- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Заказ получили,ребёнок доволен,продавцу большое спасибо
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером вказаному в гарантійному талоні
- Олександра Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Здамасб після 5-ти хвилин використання...
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Якість погана
- Продавец BestDealYear
Вітаємо, ручка на гарантії, у вас є наш гарантійний талон з нашими контактами, швидко вирішуємо, можливо в чомусь не розібрались. Якщо є проблема, швидко полагодимо.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Голубой
Дитина задоволена
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Добрий день. Купували ручку для онучки. Вона дуже задоволена, вже створили декілька об'ємних листівок, прикрас. Товар якісний, дякуємо за швидку доставку та уважне ставлення.
- Достоинства:
- Гарна якість, дуже зручна у використанні
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас по номеру з гарантійного талону.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Якість добра,дитина дуже задоволена, емоції від різних видів іграшок,які робить сам.
- Достоинства:
- багато кольорів,та трафаретів на різні теми
- Продавец BestDealYear
Дякуємо Вам за високу оцінку! Якщо виникнуть питання по використанню, завжди можете звернутися до нас за номером з гарантійного талону.
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Желтый
Дуже раджу! Дівчата такі щасливі! Продавець дуже чемний, швидко доставили!
- Достоинства:
- Інтерес дитини!
- Продавец BestDealYear
Велике спасибі за відгук :)
- Натали Й***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Брали на подарунок , дитині дуже сподобалось .
Багато пластику для творчості , і класна книжка з варіантами робіт ... Все працює , поки що нарікань не було))- Достоинства:
- Працює
Багато пластику
Книжечка - Недостатки:
- Не виявили
- Продавец BestDealYear
Щиро вдячні Вам за відгук!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Розовый
Брала на подарунок. Дитина в захваті. Дуже сподобалась комплектація - багато пластику, яскраві різноманітні кольори, плюс трафарети. Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудова комплектація, багато пластику, різноманітні кольори
- Продавец BestDealYear
Дуже вдячні Вам за відгук :)
- Марина Д***
Хочу доповнити, що робота магазину на висоті - дуже швидко зв'язались і відправили товар, за що дуже вдячна!!!
- Терентьєв А***Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Брали на подарунок. Дитині сподобалось.
Дяякуємо за відгук!
- Іван М***Продавец: BestDealYear. Цвет ручки: Фиолетовый
Купили дитині на день народження в жовтні місяці. Задоволені продуктом. Дитина щаслива. Запаху від пластику нема(це важливо).Вибирали в інтернеті з великої кількості. Вибір зупинили на цій ручці. Не шкодуємо.
- Достоинства:
- Дизайн, підставка під ручку, додатково велика кількість пластику.
- Недостатки:
- Поки не виявили