- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Дуже гарна іграшка. За весь час дитині не набридла. Ледь встигаємо в продавця лише замовляти пластик, добре, що завжди в наявності до цієї ручки.
- Достоинства:
- Легка, зручна, не глючна
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Користуємось 3 місяці. Чудова ручка, велике різноманіття кольорів еко пластику та трафаретів. Будемо замовляти ще
- Достоинства:
- Великий, багатий набір.
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Рекомендую, дитина задоволена
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеному в гарантійному талоні.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Хороший товар! А продавец очень ответственный!!!
- Достоинства:
- Рекомендую
- О.М.Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Якісна, дитина грається часто й давно , багато часу пройшло з покупки. Не смердюча, не токсична лента.
- Продавец BestDealYear
Вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеному в гарантійному талоні.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Велике різноманіття фігур трафаретів, величезний журнал. Не так як в інших наборах 5 фігур і малюй де хочеш, пластик є, малювати де не має. Тому там відмовились.
Величезний набір матеріалу пластику, а саме різних кольорів їх більше 20.- Достоинства:
- Пластик, що світиться в темряві цікава деталька
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Користуємось 3D-ручкою вже понад 3 роки. Ручка працює стабільно, нагрівається швидко, пластик подається рівномірно.
- Достоинства:
- Просто і зрозуміло. Відео інструкція по qr коду.
- Недостатки:
- Постійно потрібно докуповувати пластик, дитина постійно вигадує щось, добре, що в магазині є завжди в наявності.
- Продавец BestDealYear
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Доставили швидко.
Ручку ще не випробовували тому поки що 3 зірки, потім зміню, можливо, але дуже засмутила російськомовна коробка. Решта друкованих матеріалів українською, але ця коробка це зашквар, вибачте. Тим більше, що найчастіше це для дітей беруть.
Зверніть, будь ласка, увагу.- Достоинства:
- Швидко доставили, багато матеріалів
- Недостатки:
- Всі написи на коробці російською
- Продавец BestDealYear
Вітаємо. На даний момент доступні упаковки як з вашого фото, так і з написами англійською мовою - на вибір покупця.
Просимо вибачення за таку ситуацію. Щиро дякуємо, що знайшли час відповісти нам щодо вирішення цієї ситуації стосовно заміни.
Якщо у вас виникнуть будь-які питання, ви завжди можете звернутися до нас за номером, вказаним у гарантійному талоні.
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Відповідає опису
- Достоинства:
- Дуже классна якість
Цікаво дитині і дорослому - Недостатки:
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеним у гарантійному талоні.
- Ковальов С***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Все чудово!
Швидко доставили товар,
все як вказано в описі!
Купували на подарунок дитині, поки ще не користувалися!- Продавец BestDealYear
- Надія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Купувала у подарунок похресниці. Їй дуже сподобалося. Дякую за швидку доставку та приємне обслуговування
- Достоинства:
- Гарне співвідношення 'цвна - якість'. Дійсно багато витратних матеріалів
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец BestDealYear
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Дуже рекомендую продавця. Виникали певні нюанси при першому використанні ручки, та продавець швидко відреагував на наш запит і допоміг все вирішити. Замовляли ручку на подарунок дитині, і ручка дуже сподобалась. Відповідає опису та гарно справляється зі своїми функціями. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Продавец BestDealYear
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Все чудово, просто треба навчитись користуватись.
- Достоинства:
- Дитина в захваті.
- Недостатки:
- Один раз застряг пластиковий дріт, дістати було досить складно.
- Продавец BestDealYear
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеним у гарантійному талоні
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Замовляла дитині на Новий рік. Малому 7 років, дуже довго її просив. Подарунку дуже зрадів, одразу побіг пробувати. Продивившись інструкцію, взялись до роботи. Перше, що зробив, метелика. Ручка легка у користуванні, дуже багато різнокольорового пластику, в подарунок ще один, що світиться в темряві. Однозначно задоволені покупкою
- Продавец BestDealYear
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Супер!
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером вказаному в гарантійному талоні :)
- Тарас Є***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Хороша ручка. Для дитини 5ти років трошки важко тримати але з часом навчиться.
- Наталия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Ребенку 5 лет очень понравилась - залип надолго, даже телефон убрал)
Простая в управлении, много дополнительных цветов пластика. Покупкой довольна- Достоинства:
- Простая в управлении
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Дуже класна іграшка для дитини Дякую продавцеві за швидку доставку, 30.12 замовила, а 31.12 вже отримала подарунок дитині під ялинку
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером вказаному в гарантійному талоні
- Ганна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Цікаво і дитині (дівчинка 10 років), і батькам.
