- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Дитина в школі підхватила вошей. Перепробували різні дорогі засоби із аптеки, нічого не допомагало. А цей лосьйон допоміг з першого разу. Ще через його консистенцію дуже легко вичісувати гнид. Обов'язково замовлю ще, про запас
- Достоинства:
- Дієвий, приємний запах, недорогий
- Продавец Зона здоровья
Дякую заприємний відгук і за те що обрали нашу продукцію
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Засіб супер. Допоміг. Результатом задоволена
- Продавец Зона здоровья
Дякую, що обрали нашу продукцію! Бажаємо миру та здоров*я!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Средство действительно действует, и удобно очень в употреблении. Намного лучше аптечных.
- Достоинства:
- Удобный
- Продавец Зона здоровья
Дуже дякуємо за приємний відгук! Раді , що Вам сподобалось. Бажаємо миру та міцного здоров'я.
- ІлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Дієвий засіб!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Приїхало швидко, але не допомогло. Робили все за інструкцією, вичікували, через два дні як бігали так і бігають.
- Продавец Зона здоровья
Доброго дня! Можливо потрібна повторна обробка засобом, або консультація лікаря.
- Продавец Зона здоровья
Після обробки лосьйоном потрібно ще вимийте в гарячій мильній воді гребінці та щітки. Або замочіть їх у спирті на одну годину. Щоб знищити вошей та гнід на білизні, одязі, постільній білизні, їх необхідно простягати півгодини при температурі не нижче 60°C (чим вище, тим краще). Після пропрасуйте речі гарячою праскою.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Супер дієвий засіб. Купляли дорогі в аптеці, але не допомагало. А цей просто топ
Дякую, що обрали нас !
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Купувала більше року тому. Дитина в таборі підхватила воші. Перепробували десь 5 різних засобів,досить недешевих,а допоміг саме цей. Зараз в школі знов об'явили,що у дітей воші. Вирішила переглянути історію замовлень,щоб знов заказати.тай вже і відгук залишити. Магазину -респект. Пам'ятаю,як зі мною зв'язатися,щоб підтвердити замовлення. А в нас якраз всю ніч "кошмарили". Так дівчина спершу запитала "як ми?" і сказала тримайтеся" дуже зворушливо і по-людськи. Дякую!
- Достоинства:
- Дієвий
- Продавец Зона здоровья
Дуже приємно читати відгук! Бажаємо Вам і Вашим дітям мирного неба! Не хворійте ніколи!
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Товар пришёл быстро. Работа магазина хорошая. Искала средство, чтоб в составе был диметикон, так как по отзывам знакомых он очень хорошо помогает при этой проблеме. После применения отзыв дополню. Если у кого дети ходят в сад или школу такое средство, к сожалению, должно быть(
- Анастасія С***
Доброго дня. Підкажіть, як спрацював засіб, чи допоміг?
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Зона здоровья
Быстрая доставка. Очень быстро выводит не званных друзей . Приятный на запах , очень хорошо наноситься
- Достоинства:
- Приятный на запах , очень хорошо наноситься
- Продавец Зона здоровья
Благодарим за отзыв, всегда рады помочь!