Отзывы покупателей о Кожаный кошелек мужской Vintage 9,5х11х2 см (acs0014735)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Олександр П***

Добре

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Гаманець чудовий. Вже приблизно 1,5 роки у використанні, слідів зносу жодних. Шкіра та фурнітура хороші, відділів для карт достатньо. Запах шкіри зберігся і зараз, але ненав'язливий і приємний. Відділ для монет трохи незручний, але згодом звикли.

Достоинства:
    Якість, вигляд, багато відділів для карт

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В цілому покупкою задоволений

Достоинства:
    З виду надійний, гарна якість
    Недостатки:
    Запах, незручне відділення для монет
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Добрий день, Андрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах дуже швидко зникає у процесі експлуатації.

Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

#МойЛук. Брал на подарок (и тут первый минус) коробки нету вообще никакой, пришло в обычной целофанке. Теперь о самом товаре: пошив хороший, качество кожи тоже на приличном уровне, выглядит масивно можно сказать даже брутально но на самом деле кошелек компактный но вместительный. Три отделения под купюры два основных и одно на молнии плюс ещё с наружи отделение на молнии можно использовать как монетницу так как привычной здесь нету. Много отделений под кредитки ну и два прозрачных под права/пропуск.

Достоинства:
    Материал, пошив, внешний вид, практичность.
    Недостатки:
    Нету коробки, если брать на подарок то это очень большой минус, ну и нету привычной монетницы на кнопке.