Отзывы покупателей о Стойкая крем краска для волос 5.5 Махагон светлый каштан Εxclusive Hair Color Cream 100 мл

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GREEK PRODUCTS. Объем: 100 мл. Оттенок: 12.81 Жемчужный пепельный блонд Εxclusive

Краску дану замовила випадково, а якість мене приємно здивувала. Волосся блискуче і колір дорогий ( добавляю фіолетовий мікстон 1см). Раніше користувалась WellaKoleston, по якості хуже ніж Exclusive.

• Продавец  GREEK PRODUCTS

Дякуємо за відгук. Раді що Вам сподобалась наша фарба.

• Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GREEK PRODUCTS. Объем: 100 мл. Оттенок: 8.73 Какао светлый блонд Εxclusive

Це просто жах. Наносила на корені мамі, вони повністю сиві. Отримали просто апельсиновий колір. Розводила по інструкції 1:1 і тримали по інструкції для сивого волосся. Не рекомендую для сивого волосся взагаллі

Достоинства:
    Не підходить для повністю сивого волосся. Береться просто апельсиновим кольором
    • Продавец  GREEK PRODUCTS

Доброго дня, по-перше Ви розводили фарбу не з рідним окислювачем, а з іншою фірмою, чого категорично неможна робити, по-друге - Ви вже спочатку переплутали фірми фарб і замовили не ту фарбу і на це є підтвердження в переписці, і по-третє - якщо є багато сивини на коренях, то на корені беруть натуральний колір - 8.0 або 7.0 - це Вам на майбутнє

• Алена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GREEK PRODUCTS. Объем: 100 мл. Оттенок: 8.1 Пепельный светлый блонд Εxclusive

Проверяйте номер
    Прямо на почте

Я поверила

И блин.....на голове

Жуть

Достоинства:
    Не тот тон
    Недостатки:
    Прислали две пачки другого цвета
    • Продавец  Греческий проект

Доброго дня, Олена, товар в нас якісний і перевірений багатьма клієнтами та перукарями. Так, дійсно це наша провина і ми вибачаємось - Вам вислали не 8.1 а на тон світліше - 9.1, але чому Ви не перевірили замовлення на пошті, ні вдома - ми б зробили Вам обмін за наш рахунок, або повернули б кошти. А те що Ви вже пофарбувались цією фарбою і змішала нашу фарбу з невідомим окислювачем - ми не несемо відповідальності, бо професійна фарба повинна змішкватися тільки з рідним окислювачем, Ви відмовилась купувати в нас окислювач, дуже велике питання до Вашого майстра - чому вона Вам не сказала брати рідний окислювач до фарби (це дуже дивно для майстра), жах на голові, як Ви пишите - не може бути від різниці лише в 1 один. Який окислювач Ви використовували і в яких пропорціях змішували ?

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GREEK PRODUCTS. Объем: 100 мл. Оттенок: 6.66 Интенсивно красно-темный блонд Εxclusive

Замовлятиму ще

Достоинства:
    Стійка, гарний колір
    • Продавец  Греческий проект

Дякуємо за відгук)