Отзывы покупателей о Пароварка-блендер Misuta Мятная

Оценка пользователей 4.82/5
  • Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Мені дуже сподобалась ця пароварка-блендер, дуже маленька, вмістка, інструкція зрозуміла, користувалась тільки один раз, але все зрозуміло, швидко, легко!!!

Достоинства:
    Маленька пароварка, інструкція зрозуміла, швидко готує.
  • Анна І***

Чудовий

Достоинства:
    Зручний
  • Ксеня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Гарний варіант на подарунок. Навіть коробка гарна, святкова. І продавець суперовий, відправили моментально, прийшло наступного дня після замовлення, а нам це було дуже важливо щоб встигнути отримати до Хрестин.
    При теперішніх цінах на Авент тяжко знайти альтернативу, а пароварка-блендер то мас хев для супермалюків і їх батьків.
    Моя думка краще нова пароварка бюджетного бренду ніж бу Авент, все таки пластик з часом набирає запахів і бу речі така собі альтернатива для першого прикорму.

Достоинства:
    Гарна ціна, приємний колір, презентабельна святкова коробка.
  • Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Корисний і бюджетний гаджет для мам.

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Купила у вас дитячу пароварку блендер , задоволена , компактна, можна брати в подорож ))))
    Блендер тихий , дякую , мені подобається

Достоинства:
    Зручна в використанні
  • Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Доброго дня,знаєте,дитині вже два роки,а це дійсно незамінна річ на кухні,швидко,корисно і смачно. А головне маленька порція для дитини просто ідеально! В період прикорму мікродози то це знахідка,швидко варе овочі,фрукти,і м'ясо!! Навіть зараз броколі на пару то саме то! Подрібнює не в ідеальне пюре як з магазину,але нам заходило нормально,дякуючи цьому,зі шматочками проблем не було!! А так два роки ідеальний помічник!! Використовуємо часто,раніше кожного дня,зараз разів 3-4 на тиждень

Достоинства:
    Швидко готує,зберігає смак,2 в 1,пароварка і подрібнювач
  • Станислав Ш***

Круто

• Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Чудовий помічник! Готую, розігріваю і пустушки стерелізую в ньому.
    Були сумніви з приводу блендері,але все супер. Пюре виходить як в баночках,тільки смачніше)

Достоинства:
    Незамінна річ
    Недостатки:
    Не має
  • Lionela K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Комбайн зручний в приготуванні пюре. Зручний в розбірці. Проте чомусь почав сильно протікати під час приготування на пару.

Достоинства:
    Зручний в користуванні.
    Недостатки:
    Через декілька приготувань почав протікати
    • Дмитро К***

Лионела, у нас такая два года.
      При варке, из отверстия выходит пар. Сконденсировавшаяся вода стекает по стенкам и создается впечатление, что течет.
      Мы ложим маленькое полотенечко.

• Анжелика Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Отличный помощник в период прикорма!!

• Наталія С***

Можете мені відправити фото як стоїть ніж, бо в мене був у розібраному стані і тепер стирається різьба, можливо я щось не так поставила

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Borsak

Хороший комбайн. Бюджетный вариант. Используем на даче, очень облегчает жизнь. Плохо, что нет таймера на отключение, но это не критично. За такую цену - самое то!
    Малышка с удовольствием кушает пюрешку!
    Упаковка хорошая, оперативная доставка.

Достоинства:
    Бюджетная цена, просто в обращении
    Недостатки:
    Хотелось бы еще ьаймер на отключение, но за такую стоимость это не является недостатком. Все понравилось
    • Мария Д***

Всмысле "за такую цену" это что 300грн?!
      Как раз за такую цену таймер там ДОЛЖЕН быть

• Продавец  Borsak

В даній пароварці присутнє автоматичне відключення зі звуковим сигналом. Час приготування їжі залежить від кількості води що було залито до контейнера.

• Дмитро К***

Мария, посмотрите сколько стоит с таймером. Не витайте в облаках.

Сегодня ровно 2 года как купили эту пароварку. Работает. Радует нас. Готовим малышке каждый день.
      За это время треснула и отпала ручка контейнера. К сожалению, несмотря на все потуги восстановить, ничего не получилось, не держится. Пластик есть пластик.
      Приспособились обходиться без ручки. Не критично.

Покупкой довольны.