- Лілія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Чудовий альбом на подарунок, оформлення класне, листки міцні, я навіть додаткові ще дозамовила)
Оформлення і доставку зробили під мене, дуже швидко, дякую продавцю за розуміння) - Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Чудовий фотоальбом, щільні листи, красиве оформлення і неповторний аромат дерева.
Супер продавець! Швидкий зворотній зв'язок, всі моменти можна обсудити в месенджері, якісна робота та швидка відправка!- Достоинства:
- Красива, якісна обкладинка, щільні листи
- Недостатки:
- Оверчук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дякую. Товар якісний. Продавець швидко вийшла на звʼязок, врахувала всі побажання
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
немає перевірки перед відправкою. отримали альбом з розкритими кільцями, аркуші ледь не вивалилися, кольоровий ерзац прилип до фанерної обкладинки. фарба залишилася і на папері і на фанері. менеджер сперічалася довго, що кількя розкрилися з вини Нової пошти. дуже дуже неприємно було чути ці нісинітниці. Отож замовляйте за 7 днів заздалегідь. Перевіряйте і знімайте відео перевірки. Ненадійний виробник. Немає контролю якості. Окрім того, менеджер дуже розчарувала, почавши сперичатися. Дуже не професійна компанія на жаль
- Достоинства:
- ідея гарна
- Недостатки:
- фарба прилипла до обкладинки. кільця не були застібнути. дуже пагане ставлення
- Продавец Wooden art
Добрий день!
Нам дуже прикро, що сталася така ситуація.
Ми завжди перевіряємо альбом перед відправкою, як і в цьому разі. На жаль, при транспортуванні неналежним чином кільцевий механізм може відкритися в дорозі. Такі випадки в нас були декілька раз, тому ми знаємо, що це можливо. Тому ми завжди просимо наших клієнтів оглядати посилку перед отриманням, щоб ми могли відкрити спір з поштою.
Наш менеджер хотіла безкоштовно відправити нову обкладинку, але відповіді на це не отримала.
Прийміть наші вибачення! - Елена Б***
відправити нову обкладинку я запропонувала сама сьогодні. від мнеджера конструктивних порпозицій не було. так. нова обкладинка вирішить питання. Якщо в в вас неодноразово повторюється ця проблема з поштою, може ви подумаєте як це вирішити? наприклад, закріпляти кількя? варіантів безліч. Не пошта, а ви повинні продумати, як безпечно відправляти таку не дешеву продукцію без пошкоджень. або зазл=далегідь попереджати покупця, що пошта може все розбити. Згодні?
- Елена Б***
звісно чекаємо на нову обкладинку. дякую
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Все чудово.
Дуже дякую.- Недостатки:
- Анна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Альбом неймовірний замовила для донечки на Новий Рік дуже дякую! Гарних клієнтів та мирного неба
- Достоинства:
- Дуже гарно, оригінально
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Альбом супер, відповідає фото, все продумано, ввічливе обслуговування, графіювання без помилок:)
Але напевно варто писати про те, що терміни виконання більше 4-5 днів, як було вказано в описі або попереджувати при підтвердженні замовлення, бо я про це дізналась, коли замовлення вже пішло в роботу(. Звісно, я розумію ситуацію нині, але... я не встигла подарувати вчасно:)
Звісно, є моя вина, що потрібно було раніше звернутись, та все ж таки...краще про це писати:)- Достоинства:
- якість, ціна, оригінальний дизайн, обслуговування
- Недостатки:
- терміни виконання
- Мунтяну Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дякую за фотоальбом )
Дуже гарний
Нареченим сподобався- Достоинства:
- Швидко зробили замовлення)
- Недостатки:
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дуже гарний, швидка доставка, дякую
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Гарний, швидко доставили
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Нерівно обрізані аркуші
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Замовляю не перший раз, то все подобається. Замовлення виконують вчасно та якісно.
- Достоинства:
- Можна обрати колір і додати сторінки, свій надпис,
- Недостатки:
- Федір Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дружина рада і це головне.
- Достоинства:
- Своєчасно
- Недостатки:
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Зовні дуже гарний альбом, а от всередині сторінки тонкі і не дуже охайно обрізані
- Достоинства:
- Продавець швидко зв'язався, врахував побажання, доставили теж швидко.
- Недостатки:
- Сторінки альбома занадто тонкі
Дуже задоволена, якість супер. Кільця вміщують багато сторінок і можна додати свої ще сторінки, а дерев'яна обкладинка буде довго служити.
- Достоинства:
- Можливість додати сторінки, кутики для фотографії
- Недостатки:
- Бунда Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Альбом дуже гарний.
Купувала на подарунок. Молодята задоволені, адже тепер треба роздрукувати фото.
А то ніколи руки до цього діла не доходять.- Достоинства:
- Стильний дизайн, виглядає дорого
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дуже і дуже сподобався!! Я навіть і не очікувала, що настільки
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Получила альбом (в описании клей и уголки для фото) , но клей не положили качество листов не очень хорошее
- Продавец Wooden art
Дякуємо за ваш відгук. У описі вказано клей, але зараз у комплект входять кутики, бо вони набагато зручніше. Листи повністю такі самі, як на фото.
- Бондарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Все підійшло, виглядає чудово
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Замовила альбом, він просто шикарний, дуже же гарний, замовлення виконали швидко та якісно!
- Достоинства:
- Гарна робота, оперативне виконання роботи
- Недостатки:
- Натали К***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Заказывала деревянный фотоальбом.
Я была в шоке, насколько красиво он сделан. Надпись надо было сделать на немецком языке, что без проблем было сделано. Шикарный подарок теперь отправиться в Австрию. Благодарю за работу- Недостатки:
- Недостатков нет.
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Дуже ДЯКУЮ)) Всі задоволені))
- Достоинства:
- Швидко, якісно, красиво))
- Недостатки:
- Їх просто не має))
- Максакова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Изначально впечатлил подход производителя: тактичность, чёткость. Не могу не отметить скорость работы - заказала 16 .02 и 18.02 альбом уже у меня Ну а сам альбом превзошёл все ожидания в разы! Прекрасный подарок, правда отдавать теперь жалко
- Достоинства:
- Аккуратность, качество, скорость работы, общение продавца
- Недостатки:
- ИХ НЕТ!
- ВиолеттаОтзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Альбом супер, якість, креатив! Продавець, до якого багатьом підприємцям треба тягнутись по рівні надання послуг)
Щиро дякую, але тепер я заздрю тим кому цей альбом зібрались дарувати))) Собі теж пізніше замовимо такий же)
Бажаю ще більше вдячних та задоволених клієнтів!- Достоинства:
- Отримали крутий альбом, та задоволення від процесу замовлення.
- Недостатки:
- Та хіба ж вони є?
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Wooden art. Количество страниц: 40. Цвет обложки: Коричневый
Замовляла на подарунок. Альбом дуже сподобався, хороша якість. Продавець швидко вийшов на зв'язок, уточнили всі деталі. Запаковано в крафтову коробочку, гарно оформлено.