Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Набор отверток 135 в 1 инструмент для ремонта техники

Оценка пользователей 4.8/5
  • Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Вместо набора на 135, пришел набор на 115 предметов. Сразу не заметил и забрал. Будьте внимательны, пытаются обмануть.

Недостатки:
    115 вместо 135
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня, Олексій. Приносимо вибачення за дану ситуацію. Наш мене звʼяжеться з вами найближчим часом, для вирішення даної ситуації.

• Артем Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

присоска була в чомусь жирному і була пом'ята (не кожен зможе її виправити); деякі інструменти тяжко витягуються; також деякі біти трохи криво зроблені (в ремонті можливо виникнуть проблеми); інструкцію ліпше не викидати, бо небуде зрозуміло як називаються біти

я розбирав на чистку ноут і ps4, труднощів не виникло

Достоинства:
    у викрутці магніт, зручність
    Недостатки:
    може бути крива присоска, погано витягуються деякі інструменти; деякі біти трохи криво зроблені
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня! Дякуємо вам за зворотній зв’язок!

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Чудовий набір, питань нема. Все доставили швидко та гарно упаковано.

Достоинства:
    Функціональність, якість
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня! Дякуємо Вам за залишений відгук!

• Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Пользуюсь услугами Розетки много лет, но впервые получил заказ так быстро. Оформил его в обед 20 мая, и уже получил до полудня 21-го. Комплектность соответствует описанию, биты внешне качественные. В целом то, что хотел.

Достоинства:
    Быстрое исполнение заказа
    • Продавец  FreeWay

Вітаємо, Віктор! Дякуємо за придбання нашого товару. Це чудовий вибір! Раді, що Ви відзначили переваги приладу та знайшли час на відгук. Бажаємо успішного користування! Будемо раді і надалі отримувати від вас замовлення!

• Илья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

заказал все быстро отправили, хороший набор

Достоинства:
    большой набор
    Недостатки:
    пока не обнаружил
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня, Ілля! Дякуємо Вам за високу оцінку та позитивний відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені нашим товаром та якістю нашого обслуговування. Звертайтеся до нас ще.

• Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FreeWay

Поставщик отработал качественно: быстро, без ошибок и недоразумений, отмечаю хорошую клиенториентированность компании-продавца.

Достоинства:
    Мультифункциональность и полнота набора бит, удобные держатели. Качество металла нормальное.
    Недостатки:
    Не обнаружены
    • Продавец  FreeWay

Доброго дня Дякуємо Вам за високу оцінку та позитивний відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені нашим товаром та якістю нашого обслуговування. Звертайтеся до нас ще.