- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Нажаль тріснула кришка, що спричиняє витікання при змішуванні, експлуатували бережно, без ударів, про що свідчить гарний стан кришки, дуже прикро, так як був подарунок на день народження
- Достоинства:
- Розширений та продуманий набір, з чудовим органайзером, купувала на подарунок, головною перевагою було, матеріал- неіржавіюча сталь
- Недостатки:
- За час використання тріснула кришка змішувача, скоріш за все брак
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Чудовий набір , крута підставка, доставка швидка , дуже задоволений , рекомендую!!)
- Продавец Aliko
Доброго вечора! Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Гарний набір за свої кошти
- Продавец Aliko
Дякую за відгук, дуже приємно. У нас постійне оновлення товару приходьте до нас ще)
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Купила на подарунок, іменниниця в захопленні. особливий приємний квест - все це зібрати і розставити по місцях) Справді, дуже цікаво))
Набор дуже якіский, в ньому є абсолютно все потрібне, і навіть трошки більше!
Дуже дякуємо продавцю за швидку доставку і класний товар- Достоинства:
- Якісні елементи, різномаїття всього, цікавий процес збірки.
- Недостатки:
- За місяць не знайшли.
- Продавец Aliko
Добрий день.
Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!
З найкращими побажаннями!
- Рогаль П***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Все топ!)
- Продавец Aliko
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Покупал на подарок. Все супер, именинник доволен! Рекомендую, очень круто, очень хорошее качество! Все супер!!!
- Продавец Aliko
Добрий день! Дякую за ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Купувала на подарунок, відправили на пряму людині. По відгуку - гарний набір
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Якість шикарна, доставка швидка і зручна
- Достоинства:
- Шикарний варіант як для дому так і просто для початківця