- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
- Достоинства:
- Доставили быстро, на вид качественный, удобный для переноски, хорошая цена, заполненный гарантийный талон!
- Кузьменко М***Отзыв от покупателя. Продавец: K+S Germany
Генератор файний,але опис не вірний,відсутні вилки,відсутній зарядний кабель,відсутній вольтметр,відсутній лічильник мотогодин,відсутня можливість паралельного підключення,і на генераторі немає виходу 12в,а в цілому рекомендую
- Продавец K+S Germany
Доброго дня! Дякуємо за зауваження. На сайті виправили.
- Олександра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала генератор у 2024 році. По сьогодні працює чудово, жодних нарікань. Подобається, що є два режими (економ та посилений). На економі працює тихенько. Генератором запускаю одночасно котел Протерм + холодильник + світло. Бака вистачає на 10 годин.
- Достоинства:
- Економний
Перестал запускаться
- Достоинства:
- Хурма
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор бомбезний. Рекомендую. Дякую Розетцi за доставку.
- Достоинства:
- Не великий розхiд палива.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спустя 4 дня эксплуатации начал работать рывками , аж свет тухнет в момент рывка , не перегружаем . Качество плохое, прийдётся на ремонт, не рекомендую покупать, большие деньги а качество ноль
- Достоинства:
- Недостатки:
- Быстро вышел из строя
Представник постачальникаПо статистиці в 90% подібних звернень в сервісний центр дана проблема вирішується заміною палива на більш якісне і якості самого генератора не стосується. 10 % мають іншу причину. Нажаль, якість палива на наших АЗС в більшості випадків є недостатньою для бездоганної роботи генератора (до речі в роботі авто якість палива меньше замітна)
- Владислав М***
Бензин залили другой, результата нет, проблема осталась та же
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, все добре
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволений. Якщо хтось пише про плаваючі оберти, чи тощо, то треба перечитати мануал. Адже еко режим можна вмикати тільки після того як на стандартному режимі дали навантаження. Не можна вмикати еко і тоді вмикати прилади. Він не зрозуміє що ви робите. Щодо застосування на балконі, я в приватному будинку, як на мене на балконі використання генераторів не дуже. Як би ви відреагували якби ваш сусід на балконі тримав скутер або мало кубічний мот? Шум як від мотоцикла на холостих.
- Достоинства:
- Економ. Тихий для будинку.
- Недостатки:
- Немає лічильника роботи і амперметра. Рахую на таймері коли потрібно робити ТО. Буду докуповувати таймер і амперметр.
- Игорь З***
Плавающие обороты хто плохой бензин
- Ігор Л***
Перечитайте уважно мануал. Там чітко вказано, що спочатку вмикається ЕкоРежим, а після - навантаження.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цим генератором дуже задоволений, покупка виправдала всі мої очікування. Компактний, не важкий, зручно переносити, заправляти та обслуговувати. Працює помірно галасливо, а в економному режимі тихо, можна спокійно поряд розмовляти, живу в приватному секторі, виношу на кінець двору. Зовнішній вигляд і якість збирання радує.
Пропрацював на одному баку (4л) трохи більше 10 годин в економ режимі з постійно підключеними споживачами: холодильник, морозильна камера, світло в будинку (без обмежень), витяжний вентилятор на кухні, інтернет (мережевий термінал роутер), телевізор 55”, після чого судячи з датчика палива в баку ще було приблизно півлітра бензину.
Чисто для перевірки (поки генератор обкатується) до всього перерахованого вище обладнання підключав кондиціонер і мікрохвильову піч. ( роздільно звичайно). Все чудово запустилося і працює, генератор відмінно справляється з додатковим навантаженням, додаючи обертів і скидає коли навантаження падає. Загалом повністю виконує свої завдання в рамках заявленої продуктивності з легкістю та дуже економно.
Для зберігання, після охолодження, заношу до передпокою будинки, із закритим клапаном на паливній кришці запах бензину зовсім відсутній.
Звичайно довелося трохи поколгоспити з датчиком напрацювання годинника (через відсутність штатного), але проблем у цьому не бачу, купив датчик, змайстрував підключення на другу розетку 220В і все.
