- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Електроди хороші, рекомендую.
- Достоинства:
- Електроди хороші, рекомендую.
- Продавец WELDINNOVA
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Варят будто не плохо, я не очень разбираюсь но мне кажется они хорошие
Вот только у мене были небольшие проблемы с поджогом- Достоинства:
- Цена, качество, быстрая доставка
- Недостатки:
- Небольшие проблемы с поджогом
- Продавец WELDINNOVA
Дякуємо вам за ваш відгук! Ми рекомедуємо зварювати ціми електродами на струмі від 100А.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Електроди так собі
- Продавец WELDINNOVA
Добрий день! Ці електроди (рутилові) вимагають більших токів при роботі ніж електроди з рутилово-целюлозним покриттям (SM6013RC; АНО-36). Ми рекомендуємо проводити зварювальні роботи цими електродами на струмі від 100 А для діаметру електроду 3 мм (є рекомендації на пакуванні). Переваги цих електродів у тому, що ви отримуєте більш міцний та гладкий шов ніж у рутилово-целюлозних. З повагою, колектив заводу «ЕКОМПЛЮС».
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Дуже хороші електроди, сьогодні спробував.
Дякуємо вам за відгук!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Електроди чудові так як я новачок чудово виходить робити шов цими електродами, а до цього часу користувався елекдродами моноліт то ними не так виходило варити метали і шлак легко не відставав
- Достоинства:
- Як для новачків. То те що треба
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Отличные электроды. Сваривать ними одно удовольствие!
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Не нашли
- Продавец WELDINNOVA
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Непогані електроди але їм потрібен більше ампераж ніж рутилово целюлозним
- Продавец WELDINNOVA
Дякуємо за ваш відгук! Ви праві, цим електродам (рутилове покриттям із залізним порошком) потрібен більший ток ніж електродам з рутилово-целюлозним покриттям. Ми рекомендуємо при зварюванні цими електродами мінімальний ток ставити від 100 А і підбирати його в залежності від товщини зварювального металу та напруги в мережі.
- Захарова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Хорошие електроди беру второй раз
- Достоинства:
- Не дорогие
- Продавец WELDINNOVA
Дякуємо за оцінку електродів SM 7014 R.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Після вістек цими електродами легко варити. Шлаку небагато, легко відвалюється. Треба ще заказати.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не знаю.
- Продавец WELDINNOVA
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Хорошие электроды, хороший сервис
- Достоинства:
- Рутил с железным порошком, аккуратный шов,шлака немного
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Электроды хорошие,планирую ещё заказать. Можно ли в будущем заказе положить на пробу пару электродов 7018(3мм)?
- Достоинства:
- Поджиг,сама сварка,больше наплавления
- Продавец WELDINNOVA
Дякуємо Вам за ваше замовлення!
- Ксю к***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
- Продавец WELDINNOVA
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Всё ок. И подпал и дуга и шов
- Достоинства:
- Переменка
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Я не профі, варю різні вироби для своїх потреб. З цими електродами у мене виходить варити краще ніж з іншими, шлак не так затікає і легко відходить, шов виглядає краще. Варив цими електродами на 110А. Замовив собі ще.
- Достоинства:
- Ціна, якість зварного шву
- Недостатки:
- Порівняно складніший підпал
- Продавец WELDINNOVA
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Гірших електродів за 25 років роботи зварювальником я незустрічав , запалюються тільки на великих токах з пятого разу, дуга нестабільна . Купував 6013, то ними було працювати одне задоволення, а це незрозуміло що.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Описані у відгуку.
- Юрій
Підкажіть будь ласка на яких токах Ви варили цими електродами та на якій полярності. Ви порівняли різні електроди. Ви порівняли E7014 з Е6013. До Е6013 відносяться АНО-21, АНО-36, МололітРЦ і т.п. (тип електроду Э46). На пачках цих електродів вказано, що рекомендовано варити на струмі 100-120 А та на прямій полярності. На електродах Е6013 треба ставити токи менші ніж на цих. Але взагалі токи підбираються в процесі зварювання, бо всі параметри мають значення: зварювальний апарат, товщина металу, чистота зварювального металу, токи, полярність. Може Ви щось не так робили.
- Продавец WELDINNOVA
Євген, дякуєм за зворотній зв'язок, ці електроди вибагливі до зварювального апарату - бажано з функцією "hot start", потребують більший ток, але мають красивіший шов і мінімум диму. За рахунок набагато меншого вмісту целлюлози підпал дуги у порівнянні з SM 6013 складніший. При заводських випробуваннях партій продукції таких проблем як ви описали не маємо взагалі, але ми змушені використовувати джерела живлення які видають силу струму суворо відповідно встановленої на шкалі.
Просимо вибачення за незручності, якщо є потреба - електроди можна повернути/обміняти - ми відкриті для порозуміння
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WELDINNOVA
Купив вдруге. Чудові електроди.
- Достоинства:
- Шлак фактично сам відпадає через 10 хвилин.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец WELDINNOVA
Дякуємо Вам за ваш відгук! З повагою,WELDINNOVA