- Костянтин Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Ківі
Працюють
- Продавец Ківі
Дякуємо за Ваш відгук, також що обрали наш магазин)))
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ківі
Проблема решена
Дякую за товар все прийшло,напевно це в програмі збій і видно не є. Все добре. Мирного неба і дякую!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ківі
Проблема решена
Добрий день! Могли би ви зі мною зв'язатися,не було зв'язку коли ви дзвонили . А товар хотілось би замовити . А в програмі написано що не вдалося зв'язатися. хоча пропущених немає напевно із-за того що не було зв'язку.
- Продавец Ківі
Доброго дня! Звоню Вам, і пишу - ви не відповідаєте
- Наталія Б***
Я говорила з вами по телефону,не можу зрозуміти замовлення чекати чи ні бо тишина і слова записані в (мої замовлення) не зрозумілі.
- Таміла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Abroad
Замовляла доставку через поштомат Нової Пошти, було вказано що посилка приїде через 2 дні. Посилка приїхала через 4 дні. На жаль...
- Достоинства:
- Гарні і зручні
- Недостатки:
- Не вимірюють вагу 100гр і менше. Коли кладу пелюшку на ваги, потрібно віднімати її вагу від ваги дитини. Добре, коли пелюшка важить 100гр, а коли 80? Дуже незручно...
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Товар не соответствует описанию. Заявленная дискретность в 0.005 кг, в реальности 0.01 кг
- Васін І***Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price
Ваги відправили в заводській упоковці, додатково ні чим не запакували, пакування було подране не запломбовано, яким чином вони доїхали ціл,і не знаю, але дуже неспадоболось відношення до відправки.
- Достоинства:
- Ваги працюють.
- Недостатки:
- не було додаткового пакування