Рекомендую цю модель для придбання, в наш час дуже рятує!- Достоинства:
- Компактність, зовнішній вигляд, вага, мобільність, якість збирання, розумна робота, не високий шум, економічність, зручний датчик палива.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный генератор. Тянет насос, кофемашину, холодильник, микроволновку, все что нужно, когда нет света. Пластик мягкий, не дубовый, удобная ручка. Брал по акции
- Недостатки:
- Пока нет
- Ярослав Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор супер, порівняно з інверторним Daewoo GDA 2500I працює тихіше на багато, заводиться у прямому смислі з пів оберта, повного бака 4л , при 50% навантаженні хватає на 8 годин. Якісний пластик.
З недоліків, нема дисплея, прийшлось колхозить, дисплей з Алі, показує, напругу, частоту, мотогодини.- Достоинства:
- Тихий, легко заводиться, витрата палива.
- Недостатки:
- Нема дисплея
- Олексій К***
50% навантаження це ви маєте на увазі десь біля 1 кВт?
- Максим
підкажіть, який дисплей використовували?
- Ярослав Е***
Постійне навантаження 800-900вт, раз в 10-15 хв робота МФУ , при роботі навантаження зростало до 1700-1800вт
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает. Шумит не громко. Не большой размер. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тихий
- Валера П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює супер. Якісний генератор, все гарно підігнано не люфтить не вібрує. Легко запускається з першого разу. Заявлену потужність тримає.
- Віктор
дуже гучний? на балконі можна поставити?
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший, надёжный, достаточно лёгкий для переноски генератор с оптимальной мощностью для бытового пользователя. Стоит в коробке дома. Надеюсь, использовать по назначению не придется :)
- Достоинства:
- Оптимальная мощность, вес, немецкая надёжность. В коробке можно использовать как тумбочку.
- Недостатки:
- Нет.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запустил, проверил. Все работает. На эконом режиме включил два холодильника просто для проверки. На эконом работает тихо.
- Достоинства:
- Тихий, небольшой и сравнительно лёгкий
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Созоник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Видно що відкривалось ,стетре фарбуння та є слід від викрути.плюс коли відкриваєш бак пахне бензином.він був вживаний?придбаний сьогодні
- Недостатки:
- Видно що відкручувалось викруткою,вже є запах бензину
- Семен С***
Вони ж перевіряються на заводах
- Овчар В***
В мене такий же вже другий рік. Надійний, тихий, відпрацював всю минулу зиму без проблєм. Тягне 2 кіловата, а на малому навантаженні ще й можна вмикати економ режим. Він тоді скидає оберти й стає ще тихішим. На їх сервіс дзвонив, щоб проконсультуватись, казали, що вони генератори ще виборочно провіряють з кожної поставленої в Україну партії. Так шо ваш генератор ще й додатково безкоштовно перевірили, скоріш за все))))
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NextPower
Задоволені покупкою. Все відправили швидко та якісно. Дякую.
- Владислав М***Продавец: Rozetka
Працює добре, заявлений характеристикам відповідає.Тільки паливний бак у цієї моделі на 4 літри.
- Достоинства:
- Тихий, єкономний
- Недостатки:
- Не вияв
Представник постачальникаДякуємо за підказку. Змінимо значення на коректне.
- Сергій Ш***Продавец: Rozetka
Влітку працював добре зараз знову відключення світла включили потік бензин, іще на гарантії така біда.
- Достоинства:
- Користуємось економ, у нас на дачі за будинком то фактично не чути. На балконі не можна дуже гучний.
- Олексій К***Продавец: Rozetka
Скажу власну думку!Дуже гарна річ для теперішніх реалій,я раджу якщо у вас є сумніви при виборі інверторного і звичайного генератора вибирайте інверторний!По-перше він видає правильну синусоідну,якщо у вас є «капризні» електроприлади вони будуть нормально працювати,по-друге розхід палива,при еко режимі розхід буде коливатися в межах ваших потужностей,у мене наприклад при потужності 300-500 в в годину бере орієнтовно 300-400 мл бензину,якщо гарно його обслуговувати,вчасно все замінювати думаю він відпрацює не одну тисячу мотогодин!
- Достоинства:
- Розхід палива,доступність обслуговування,компактність,досить не шумний
- Недостатки:
- Не виявив
- Юра Б***Продавец: Rozetka
Гарний дизайн, зручний, недорогий, 2 кВт у випадку відсутності світла впринципі мені вистачає.
- Достоинства:
- Компактний, легкий, відносно тихий та економний
- Недостатки:
- Поки невиявив
- Евгений В***
Чому у вас на фото 21 модель, хоча вказано що це 22?