- Достоинства:
- Іграшка, якою за один раз не награєшся
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук та фото! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером вказаному в гарантійному талоні
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Набір супер! Дуже багато матеріалу і шаблонів для створення різних фігурок. Пластик, що світиться в темноті - це окреме задоволення племінниці. Користується вже два місяці і все супер!
- Достоинства:
- Гарна якість, багато пластика
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец BestDealYear
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Дуже крутий подарунок
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Отличная 3D -ручка. Всё работает, пока без нареканий. Ребёнок доволен.
- Достоинства:
- Простота в использовании, качество пластика.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Це був подарунок до св. Миколая. Дитина просто в захваті! Дякуємо.
- Достоинства:
- Все працює, легко користуватись.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону :)
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Отримала замовлення
Але сама ручка у коробці де все москальським язиком
Чомусь не догортала коментарі нижче, там про це вже писали- Продавец BestDealYear
Дуже шкода, що набір не виправдав Ваші очікування! В такому випадку набір можливо повернути. У Вас є гарантійний талон з нашими контактами, зв'яжіться будь ласка для повернення.
- Продавец BestDealYear
Вітаємо, зараз в наявності є упаковки на російській або англійській мові. Якщо є побажання стосовно мови, покупець може це вказати оператору, який телефонує для підтвердження замовлення. Трафарет та відео інструкція завжди на українській мові.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Перетелефонували миттєво і все уточнили! Дуже швидко відправили!
Купляла на подарунок, дитині дуже сподобалося! Продавця рекомендую!- Достоинства:
- Дуже повний набір
- Недостатки:
- Не має
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
гарний набір для подарунку дитині
- Достоинства:
- набор
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец BestDealYear
- Дмитришена О***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Товар якісний, але врахуйте що комплектація не знаходиться в єдиній упаковці, а надсилається фактично насипом в картонній коробці перевізника. Для мене це виявилось трішки неприємним сюрпризом, коли приїхала пошарпана картонна коробочка, оскільки замовлення здійснювалось на подарунок і ввечері не було можливості шукати відповідну упаковку для подарунку. Товар якісний, але з пакуванням трішки проліт.
- Достоинства:
- Якість, дитині сподобалось
- Недостатки:
- Комплектація окремо насипом в картонній упаковці перевізника
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Товар покупець отримує у вигляді, як зображено на головному фото. Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону :)
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Подарунок чудовий для дитини. Проте дочка погралась кілька разів і закинула))
- Продавец BestDealYear
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Брали на подарунок таку саму як самі користуємося. Проста у використанні, дитина 7 років самостійно працює з матеріалом та користується наданими в наборі трафаретами. Рекомендую.
- Достоинства:
- Проста у використанні
- Недостатки:
- Не має
- Продавец BestDealYear
- Суконченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Гарна ручка, дитина 9 років легко сама користується. Великий запас пластику. Гарний продавець.
- Достоинства:
- Зручна у користуванні
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Після першого замовлення, придбали ще 1 на подарунок.
Набір дуже сподобався. Дитині 7 років, всі роботи під трафарети з набору робили під наглядом дорослого. Дитина сама працювала вже з третього разу.
Рекомендую.- Достоинства:
- Великий вибір кольорів
- Продавец BestDealYear
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Дуже гарний товар,кольорів багато,є трафарети,інструкція.Ввічливий,відповідальний продавець.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец BestDealYear
- Гуленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Дитині дуже сподобалась, зауважень немає
- Продавец BestDealYear
Вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Якість складання хороша, зручно тримати в руці. В комплекті є повноцінний журнал трафаретів, а не 5 листів, як в інших наборах. Трафарети такі, з якими дитина легко навчилася малювати об*ємні фігури. Пластик плавиться рівномірно, без їдкого запаху.
- Достоинства:
- 20 різних кольорів та пластик, що світиться в темряві. Великий вибір, щоб створювати різні цікаві фігури.
- Продавец BestDealYear
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
В користуванні 3 роки. Якісна й цікава іграшка для дитини
- Достоинства:
- Якісний пластик
- Продавец BestDealYear
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Ручка на другий день розпаялась. Вивалилось сопло. Пластик в наборі нормальний.
- Достоинства:
- Пластик
- Недостатки:
- Ручка неякісна. Набор без неї не повноцінний.
- Продавец BestDealYear
Вітаємо, у Вас є гарантійний талон з нашими контактами, якщо з'явилась проблема і щось розпаялось, швидко вирішимо.