Отзывы покупателей о Стул GT Racer X-D27 Beige

• Отзывы про товар продавца O-trade
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Белый

Проблема решена

Отримала ніжки для одного крісла тріснуті та брудні, ще хитаються

• Продавец  O-trade

Добрий день!
      Ваше звернення зафіксовано та передано до відділу сервісу. Очікуйте, будь ласка, на дзвінок менеджера відділу сервісу найближчим часом.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Отримала товар ,і що я можу сказати,доставка довга,але прописана зразу ,тому питань немає ,я сама погодилася на це) З приводу товару ,стільчик гарний ,комфортний ,матеріал дійсно як в описі ,з цим проблем не виявилося,але є одне але , інструкція,це просто жах ,от реально!!! Отвори для закріплення зроблені не на одному рівні ,трохи криво! Збирала інтуїтивно і по фото які були тут у відгуках! Промучилася години 2 напевно ! Тому все добре,але зробіть нормальну інструкцію!! Залишу фото може кому допоможе))Це особисто,як вийшло зібрати в мене !

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Інструкція ,трішки криві отвори
  • Руслана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прийшлось збирати стілець 2 дні. Їхати докупити потрібний гвинт тому, що один був бракований і не можна його зафіксувати. Перевіряйте при отриманні всі деталі.

Достоинства:
    Оригінальна модель , доповнить Інтерʼєр.
    Недостатки:
    Один гвинт був без отвору під шестигранник
  • Лілія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

3 зірки ставлю бо -1 за інструкцію, і -1 за подертий стілець. Не критично подертий, схоже що при шитті потерли машинкою, бо рівна полоска на шві. Думали що вимазаний олівець, а потім помітили що здертий білий колір просто. За таку ціну непоганий, хотіли компактний під туалетний столик якраз. Фото низу добавляю для людей, які також куплять. Бо по інструкції тяжко зрозуміти як збирати, особливо коли показані деталі яких насправді не треба і їх немає.

Достоинства:
    Компактний, гарний
    Недостатки:
    Інструкція жахлива, подертий трішки
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже чекала цей стілець. Виявився більш мініатюрним, ніж очікувала, тому хто замовляє перевіряйте розміри з своїми параметрами, але все рівно вписався в мій інтерʼєр та виконує свої задачі(до столу підійшов по висоті дуже добре, був би вищий було б не так комфортно), але збирати його це було щось за межами фантастики. Довго намагалась розібрати інструкцію, але все марно викинула її почала складати сама, шукала якісь відео, але було схожі та не такі ж самі. Не думала, що це буде так складно, бо вже не раз сама скручувала стільці та дрібні меблі, зробіть зрозумілу інструкцію. Ну і якість матеріалу обшивки не сама висока тому довго не прослужить якщо це буде стілець на якому постійно сидять.

Достоинства:
    В інтерʼєр виглядає гарно
    Недостатки:
    Складна інструкція, незручна спинка
  • Олена М***

Дуже м'яке покриття.

Недостатки:
    Погане пакування.Одне із трьох стульчіків пробите, мабуть шурупами які лежали всередині.

• Ярослава П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

пришліть, будь ласка, адекватну інструкцію

Достоинства:
    гарний
    Недостатки:
    відсутня інструкція та неправильно вазаний матеріал

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра, скинемо вам інструкцію ссылка

• леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовлення отримали швидко, стильний і зручний стілець

Достоинства:
    Зручний стілець
    Недостатки:
    Незрозуміла інструкція

Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!

• Кулик Н***

Стильний стілець, зручний

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

в опису невірно вказаний матеріал. не тканина, а кожзам. не перевірив на пошті, роблю повернення

Достоинства:
    не знаю
    Недостатки:
    невірно вказаний матеріал
  • Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарний та зручний стілець .
    Єдине нарікання на інструкцію. Поки зібрали його до купи, ледь нервовий зрив не отримали.

Достоинства:
    Дуже гарний та зручний
    Недостатки:
    Інструкція по збору
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Купили стілець, але складати то жесть. Інструкції немає. Складаємо по фото))))

Достоинства:
    Ще не знаємо
    Недостатки:
    При збиранні треба докласти зусиль
  • Андрій Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Суперові стільці

• Андрій Д***

Не було в наявності!

• Александра Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
    Достоинства:
    Гарна і акуратна сідугюшка
    Недостатки:
    Не стикуються деталі, метале кріплення поломане

Добрий день! Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центра ссылка

• Таня О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Гарний на вигляд але недолікии є!

Недостатки:
    Інструкція для збору відсутняя!!!