Отзывы покупателей о Ватный матрас DOTINEM Стандарт одинарный 80х190 (210591)
- Ярослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 140x190
Дуже поганий матрац, спати просто неможливо, в матраці появилися гулі які душать в спину, матрац тільки 2 тижня
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комфортний
- Іра С***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 80x190
Хороший
Дякую за замовлення!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 140x190
Все супер : розміри, якість .
Рекомендую- Недостатки:
- Natasha G***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 120x190
Я задоволена,дякую.
- Достоинства:
- Швидко передзвонили,швидко отримала.Матрац добре упакований,після розпаковки швидко розправляється,на свою ціну має чудову якість
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец O.S
- Михайло Х***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 90x190
Чудовий матрац, розмір як у описі. Достатньо м'якенький та товстенький.
- Александра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 70x190
Недорогий і дуже класний.
- Ганевич В***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 90x190
Класс!
- Продавец O.S
Дякуємо за замовлення і бажаємо гарного дня !
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 70x190
Матрац просто супер
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 120x190
- Продавец O.S
Спасибо за отзыв о нашей работе!
Всім, доброго дня!
Моя історія, з моїм замовленням не закінчилася щасливо... Це для тих людей, котрі надумають робити замовлення через Розетку.
В суботу мене впевнили, що в понеділок 20.09.2021 зі мною зв'яжуться для спроби розібратись з моїм заказом. Але я марно очікував, ніхто навіть не зробив спроби розібратися в цьому недорозумінні.
В цілому я розумію, що став "жертвою" і ніхто не збирається мені повертати мої, витрачені кошти, а саме 515 гр.
Люди, подумайте, чи хочете ви робити закази в Розетці, щоб позбутися своїх коштів і отримати бракований товар і зіпсований настрій!?- Продавец O.S
Михаил, вам менеджер четко дал ответ, что при вашей манере общения и оскорбления с вами разговор продолжать не будут.
Товар вам прислали в надлежащем качестве, и дали инструкцию как этим товар пользоваться, на что вы так же не отреагировали.
- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 160x190
Через годину мені зателефонували і представились менеджером.
Замість того, щоб вислухати мене і вирішити питання - мені нахамили і сказали, що зі мною більше не буде розмов... Що це було!?- Достоинства:
- Недостатки:
- 100%
- Продавец O.S
Рекомендации в вашу сторону научитесь вести конструктивный диалог с менеджерам.
- Михаил А***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 160x190
Товар який мені доставили не відповідає ні розмірам ні якості.
Я замовив матрац розмірами 190×160! Привезли мені 160×140!?
Товар абсолютно не якісний, всюди висять нитки і перешитття розпадається.
Привезли не в п'ятницю, як було мені повідомлено в смс, а в суботу, щоб я не зміг зв'язатися і вияснити причини такого ставлення!
Написав скаргу! Чекаю на відповідь!- Продавец O.S
Перед отправкой матрасы вакуумируем и поэтому после получения он может быть немного меньше исходных размеров. Изделие возвращает свой заявленный размер после 3-5 дней эксплуатации. Рекомендуем снять упаковку и положить матрас в горизонтальном положении, при необходимости потянуть изделие с двух сторон за углы.
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: O.S. Популярные размеры: 160x190
Легкий на подъем, очень удобный
- Достоинства:
- мягкий, удобный
- Продавец O.S
Спасибо за отзыв о нашей работе!
- Анна С***Продавец: O.S. Популярные размеры: 70x190
Не бачу свого відгуку, але заради правди вирішила написати, прот користування марацем, який я придбала тиждень тому. Замість розміру 70х190 там було 67х 176. Я почитала коментарі і звісно написала сюда сюди своє незадоволення товаром, але вирішила подивитися , як той матрац , що я розпакувала буде "рости". З Розетки дзвонили мені дзвонили тричі, питали, чи зв'язувалася зі мною фірма стосовно повернення? Звісно ні , але я чекала, дива. Так от - диво сталося. За тиждень мій матрац виріс на 12 сантиметрів. Це звісно не 190, ( 188) , але це вже ближче. Тут же намалювалася фірма, і написали, що готові прийняти матраци назад, але будуть дивитися , в якому вони стані, думати чи належний він чи і звісно повернення за мій кошт. Тобто легкого повернення не пропонують. Так як ці матраци мені обійшлися з кур'єрською доставкою практично в пів їх ціни, і ще щоб повернути один з них я маю заплатити , то вся ця покупка не вартує своїх грошей. Залишаю і другий матрац собі. Може комусь подарую, з поясненнями , що товар " росте" Фірму не раджу. Не вміють спілкуватися і багато мороки, хоча ціна приваблива
- Михаил А***Продавец: O.S. Популярные размеры: 160x190
Доброго дня!
Сьогодні закінчилась історія мого замовлення... І закінчилась вона для мене позитивно. Мені приємно, що Розетка, все-таки дослухалась і внесла свої корективи в цю історію.
Мені повернули кошти за придбаний і повернутий матрас.
