Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Чехол-книжка с кармашками UniCase Geometric Pattern для Xiaomi Mi 11 Lite / 11 Lite NE - Black

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black

Гарний чохол,сподобалась якість товару,гарний дизайн.

Недостатки:
    Не виявив
  • Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Brown

Дуже зручний та гарний чехол за доступну ціну. Підійшов ідеально на модель телефону, заявленого в характеристиках. Якщо узагальнити, то чехол виконує декілька функцій: захист телефону, у тому числі екрану, підставка для телефону, відділення для карток та інших дрібниць. До речі, немає жодного запаху, що теж важливо.
    З магазину майже одразу після оформлення заказу передзвонили, проконсультували, все уточнили, забирали самовивозом з магазину.
    Просто супер!

Достоинства:
    Зручність
  • Илья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black

Четкий чехол... Подошёл тютелька в тютельку, приятный персонал)

• Довбак В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Grey

Сразу не побачила проблему, оскільки це був подарунок. Чехол більший за розмір, і взагалі не відповідає телефону. Будь ласка,при можливості я готова обміняти на потрібний мені, так як це був подарунок. Зверніть увагу. Фото прикріплені

Недостатки:
    Чехол абсолютно не відповідає телефону.
    • Продавец  El Caso

Довбак Вікторія, добрий день! За всіма ознаками, це помилка маркування товару. Наша чи постачальника – з'ясовуємо.
      Просимо вибачення за ситуацію, що склалася, ми завжди готові замінити товар на інший (зрозуміло, за наш рахунок) або ж оформити повернення коштів.

• Довбак В***

Дякую за відповідь. Я готова обміняти товар на потрібний мені телефон, а цей чехол, що Ви відправили - повернути. Зв'яжіться зі мною по пошті.