Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Уничтожитель пятен и запахов, контроль повторных меток для котов Queen Clean 500 мл.

Оценка пользователей 4.64/5
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Прийшла бутилка вся розлита з поломаним пульверизатором!!!!!!

Достоинства:
    Як засіб можливо й дієвий
    Недостатки:
    Продавця не рекомендую
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Супер! Виводить запахи дуже добре. Правда, довелось наносити два чи три рази, але з основною задачею впорався.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Не знаю, як щодо плям, але запахи прибирає чудово! Рекомендую!

Достоинства:
    Дійсно працюючий засіб, треба небагато.
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Із запахом сечі на килимах засіб впорався (наносили двічі на ті самі місця). Нічого не полиняло, все добре

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Чудово прибирає запах котячої сечі!

• Инна К***

Работает

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Буду шукати альтернативний спосіб нанесення та гадати, коли ж зникне дикунський стиль в бізнесі.

Достоинства:
    Купив 3 пляшечки цього спрею. Цілком можливо, що рідина, яку виробляють шведи з Jape Produkter AB, Sweden дуже ефективна, але мені поки що не вдалось це перевірити.
    Недостатки:
    Розфасовка наша рідна. Всі 3 пульверізатора не працюють, чисто декорація. Можливо китайці якийсь клапан не поклали.
    • Владислав Г***

Вибачаюсь за свій поспішний висновок! Просто я вперше стикаюсь з такою конструкцією та зараз випадково знайшов рішення. Все працює!

• Продавец  Petsplay

Вітаємо! Дякуємо зв звороній зв'язок! Сподіваємось засіб допоміг вам з вашою проблемою))

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Дуже гарний продавець!Бутилочка дуже гарно запакована і таблетки також.Дуже дякую та рекомендую

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Продавець відповідальний,швидко зв'язався і відправив.Все було гарно упаковано,але одна бутилочка потекла(

Достоинства:
    Спробувала на дивані,запах кориці приємний.Кішки,поки що,до нього не лізуть.
    Недостатки:
    Працівникам розетки треба бути обережнішими з такими посилками.На коробці було позначено-де верх де низ.
  • Страт-Папушой Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Перепробовала несчетное количество средств, рискнула приобрести Queen Clean и не прогадала. Во всяком случае в обработанных местах хвостатые разбойники повторно не метят)) Но еще "поле непаханное" стен, дверей, штор, хотя площадь пакостников уменьшается. Правда, на всякий случай, обрабатываю по второму кругу уже обработанные места. Хорошо, что купила 2 шт. Чувствую, надо брать больше. Хочу по цоколю дома пройтись. Котейки и там отметились((((( Кастрированные!!! Так что это не показатель. Средство очень даже рекомендую.

Достоинства:
    реально работает, приятный запах
    Недостатки:
    пока не обнаружены
  • Михайлюк Л***

Сподобався , візьму ще

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Засіб приємно пахне, усуває запах сечі і інших випорожнень прийнанні для людського носу. Підібрали кошеня і поки воно вчилось куди треба ходити сюрпризи були по всій хаті.Потім вже в туалеті на підлогу але все ще не в лоток.І от спрей просто рятував, бо від доместосу хлорний запах заполонив весь дім. Гарний розпилювач, пахне корицею.Врешті решт киця зрозуміла куди треба ходити і прикрості більше не траплялись)

Достоинства:
    Ціна, виробник Україна, має приємний запах, усуває неприємний
    Недостатки:
    Не впевнена що допомогає від повторних міток.
  • Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Засіб відповідає моїм вимогам. Сподобався. Інтенсивно допомагає позбуватися різких і неприємних запахів. Спробувала також використати для взуття - допомогло!

Достоинства:
    Гарна ціна і якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Світлана М***

Працює !!!!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Объем: 550 мл

Гарний засіб. Всі засоби від котячих міток мають самі неприємний запах. У представленого продукту віддушка є, але після висихання її не чути, на відміну від інших. Стосовно заявлених якостей, то з основною задачею справляється добре. Майже відразу зник запах котячої сечі в "аварійному" місці, та помітно, що коту не подобається. Думаю, що властивість продукту оберігати від повторних міток також відповідає дійсності.