Отзывы покупателей о Коврик для фитнеса и йоги PowerPlay 183х61х1,5 см (fit0007489)

• Нечушкіна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

При отриманні коврика одразу здивувала товщина. Заявлених 15мм немає. Ледве натягується 13мм. І всі розміри, як виявилось, не відповідають. На етикетці 183×61×15 а насправді 173×58×13. Якщо на поверхню легенько натиснеш нігтем, поверхня не відновлюється. Вмятини так і лишаються. ''Зручна ручка'' теж залишила вмятини, які думаю, вже не вирівняються. З хорошого-гарний зелений колір.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: FITPRO. Цвет: Зеленый

Килимок якісний, гарна товщина. Рекомендую!

BTW Один килимок приїхав з візуальним негарними моментом, всередині якщо розгорнути був залом надто сильний. Не від резинки, яка його тримає ,щось інше. Килимок був на подарунок,не дуже приємно розгорнути його і побачити такий сильний залом, наче на ньому фура стояла. А інший, котрий замовлявся трішки пізніше, був в гарному стані. Тому тут є моменти їх зберігання.

Окрім цього, інші недоліки відсутні. Все ж рекомендую товар для придбання

Достоинства:
    Товщина
    Недостатки:
    зовнішній вигляд - лотерея
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Коврик хороший, великий. Не ковзає і не тягнеться. Брала для домашнього використання. Одну зірочку знизила за те, що до сих пір не зникли сліди від резинок кріплення. Це не заважає робити вправи, та без цих вм'ятин було б красивіше

Достоинства:
    Не ковзає, не розтягується, великий, не твердий
    Недостатки:
    Залишилися сліди від упакування (
  • Каролина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

хороший килимок за свої кошти, займатися зручно, не ковзає, розмір комфортний, нам підійшов, навіть кішка зацінила.
    приє'мний трав.яний колір сподобався!

Достоинства:
    Зручний розмір

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.
      Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором , це надзвичайно цінно для нас.
      Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Изначально думала, что этот коврик идеален, но всё познаётся в сравнении. Для занятий йогой он оказался неустойчивым: слишком легко растягивается и скользит. Во время практики трудно сохранять равновесие, особенно в сложных позах. Возможно, он больше подходит для менее активных занятий или растяжки, но для полноценной йоги я бы порекомендовала что-то более плотное и устойчивое

Достоинства:
    Толщина, мягкий
    Недостатки:
    Очень тянеться

Дякую за ваш відгук! Вибачте, що килимок не виправдав ваших очікувань. Йога вимагає стабільності, і ми розуміємо, що важливо мати надійний інструмент для практики.
      Рекомендуємо вам звернути увагу на матеріал виробу TPE вони значно міцніші та стійкіші на будь-яких поверхнях.

• Владимир Д***

Гуд

Достоинства:
    Мягкий

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Ну значит вы 10 лет продаете мусор, все члены моей семьи (5 человек) сказали что тренироваться на нём невозможно. А если вам не писали это не значит что не было таких случаев и все довольны. Вы даже врёте что коврик без запаха, а он воняет и не выветривается даже на улице. И весь во вмятинах от ремня приходит, будто не новый, а БУ. Просто попробуйте сами сделать на нём полноценный комплекс йоги с разнообразными упражнениями и оцените для себя какой он, вот и всё. Если вы просто отвечаете на вопросы, а сами на нём не тренировались, то понятно. Зачем писать на нем йога. Напишите для пикника коврик.

Достоинства:
    Недостатки:
    Скользкий/ воняет

Ну значить Ви сім'я з 5 осіб яка найбільше розбирається в килимках як в Україні, Європі та самого заводу виробника.

І навіть усі ці зали що купляли, купляють уже не одноразово ці килимки для групових вправ ні в чому не розуміються))

Надіємось Ви пішли на поправку, і все ж таки знайшли килимок під свої потреби.

Гарних та безпечних Вам тренувань на новому килимку.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

При перепрыжке с ноги на ногу коврик улетел вправо, а я влево. Вряд ли несчастный случай, я 20 лет тренируюсь и еще ни один коврик на полу не скользил. Как на них тренируются в зале не знаю, на нем нельзя делать упражнения на одной руке/ ноге из-за его толщины он болтается под ногой/ рукой. Не устойчивый совсем. На животе или спине на нем лежать нормально и всё. Жаль не могу добавить видео как он скользит по полу, как на льду.

