Отзывы покупателей о Гидрогелевая защитная ударостойкая противоударная бронепленка на телефон ArmorStandart для Google Pixel 3 защита стекла прозрачная пленка (ARM58476)
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Не вдалось наклеїти))
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію. Якщо немає досвіду з наклеюванням гідрогелевої плівки, радимо встановлення у кваліфікованого фахівця. З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Плівка по характеристиках добра але розмір ну зовсім не точний
- Достоинства:
- Добре тримається, приємно на дотик
- Недостатки:
- Дуже не точний розмір від країв екрану не вистачає до 5 мм
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Меньше ніж потрібно, не точні вирізи, погано клеїться
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Класна плівка, якісна, сенсор працює відмінно
- Достоинства:
- Якісна, комфортна при дотику, ззовні ніяк не "кидається в очі"
- Недостатки:
- Виникли труднощі з поклейкою, хоча я в цьому і не маю досвіду
Представник постачальникаДоброго дня, Ілона! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вилков В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Плівка нормальна, клеїться добре. Захисні властивості поки перевірити не довелося.
- Достоинства:
- Захищає екран від подряпин.
- Недостатки:
- Плівка меньша на кілька міліметрів, ніж потрібно. Не перекриває весь екран по ширині. Вирази під камери зміщені і частково їх перекривають.
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Плівка ок, буду носити. Але наступний раз буду шукати плівку від іншого виробника.
- Достоинства:
- Нормальна плівка. Захищає.
- Недостатки:
- Неточний виріз під другу фронтальну камеру. На декілька мм вужче, чим треба
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Лучше чем стекло и обычная пленка
- Достоинства:
- цена, качество
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Дима М***Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный
Выбрал пленку потому что на ней нет рамок по периметру как у стёкл, даже больше нравится чем стекло, но её установить проблемней и я не решился, но в наборе полный комплект для самостоятельной установке, даже видео по qr коду залипили, продумано до мелочей;)
- Достоинства:
- Супер комплектация и качество
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.