- Валеріо Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Дуже добре р
Взучит - Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Купували дитині на 7 років, емоції зашкалюють. Чудовий інструмент, гарне звучання.
- Достоинства:
- Відповідність ціни якості
Швидка відправка
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Чудовий інструмент, видає хороший звук, набагато кращий ніж ми очікували. Гучності звуку вистачає для кімнати, сусідам не заважає, кицьку не нервує. Якість відмінна, немає до чого придратися, задирок немає, нічого допилювати не треба. Пофарбовка теж дуже хороша, поверхня напівматова. Продавець дуже чуйний, швидко виходив на зв'язок коли було треба, опікувався щоб все було добре, дуже задоволені як інструментом так і обслуговуванням
- Достоинства:
- Для квартири те що треба
- Недостатки:
- Сабатон на площі звісно не полабаєш)))
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Natural
Продавец беспокоился всё ли мне понравилось в товаре и просил оставить комментарий. Обычно - фиолетово ,только отговариваться могут . Спасибо за беспокойство.
- Достоинства:
- Цена качество
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Сину дуже сподобалося, звучання класне .
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Чудовий інструмент. Якісна збірка, та добре звучання. Інструмент швидко розладжується, сподіваюсь з часом струни розтягнуться і підлаштовувати доведеться не так часто. Перейти з класичної гітари виявилось трохи складніше, ніж я сподівався:)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доводиться часто підлаштовувати
- ЕЛЕНА Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Прекрасный инструмент,отличное звучание.
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Товар дуже якісний та гарно звучить. Дитина дуже задоволена.
- Екатерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Natural
Замечательный инструмент! Дочь подарком очень довольна, я и недумала, что будет так красиво звучать! Это ещё и благодаря нейлоновым струнам, они делают звук как бы мягче, но и звонко одновременно. Продавец внимательный, отправили быстро. Спасибо!
- Достоинства:
- Качественная, металлические колки
- Іра К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Товар чудовий всім задоволені
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Відмінне укулеле.
Дитина задоволена.- Достоинства:
- Якісний вигляд
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Natural
Дякую, все добре!
- Достоинства:
- супер
- Sama D***Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black
Жалко потраченного времени. Не советую покупать у дилетантов.
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- 12 ладов вместо 15 заявленных плюс укулеле бракованная , не строит по ладам.Не советую даже для ребенка , испортит слух.
- Продавец MUSIC HOUSE
По-перше, на цьому укулеле 12 ладів, є фото, на них це зрозуміло видно. Але скажіть мені хто грає на всіх 12 ладах? Тобто вам 15 ладів потрібно для чого, щоб грати на 5-7 максимум?
По-друге, для того шоб укулеле "строило", його треба налаштувати та потягнути струни, щоб вони взяли свою довжину, звісно ви цього не зробили.
В данному випадку я би поспорив хто "дилетант".
Моя вам порада, якщо хочеие чомусь навчитись, спочатку разберіться в ситуації, чи хочаб запитайте у тих хто розуміється, вам підскажуть.
Всі добра та мирного неба
- Наталия М***Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Natural
Отличный музыкальный инструмент, красивый цвет и хорошее качество. Рекомендую)