Достоинства:
    Недостатки:
    Скользкий, воняет

Сперечатися з вами ми не хочемо, чи щось доказувати
      Повторимось, шкодуємо що так сталось коли Ви займалися саме на цьому килимку, але таке могло статись на будь-якому, це з розрядку нещасних випадків, а не з систематичності
      Ми дані килимки продаємо понад 10 років, за цей період продались тисячі штук, а така ситуація лише у вас, раніше навіть близько подібних випадків чи якихось суттєвих нарікань не було

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Хочу дополнить свой комментарий, я чуть не лишилась жизни из-за этого коврика, он сверху не скользит да, а низ коврика скользит и на поверхности буквально ездит, и просто перепрыгивая с одной ноги на другую он прямо выскользнул из под меня и я получила серьезный перелом руки и адские боли и возможно необходимость операции. Вот такой опыт с этим ковриком. На нем кроме как лежать больше ничего делать нельзя. На баланс на нем нельзя ничего делать, даже в боковой планке рука играет. Чисто надувной матрас чтоб лежать. И качество плохое после каждой тренировки новые вмятины, думаю он долго не прослужил бы, но я его спалила(((

Достоинства:
    Недостатки:
    Скользит тыльная сторона коврика

Шкодуємо що у вас така ситуація склалась.
      Чесно кажучи навіть не можемо представити як взагалі могло так статись, і що потрібно на ньому робити

Дані килимки використовують зали упродовж багатьох років, і слава Богу усі живі та здорові без жодних травм.

А килимок доволі популярний і продається у великих кількостях і використовують його сотні клієнтів, і такого роду відгук вперше.

Така ситуація могла трапитись на будь-якому килимку, це радше нещасний випадок

• Максим Л***

Коврик просто фантастика

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Не советую этот коврик, запах за 2 недели не выветрился, много вмятин на коврике от ремешка (на подарок такое позорище не берите) и самое ужасное не подходит для йоги, на нем невозможно делать асаны на баланс, на одной ноге если стоять, то стопа играет как будто на надувном матрасе.

Достоинства:
    Не скользит
    Недостатки:
    Неприятный запах, вмятины

Шкодуємо що вам не підійшов.

Вм'ятини повинні розходитись з часом

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Супер коврик. Не проминается, мгновенно восстанавливает форму.

Достоинства:
    Очень мякгкий
    Недостатки:
    Нежный материал. Кот сразу конкретно поцарапал, когда пробежал

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Чудовий, м'який, якісний коврик.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо за відгук.

• Григор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Вiтаю, в цiлому хороший коврик, але.

Засмутив стан товару, на коврику глибокi подряпини, декiлька пришмалених мiсць, нiби об нього погасили кiлька сiрникiв, також дуже сильно вмявся на мiсцях де був перевязаний резинкою, але це пiв бiди, бо пiд цею резинкою на вмятинi теж пошкодження - потенцiйне мiсце для подальшого руйнування в процесi навантаження на цю дiлянку.

Так, це просто коврик, але за таку цiну вже ж можна було прислати не пошкоджений товар, та не псувати враження про покупку, чому покупець повинен вiдчувати себе незручно даруючи комусь побитий життям коврик. Це формування думки у покупцiв що тут продають товар який пошкрябали, погнули, пiдпалили а потiм протерли, завернули в пакетик i нiчого страшного, продано. Перевiряйте товар перед вiдправкою, не усi мають змогу це робити на поштi, не всi мають час перевiдправляти та чекати.

Достоинства:
    Без запаху хiмiкатв, мякий, хороша якiсть матерiалу, добре пружинить.
    Недостатки:
    Стан товару, пошкодження.

Вам дістався товар із браком

Радимо звернутись до сервісного центру розетки, або напряму до нас . На пакуванні є наші контакти.

Ми обміняємо

Даний килимок доволі масовий, кожен килимок не перевірити, до того ж він поставляється у запаяному поліетилені

Зверніться до нас , ми все обміняємо

• Ольга А***

Супер коврик

• Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Килимок приємний на дотик. Не ковзає по ламінату. В мене доволі інтенсивні щоденні тренування. Як в кросівках, так і босоніж. По Моїм відчуттям, довго цей килимок не витримає.
    Попередні мої йога мати витримували в середньому 6 міс. Якщо цей протримається довше, знову його замовлю :)

Достоинства:
    М‘який, приємний на дотик
    Недостатки:
    В порівнянні з іншими, завузький.
  • Ольга А***

Коврик супер.

Раді що Ви задоволенні своїм вибором !

• Максим Л***

Толстый и мягкий. Качество супер

Товар не соответствует своему целевому назначению.

