Отзывы покупателей о Лампа уничтожитель от комаров светодиодная ловушка от комаров и насекомых с аккумулятором

Оценка пользователей 3.63/5
  • AI аналіз відгуків
    58 відгуків:  50% позитивних, 20% нейтральних, 30% негативних
    Аналіз включав 58 відгуків користувачів. Загальна думка щодо лампи-відлякувача комах помірно позитивна, проте є значні зауваження щодо ефективності проти комарів. Покупці відмічають, що пристрій добре справляється з дрібними мошками та іншими комахами, а також може виконувати роль нічника. Разом із цим, значна частина користувачів вказує на слабку дію саме на комарів і деякі недоліки у якості та експлуатації.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Очень маленький и слабый.Максимум для одноместной палатки

• Продавец  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда JOIN POINТ

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Дуже рада, що придбала цю лампу ще влітку. Здебільшого знищує маленьких мушок, але траплялися і комарі. Також використовую як ліхтарик під час відключень світла. Дуже зручно, що лампу можна заряджати від мережі. Заряду вистачає на декілька годин, точніше сказати не можу, але всю ніч працювати не буде. За свою ціну хороша функціональна річ, також має петельку для підвішування.

Достоинства:
    Знищує комах, працює як ліхтар
    Недостатки:
    Звук розряду доволі гучний
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT

• Леся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Комарі не дуже ведуться на цю пастку.

• Продавец  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Товар гарної якості за бюджетною ціною. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Максим П***

Вона просто працює!

• Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Роман З***

Гарний нічник-ловушка.

• Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Лариса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Очень довольна лампой, справляется со своими функциями, не шумный, подсветка не мешает ночью спать, так как лампа маленькая думала только будет ловить одних комаров а нет и бабочки попавшие на нее не выживают. Рекомендую.

Достоинства:
    Не шумит, не выделяет токсичных запахов, безопасный.
    Недостатки:
    Длительность заряда лампы не хватает на всю ночь, на ночь включаю в розетку.
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Дякуємо за замовлення та 5 зірочок. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Барбаш Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Хоч і продавець зазначав, що все залежить від регіону, є мошки, які сприйнятливі до ультрафіолету, а є не сприйнятливі. Але принаймні домашні мошки у Запоріжжі(Лівий берег) дуже слабо на нього реагують. По суті це лотерея, як пощастить. Для мене була марною тратою грошей.

Достоинства:
    Лише декілька мошок зловив.
    Недостатки:
    Зовсім не працює, навіть впритул мошки не реагують.
    • Продавец  Join Point

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Ловит уйму дрозофил и один раз поймал большого клопа и пару комаров и моль. Комары как кусали так и кусают. Держу постоянно в сети так как на ночь не хватает аккумулятора. Пытался раскрутить, чтоб заменить на более емкий аккум, но там все сложно.

Достоинства:
    НЕ дорогой
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Не працює від комарів зовсім

• Продавец  Join Point

Доброго дня! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Навіть мошку не спіймало, краще б купиля ляпачку.

Достоинства:
    нормальний нічник
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дар'я! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені товаром. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. Лампа має не великі розміри та розрахована на невеликий об'єм приміщення. З повагою команда JOIN POINT

• Сергей К***

Товар надійшов швидко, вчасно. Товар якісний. Працює

Достоинства:
    Невеликий розмір, зручна. Працює як ночник.
    Недостатки:
    Акумулятора на всю ніч не вистачає. Десь через 4-5 годин роботи гасне.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Алексей Б***

Жахнуло надоедливую муху

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою, будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Заказал три штуки. Проверили при получении. Приборы были заряжены примерно на 20%. Дома дозарядили, но сейчас холодный циклон и комаров пока нет.

Достоинства:
    Не высокая цена
    Недостатки:
    Форма пирамиды придумана для устойчивости как я понимаю, но при транспортировке, чтоб например поставить или подвесить в палатке это занимает более место с упаковкой. Думаю должно быть две разновидности прибора - цилиндрический для большей компактности и такой пирамидальный для большей устойчивости.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Не очікував що буде так жарити комарів

Достоинства:
    Жарить комарів
    Недостатки:
    Розєм зарядки
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Працює акамулятор слабенький нада повербанк атак

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Акамулятор
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINТ

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Ну прикольна штука. Буває так стріляє що підскакуєш наче від прильоту.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, вбиває кровосісь
    Недостатки:
    Буває ігнорують лампу, ну це логічно
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINТ

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Шмалить кровососів не жаліє.
    Єдиний нюанс, за рахунок щільності пластикових ребер, комарі погано залітають на спіраль.

