- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140
Стіл класний, збирати швидко, можна зробити самостійно, є невеличкі дефекти, але загалом - все чудово
- Достоинства:
- Ціна, якість виконання
- Недостатки:
- Невеликі дефекти на шухлядках
- Продавец Майк
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Ми пошкоджений товар не відпрравляємо. Можливо сталося пошкодження при транспортуванні, можемо зробити заміну за наш рахунок.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 120
Гарний стіл, зібраний добре без нарікань. Все рівне нічого не люфтить, не шатається
- Достоинства:
- Телескопічні направляючі, ящик висувається повністю.
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволеннм!)
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна. Ширина: 140
Користуюсь вже більше року, претензій немає, стіл гарний та міцний
- Достоинства:
- Великий
- Продавец Майк
Дякуємо Вам за відгук!
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 120
Красивый стол.
- Достоинства:
- Стол хорош.
- Недостатки:
- Нижний ящик приехал с повреждением. Однако, транспортная упаковка была целая. И одно отверстие на ящиках не совпало с ножкой стола. Пришлось сверлить, чтобы закрутить хоть как-то.
- Продавец Майк
Дякуємо за ваш відгук ! Усі пошкодження , бузумовно підлягають заміні нашим коштом , що і було зроблено ! Ще раз хочу нагадати правила зборки меблів по-перше треба називати усі болти , а потім протягнути .
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120
Долго не мог понять почему не могу попасть шурупуом, оказалось что два задних отверствия смещенны. Ни прижать или затянуть посильнее не помогает. Разочарован в качестве
- Недостатки:
- Смещенные отверствия, брак
- Продавец Майк
Доброго дня!
З Вами зв'яжется наш менеджер для вирішення ситуації, що склалася. - Продавец Майк
Доброго Вам дня ! Будь ласка , при зборі меблів ,з початку потрібно наживити усі болти , а потім їх протягнути , і все у вас буде гаразд ! Гарного вам дня !