Вдячний за це Розетці.- Продавец O.S
Михаил, на будущее приобретите рулетку себе для измерения размеров матраса, к нам матрас вернулся 160*190см, а вам 140*160.
- Вероніка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Сонітекс. Популярные размеры: 80x190
- Продавец Сонітекс
Вероніка, дуже дякуємо за відгук :)
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Сонітекс. Популярные размеры: 120x190
Дуже класний)) дякую моя спина врятована
- Продавец Сонітекс
Христина, дуже вдячні Вам за відгук! Раді, що матрац Вам сподобався :)
- Білоус О***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 90x190
Матрац поганої якості, довго не прослужив.
- Достоинства:
- Немає.
- Продавец D-HOME
Олегу, дякуємо за відгук. Згідно з даними замовлення, цей матрац був придбаний вами у грудні 2018 року.
Зважаючи на те, що виріб прослужив майже 8 років, це надзвичайно високий показник якості та довговічності для ватного матраца. Ми раді, що всі ці роки він надійно виконував свою функцію. Дякуємо, що поділилися таким тривалим досвідом експлуатації!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 90x190
Все сподобалося.
- Достоинства:
- Сподобався.Товстий.Зручний
- Продавец D-HOME
Оксана, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
Користуйтесь із задоволенням та звертайтесь до нас ще.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 120x190
Все сподобалося
- Достоинства:
- Сподобався.Товстий.Зручний
- Продавец D-HOME
Оксана, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 90x190
Дякую за матрас,все добре.
- Продавец D-HOME
Ольга, дуже дякуємо за відгук :)
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 120x190
Матрац хороший добре підійшов м'яко спати .
- Достоинства:
- Матрац хороший
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец D-HOME
Сергій, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
- Цховребова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Сонітекс. Популярные размеры: 80x190
Матрац сподобався, візуально гарний, м'який приємний матеріал. Подивимось як буде в експлуатації! Плануємо замовляти більший для дивана!
- Достоинства:
- Колір не маркий! М'який!
- Недостатки:
- Поки що не знайшла!
- Продавец Сонітекс
Любов, дуже дякуємо за відгук :)
Звертайтесь до нас ще !
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Milie's Home. Популярные размеры: 120x190
Чудова річ,я задоволена.Швидка доставка.
- Недостатки:
- Валентина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 90x190
Чудова річ, міцна і якісна. Рекомендую
- Продавец D-HOME
Валентина, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
- Вера Л***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 140x190
Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Пілотний,дуже зручний.
- Продавец D-HOME
Віра, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 140x190
На вигляд - якість гарна, відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Невелика ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец D-HOME
Ігор, дуже дякуємо за відгук :)
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 140x190
Матрац прийшов вчасно. Розмір совпадає с заявленим. Гарно запакований. Якісний. Дякую
- Достоинства:
- Якісний. Важкий, не буде йорзати по дивану.
- Продавец D-HOME
Людмила, дякуємо за Ваш відгук! Завжди раді новим замовленням від Вас :)
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Сонітекс. Популярные размеры: 80x190
Як раз те, що треба було покласти на дошку, на якій я сплю.
- Достоинства:
- Ціна.
- Продавец Сонітекс
Ірина, дуже дякуємо за відгук :)
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 90x190
Класний матрас. Тугий. Не провалюється під вагою тіла. Стьоганий по всій площині. Набивка не розповзаєттся.
- Достоинства:
- Річ за свої гроші.
- Продавец D-HOME
Віктор, дуже дякуємо за Ваш відгук :)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 120x190
Матрац значно краще, ніж я очікувала. Досить щільна тканина, в міру жорсткий. Виглядає надійно. Брала , щоб класти на підлогу. Навіть так дуже зручно та не твердо лежати. Єдине, треба враховувати, що він досить важкий.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Продавец D-HOME
Юлія, дуже раді що матрац Вам сподобався, користуйтесь із задовленням :)
Дякуємо за відгук!
- Руслана І***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 160x190
Матрац сподобався, загалом виправдав очікування: зручний, в міру твердий, спати на ньому добре. Спочатку трохи коротший, але за кілька днів видовжився. Доволі важкий. Доставили швидко, нам все сподобалось.
- Продавец D-HOME
Руслана, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Ви задоволенні замовленням :)
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 140x190
Гарний ватний матрас, відповідає своїм розмірами. Розклався по розміру як і замовляли. Не дуже м'який, скоріш твердуватий. Але саме такий ми і хотіли.
- Недостатки:
- Важкий 18 кг
- Продавец D-HOME
Світлана, дякуємо за Ваш відгук :)
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 160x190
Хороший, мягкий матрас)
Спасибо огромное!!!- Достоинства:
- быстрая доставка, качественная упаковка
- Продавец D-HOME
Єкатерина, щиро дякуємо за відгук :)
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 120x190
Матрац як матрац
- Продавец D-HOME
Вячеслав, дякуємо за відгук :)
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: D-HOME. Популярные размеры: 160x190
Дуже задоволена і доставкою і матрацом. Дякую.
- Достоинства:
- М'який,зручний,теплий,красивий.
- Продавец D-HOME
Олена, щиро дякуємо за відгку :)