Але, вихід і порада тим хто буде купувати. Обережно через один, виламуєте ребра… і буде вам щастя…
    Ті гади будуть спокійно залітати в середину і їх буде шмалить)

Достоинства:
    Недостатки:
    Щільна кількість пластикових ребер, через що погано в середину залітають кровососи
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINТ

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Дякую магазину, все відправлено вчасно та без проблем.
    Що стосується самої лампи, то тут є питання. Думаю, якщо у вас дуже багато комарів і комах з постійно відчиненного вікна, то комусь з них на шляху лампа таки трапиться. Якщо ж вас дошкуляє 1-2 випадкових комара, то вибір між лампою і вами для комара буде звісно який. )) То ж ловити його треба буде як завжди, самотужки. Але лампу можна використовувати як нічник при повній темряві, світло не яскраве і не заважає. Якщо ж вона ще випадково колись щось зловить, то це буде приємним бонусом, але не більше. Довго працює від акумулятора, але індікатора зарядки немає.

Недостатки:
    Нічого поки що не зловила. Не зврозуміло, чи лампа заряджена, ніякого індикатора заряду немає.
    • Продавец  Join Point

Доброго дняя, Ольга! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені товаром. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. З повагою команда JOIN POINT

• Сергій

Виламайте через один пластикові ребра.. і кровососам будуть гайки…
      В мене спочатку теж справи йшли погано, а потім по виламував… так діло одразу пішло

• Наталія Г***
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT

• Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Гарна річ. Залишаю на кухні на ніч, зранку збираю "врожай". Треба залишати в темряві та ближче до стелі, наприклад, на холодильнику.

Достоинства:
    Зі своєю роботою порається
    Недостатки:
    Не вистачає заряду на всю ніч
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Денис! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені покупкою! З повагою команда JOIN POINT.

• Ольга

Скажіть будь ласка, у вас індікатор на кнопці показує, що лампа заряджається чи заряджена? Ідіктор повністю горить чи вимикається?

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Дуже ефективно працює. Вранці навколо лампи збирається багато трупів комах. Поставив декілька в різних частинах квартири для кращої роботи.

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за коментар та високу оцінку! Приємного Вам користування! З повагою команда JOIN POINT.

• Костянтин Ш***

Замовляю другу! :)

Достоинства:
    Працює як треба!
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Констянтин! Дякуємо за високу оцінку ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Крута штука. Замовляю вже другу.

Достоинства:
    Працює від резетки, павербанка, свого акумулятора.
    Недостатки:
    Якщо працює від свого акумулятора, і у ньому застряне муха і її буде постійно бити током, тоді швидко розрядиться.
    • Продавец  Join Point

Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Повелася на коментар "смажить комарів як himars русню".
    Брехня повна!!!
    1. Не тримає заряд - лише 6 годин з заявлених 12. Хоча заряджається годину, як треба та від правильного вольтажу.
    2. У запитаннях знайшла, що діє на усіх комах, але воно не тільки дроздофіл не приваблює, а й комарів узагалі.

То який у цій лампі сенс?
    Беріть краще польські - трохи дорожчі, але ефективні.

Достоинства:
    Яскравий нічник
    Недостатки:
    Не відповідає призначення та характеристикам
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Яна! Нам дуже шкода, що Ви не в повній мірі залишились задоволені товаром. У деяких покупців усі комахи потрапляють в лампу, чим вони і задоволені, а в інших тільки мошки. Це скоріш за все пов'язано з місцевістю і видом комах. Сподіваємось що наступні покупки залишатимуть тільки приємні враження!

• Кузнєцов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Взагалі не працює як лампа від комарів: літають довкола, на екран смартфону сідають, цей чудо апарат ігнорують. Вимкнув смартфон, ігнор продовжився

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не працює за призначенням
    • Продавец  Join Point

Доброго дня Андрій, нам шкода що ви не задоволені товаром. Багато покупців її замовляють і залишають відгуки що ловить всіх комах в тому числі і комарів. Лампу потрібно використовувати як єдине джерело світла. Коли ви з телефоном то комірі вже не на світло будуть реагувати а на запах і тепло тіла, вибір тут очевидний! Сподіваємось подальші покупки приноситимуть лише приємні враження!

