Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Максимальний захист від Мурах, Кліщів, Блох, Павуків, Сороконіжек. Для дому і саду 12 місяців. Спрей Ortho Home Defense

Оценка пользователей 4.6/5
  • Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Купляю вже вдруге. Дуже ефективна штука, незамінна для обробки приватного будинку. Є з чим порівнювати, тому засіб точно вартий своїх грошей. Відправляють швидко, за що окрема дяка

Достоинства:
    Ефективний і безпечний
    • Продавец  DezEX

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Завжди раді допомогти, з повагою, інтернет магазин DezEX

• Крістіна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Дійсно дієвий захист. Працює не тільки проти мурах, а й проти павуків. Два дні і всі мурахи зникли.

• Продавец  DezEX

Це дійсно крутий спрей. Дякуємо за відгук.

• Галина Д***

Дуже задоволена.

• Продавец  DezEX

Дякуємо за відгук. Гель в нашому магазині оригінальний. Раді допомогти. З повагою, інтернет магазин Dez-ex

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

В кінці зими нізвідки з'явились здорові, як слони, мурахи. Спочатку обробила всі вікна і дверні входи, локалізувавши в межах кімнати, де були найбільше і найперше помічені, потім щоденно оновлювала засіб у шпаринах мет-пластикового підвіконня і плінтусу. Пощастило, що колонія не встигла прижитись - близько трьох тижнів мій ранок починавсь із того, що я збирала вологою серветкою мертвих мурах, доки вони перестали з'являтись. Рештками засобу обробила ще раз вікна і дверні коробки (для профілактики). Павуки, мурахи, комарі, мошки - дохнуть "на ура", але моль і не зрозуміло звідки загулявша сороконіжка не реагували. Тож маю сказати, що хоч засіб і дорогий, але дієвий і безпечний для людей і тварин.

Достоинства:
    Дуже дієвий, безпечний для людей і тварин
    Недостатки:
    Ціна, не діє на моль та сороконіжок
    • Продавец  DezEX

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Інтернет магазин DezEx

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Як не забуду, доповню відгук за кілька місяців

Достоинства:
    Мурахи зникають і більше не зʼявляються на тих же місцях,
    Недостатки:
    Дещо незручно обробляти у вузьких місцях через розмір пляшки
    • Продавец  DezEX

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

В якись момент, у квартирі завелись маленькі коричневі мурахи (звідки і як незрозуміло).

Використав цей засім але порошкову форму, посипав у всіх місцях де їх було видно, через декілька днів у всім місцях де посипав порошок були мертві мурашки. Після цього знову не зявлялись.

Достоинства:
    Просте використання, безпечно
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  DezEX

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

К сожалению от сороконожек в квартире средство не помогло.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Высокая цена, но не эффективно.
    • Продавец  DezEX

Вітаємо. Як саме ви застосовували засіб? Вам потрібна додаткова консультація?

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Відмінний засіб. Рекомендую. Виправдовує вартість.

• Продавец  DezEX

Дякуємо за Ваш відгук . Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Магазин DezEx

• Тутаева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Самое шикарное средство от пауков. На причале у лимана опрыскала беседки, лодку, веранду, заборы, качели и тд. В течение 3 минут пауки начали высыпаться гроздьями из всех щелей. Через 15 минут все было кончено. Повторную обработку не делала. Пауков нет уже третью неделю.

• Продавец  DezEX

Спасибо за Ваш отзыв. Рекомендуйте нас друзьям, у нас оригинальная продукция. Магазин DezEx

• Разнос Н***

Эффекта нет никакого!

Достоинства:
    Недостатки:
    Цена
    • Продавец  DezEX

Добрый день. Данное средство от блох на животных - не работает. Так как у вас кошка гуляет на улице, поэтому всегда приносит домой свежие. Мы с Вами это обсудили в телефонном режиме.

• Вероника М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Отличное средство, реально помогло избавиться от нежелательных гостей в доме.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Вывел муравьев в помещении просто за раз. Они навсегда забыли дорогу после одного опрыскивания. Один раз лишь повторил для профилактики, месяц уже ни одного не видел. Правда пробовал прыскать в места скопления мух и ос, вообще ни какого воздействия спрей не призвел.

Достоинства:
    Отлично помогает от муравьев
    Недостатки:
    не помогает от мух
    • Продавец  DezEX

• Дмитро Т***

Працює на всі сто

• Продавец  DezEX

Дякуємо за відгук. Раді допомогти. Звертайтеся за оригінальним товаром в інтернет-магазин DezЕx

• Ольга П***

Очень крутая штука.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  DezEX

Благодарим за Ваш отзыв. Обращайтесь за оригинальным товаром в интернет магазин DezЕx

• Мария Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1

Заказывала спрей от муравьев в доме. Действует мгновенно. Нанесла спрей на поверхность с муравьями и сразу же погибли. Ползали по полу и стенам это был кошмар! Спрей помог избавится. И ещё работает, как барьер, когда высыхает. Муравьи не лезут больше в дом. Без запаха, прозрачный, не оставляет следов. Очень крутой спрей на самом деле.

Достоинства:
    Без запаха, можно использовать в доме с детками.
    Недостатки:
    Нет.
  • Лилия
    Продавец: DezEX. Количество: 1

Супер средство. Брала от муравьев и сороконожек и пауков. Результат, муравьев нет. Пауки и сороконожки периодически появляются, это нормально. Весна не загорании, нужно будет повторить. В целом довольна.

Достоинства:
    Без запаха