Отзывы покупателей о Мужская кожаная сумка Vintage 11х17,5х3,5 см 000158605

Оценка пользователей 2.75/5
  • Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Чомусь прийшов без ремінця. У поштоматі звісно не перевіряла

Достоинства:
    Непогана якість за таку ціну
    Недостатки:
    Не відповідає заявленому на фото

Доброго дня, Наталія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Кузнецов А***

Добротна

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нвісна лента мені здається
  • Михайло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Ось що пише продавець "У виробництві використовуються тільки якісні матеріали та фурнітура, які пройшли не одну перевірку. Компанія виготовляє сумки й гаманці з натуральної шкіри. Якість, якій можна довіритися." Порядність-запорука успіху.

Недостатки:
    Не відпрвідає опису. Продавець заявляє, що товар вготовлено з натуральної шкіри, а на справді. ПУ(дермантин).
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

Доброго дня, Михайло. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках, тому матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
      Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.

Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!

Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

отлично