• Діана П***

Дуже сподобався.

Достоинства:
    Легке в користуванні
    • Продавец  Join Point

Дякуємо Дыано за високу оцінку та коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Комар атаковал меня полночи. Устанавливала лампу и подальше, и поближе, и почти вплотную - комару она до з**. В результате как всегда утащила матрац в другую комнату и закрыла дверь.
    Возможно, сработает в комнате без людей. Но когда я знаю, что в комнате комар - безотказно помогает следующий метод: открыть штору и зажечь свет на кухне. Комары перелетают на кухню, а мы перед сном закрываем на кухню дверь и идём спать. Наверно, я бы не стала покупать, если б меня предупредили адекватным отзывом.
    Насекомых покрупнее комара (например, моль) эта штука убивает изощренно жестоко и долго! Это настоящее пыточное устройство, даже жалко птаху.

Достоинства:
    "отстрел" случайных грибных комариков,
    не убьет, но покалечит муху (добить нужно самому), может попасться моль.
    Недостатки:
    Не работает в реальной ситуации, на месте , когда "начинаю засыпать - обнаружился комар".
    Наверно, надо покупать модель подороже.
    • Продавец  Join Point

Добрый день Ольга! Нам очень жаль, что вы не оценили в полном объеме достоинства данной лампы. Надеемся дальнейшие покупки будут приносить только приятные впечатления!

• Павел Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Гарна річ. Смалить комарів та мошок, як HIMARS русню.

Ми поставили в протилежному від ліжка куті кімнати, працює всю ніч на одному заряді.

Рекомендую.

Достоинства:
    Портативність, простота використання, ціна, має комплект для чистки лампи.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Join Point

Дякуємо Павло за високу оцінку та чудовий коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Полная х***ь ! Комары как летали так и летают ( 3 ночи я их гоняю , а на эту х***ь даже внимания не обращают !!!!
    ДЕНЬГИ НА ВЕТЕР !

Достоинства:
    Нету
    • Продавец  Join Point

Доброго дня Сергій! Нам шкода що Ви залишились не задоволені товаром. З Вами зв'язався менеджер і запропонував повернення. Проте Ви відмовились. Сподіваємось подальші покупки будут тільки приносити радість!

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Брал для уничтожения мошек. С подвала летят и нет на них управы. Убивает в ночь до нескольких десятков . Мне нужен только мобильный вариант и в тех местах где нет 220 вольт. Ночью вешаю в прихожую, днем в ванную комнату. Переносится постоянно. Подключил к павер банку и забыл про зарядку. Для больших площадей думаю мало подойдет. А вот для моей квартиры - самый раз. Заказал уже второе такое устройство. Ребята молодцы. Быстро прислали. Покупкой доволен

Достоинства:
    Переносной
    Недостатки:
    Хотелось бы больше уничтоженных трупиков.
    • Продавец  Join Point

Добрый день, Андрей! Благодарим за обширний отзыв и высокую оценку. Мы рады, что понравилась лампа от комаров и Вы еще заказываете. Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Владислава К***

Проблема решена

Не працює зарядка

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Владислава! Дякуємо вам за відгук. Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація і Ви залишилися незадоволені його використанням. Дякуємо за можливість діалогу з нашим менеджером. Сподіваємось подальші покупки будуть приносити лише приємно враження!

• Продавец  Join Point

Скоріш за все там перестав працювати зарядний провід. Нажаль Ви викинули товар, тому ми не можемо, нажаль, зробити заміну!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Працює. 7 комарів за ніч в кімнаті. В поєднанні з раптором комахи не кусають взагалі.

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!

• Андрей

Лампа хорошая, работает.
    Красиво светит.
    Как элемент декора - просто супер.
    Как ловушка для насекомых (комаров) - мне тяжело сказать, так как у меня этих насекомых практически нет. Один раз была поймана мошка.
    Изначально была проблема с кабелем, но её оперативно исправили.

Достоинства:
    Всё гуд
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за відгук, ми раді що Вам все сподобалося. Чекаємо на нові замовлення!

• Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Працює. Звичайно тільки в вечірній/ нічний час. З задачами справляється)

• Продавец  Join Point

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!

• Игорь Ф***

Робе

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Відправили досить бистро, лампа компакта, працює

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Анно! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!