Попередній не той відгук)))

• Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Плотный и при этом мягкий коврик, Под небольшим весом форму не меняет. Он не сильно компактный, чтобы прям с ним в зал пешком ходить, но для дома самое то.

Достоинства:
    Плотный, мягкий
    Недостатки:
    Чехол не помешал бы, не понятно насколько долговечный этот материал

Із за своєї товщини та матеріалу, такі килимки як правило або уже в залах використовують, або у дома. (більше навіть підходить для дому, а ніж для залів для загального користування), в зал хіба що зі своїм особистим, но він трохи габаритний, хоча не важкий

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

По довжині "не вистачає" 5 см, по ширині - 1.5 см!!! А розмір має значення, тим більше, коли це заявка виробника!
    На килимку залишились сильно помітні вм'ятини від лямок, що йдуть в комплекті.
    Дійсно м'який і на дотик приємний, не пахне, скручується в рулон.

Достоинства:
    М'який, без запаху
    Недостатки:
    !!! Не відповідає зазначеному розміру, залишились вм'ятини від лямок
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

розміри не відповідають 177х60
    Стяжками зіпсовано край килимка, краще їх класти в середину

• Лилия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Коврик просто супер! Без стороннього запаху. М’який, не ковзає по ламінату. Гарний зелений колір. Вартує кожної гривні!

Достоинства:
    Товстий, не ковзає, не має стороннього запаху, гарно розкладається і зручно зберігати скрученим за рахунок кріплень
    Недостатки:
    Нема.
  • Светлана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Очень хороший коврик (толстый и мягкий)

Достоинства:
    Хороший, нам подходит, да и цена была хорошая
  • Тетяна Р***

Відповідає характеристикам

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Суперский плотный и толстый коврик для фитнеса, при этом мягкий и на нем комфортно лежать. Очень доволен им, могу смело рекомендовать. В использовании уже не один месяц - никаких изменений, ничего не разорвалось. Смело могу рекомендовать для использования!

• Светлана И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Супер то что хотела . Да ещё за хорошую цену приобрела

Достоинства:
    Плотный и в тоже время мягкий
  • Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Для занятий в квартире не подходит из-за запаха. В остальном нормально, Для улицы или спортзала

Достоинства:
    Хорошая толщина, не скользит
    Недостатки:
    Химозный запах
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Користуюсь кілька тижнів, все супер, дуже зручний,мякий

Недостатки:

Раді що Ви задоволенні своїм вибором !

• Дарія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Килимок сподобавсь, зручний у використанні. Гарна товщина,тому безпечний для колін.
    Дякую)

Достоинства:
    Не ковзає, гарна товщина
    Недостатки:

Раді що Ви залишились задоволенні своїм вибором !)

• Антонина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Отличный коврик, брала мужу на подарок, доволен. Но вот размер несколько подвел, брали все таки, как 183 см, а не 177 сс.

Достоинства:
    Плотный, классный материал, удобный в использовании на плитке дома.
    Недостатки:
    Размер не соответствует действительности. Фактический размер 177 см.
  • Папірник Ю***

#моєрозпакування
    Подобається товщина килимка у 1.5 см та насичений темно-зелений колір. Не надто важкий.
    Ціна\якість

Достоинства:
    Зручний + є петелька для перенесення килимка
  • Олеся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Заказала мат для занятий фитнессом.
    Занимаюсь уже несколько дней и могу оставить отзыв:
    Не скользит по ламинату , не оставляет вмятин, ощущение мягкости под собой, в соприкосновении отдаёт теплом, отличные габариты 183×61×1,5 см , компактный, удобная резинка для переноски, быстро распрямляется после скручивания!
    Отличный мат, я ОЧЕНЬ довольна, рекомендую!!!

Достоинства:
    Приятное соотношение цены и качества!
    Недостатки:
    не обнаружила))
  • Дарья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Очень классный коврик) толстый, мягкий и очень красивый цвет.

• Галина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Замечательный толстый коврик. После надавливания сразу восстанавливает форму. Для занятий дома идеален.

• Андрей Ш***

Подскажите, коврик восстанавливает форму после упражнений на растяжку (что предусматривает его натяжение физически при выполнении упражнений) ?

• Роберт И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Хороший коврик, довольно толстый, красивый зелёный цвет

Достоинства:
    Плотный материал
    Недостатки:
    После распаковки ужасно вонял, но за 3 дня на балконе выветрился
  • Роман М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый

Мені подобається його його займаюся півроку на цьому коврику вінницький займатися заочно всім рекомендую

Достоинства:
    Ціна і якість