Отзывы покупателей о Текстильный ремень с серебристой пряжкой Vintage Belt 20541 Черный

Оценка пользователей 4.82/5
  • Олександр М***

Гарний ремінь, зручний.

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Гарна якість тканини і пряжки. Задоволений

• Леопольд

Норм ремень!

Леопольд, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Руслан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Дійсно ТОПовий ремінь. Дуже якісний.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Руслан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Инна К***

Очень хороший ремень

Достоинства:
    Качественный
    Недостатки:

Інна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купував для джинсів, як альтернативу шкіряному ременю. За осінній сезон експлуатації не зламався, зовнішній вигляд не втратив

Достоинства:
    За свою ціну нормальна річ
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Михаил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Ремень супер. Держит хорошо.
    Не раскрывается сам.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Пряжка металлическая.
    За свою цену топ.
    Недостатки:
    Нет.

Михайло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Руслан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Все добре. За свою ціну дуже хороший ремінь

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рекомендую!

Соответствует

Ілля, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Ремінь як ремінь, останні місяці ходив зі стяжками в шортах, була проблема з їх зніманням, ремінь вирішив цю проблему

Достоинства:
    Шорти більше не спадають
    Недостатки:
    Якість не сказав би що дуже

доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Катерина

Як на фото, все добре!

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Д***

Дуже сподобався, дякую

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Михайло Б***

Зручний та міцний.

• Корнийчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Пряжка качественная и надёжная, даже при открывания руками необходимо приложить усилие. Покупкой доволен

Добрий день, Корнийчук Никита. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуюємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Качество материалов ремня в принципе неплохое, но покупать его не следует. Ни в коем случае. В месте фиксации начала ремня в любой момент может выскочить из пряжки. Это постоянная проблема таких пряжек.

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший ремень за не слишком высокую цену

Достоинства:
    Резинка для фиксации ремня, удобная пряжка

Добрый день, Денис! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Отличный ремень. Плотный материал. Не провисает. Хорошо фиксируется.

Достоинства:
    Возможность как угодно регулировать длину.
    Недостатки:

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.