- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Маріанна. Объем: 80 мл. Оттенок: Натуральный каштановый
Чудова фарба. Користуюсь тільки цією фарбою. Пробував різні тони. Вони не зовсім відповідають дійсності. Треба підбирати. Наприклад у мене темно-русе волосся, майже чорне. І цей тон ідеально підходить. Якщо брати чорніший то - ефект кобзона.
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Маріанна. Объем: 80 мл. Оттенок: № 40 Шатен
Купував багато раз фарбу. Чудово тримався колір. Але останнім часом дуже знизилась якість. Після 3х-4х разів миття волосся фарба "злазить" майже повністю. Купую зараз на Розетці польську фарбу, дешевша в 2,5 рази і не вимивається.
- Достоинства:
- Зручність фарбування волосся.
- Недостатки:
- Нестійка
- Продавец Маріанна
Якість ак була так і є, бо цю фарбу випускає один завод. Скоріш за все змінився стан саме вашого волосся
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Маріанна. Объем: 80 мл. Оттенок: 700 Каштановый
Дуже сподобалася, будемо ще замовляти.
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Маріанна. Объем: 80 мл. Оттенок: 700 Каштановый
Все супер!
- Достоинства:
- Чудова якість
- Недостатки:
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Маріанна. Объем: 80 мл. Оттенок: 700 Каштановый
Отличная гель-краска. Пользовался сам дважды и закажу ещё. Отличить оригинальные волосы от покрашеных без микроскопа невозможно.
К покупке РЕКОМЕНДУЮ!!!- Достоинства:
- Оличный результат.
- Недостатки:
- Кожу на границе и вне волосяного покрытия необходимо смазывать кремом (вазелином) чтобы неокрашивать эти места.
- Продавец Маріанна
Дякуэмо! Приходьте ще!