- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: L. Цвет: Black
Фіксатор дуже сподобався, тому замовила ще!)
- Достоинства:
- Добре тримає ногу, нога не вивертається!
- Недостатки:
- Нема!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: XL. Цвет: Black
Забула прикріпити фото отриманого товару, тож додаю зараз)
Ще раз повторюсь, товар чудовий! - Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: XL. Цвет: Black
Фіксатор підходить ідеально, з вивихом ноги дуже допомогло. Фіксатор також не натирає ногу, підходить як для правої так і для лівої ноги, як і сказано в описі товару, якість відмінна!Після отримання товару, одразу стала використовувати, при ходьбі нога не болить. Також товар підходить як на тонку так і на товсту стопу, тож підійде кожному. Відправили замовлення одразу, товар прийшов дуже швидко. Рекомендую!!!
- Продавец Андерлайн
Шановний клієнте,
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію нашого фіксатора. Ми раді, що він ідеально підійшов вам та надав необхідну підтримку та комфорт після вивиху ноги. Наша мета - забезпечити високу якість наших продуктів та ефективність в їх використанні, тому ваше задоволення від продукту та його впливу на поліпшення самопочуття є для нас дуже важливим.
Ми цінуємо, що ви відзначили зручність використання, відсутність натирання, універсальність для обох ніг, а також швидкість доставки. Ми прагнемо забезпечувати наших клієнтів продукцією, яка сприяє їхньому здоров'ю та комфорту в повсякденному житті.
Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потребуватимете допомоги, будь ласка, звертайтеся.
З найкращими побажаннями,
Команда Андерлайн.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Андерлайн. Размер: XL. Цвет: Black
По качеству отличный...но больше похоже что он на правую ногу а не уневерсальный
- Продавец Андерлайн
Здравствуйте! Спасибо за отзыв. Данный фиксатор универсальный, меняется только расположение липучке на ноге при смене ноги с правой на левую.