в указанные сроки.
- Достоинства:
- Качество. Быстро. Товар соответствует описанию.
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Спасибо за оперативность, очень быстро пришёл заказ. Сотрудники магазина очень быстро связались со мной. Товар изготовили за 3 дня.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Цвет: Дуб молочный
Со мной связались быстро, ответили на все интересующие вопросы.Изготовили все в срок. Бортик подошёл и по качеству и по цвету. Спасибо большое вам!!!
- Достоинства:
- Прекрасное качество, по не большой цене.
- Недостатки:
- Не обнаружили)
- Продавец Ммеб