Отзывы покупателей о Улучшенный ламзак надувной лежак, шезлонг, диван, мешок, матрас Lamzac Двухслойный X-2 MAX Оранжевый (TM001279)

Оценка пользователей 3.55/5
  • Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Черный

Сьогодні купив і спробував даний товар. Після набирання повітря і намагання лягти на нього відірвалася лямка з першого разу. Товар неякісний. Сумка-чехол з розійшовшимся швом і нитка, яка тримає чохол, вилитіла одразу. Схоже, що магазин торгує браком, який подається, як акція, а насправді звичайний брак.

Недостатки:
    порвалась лямка при першому використанні
  • Игорь К***

Как открыл сразу надул крепление просто оторвалось и улетело как вернуть товар

Достоинства:
    Недостатки:
    Порвался
  • Инна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Синий

Ужас. Розірвався з першого разу.

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією, і користування ламзаком принесло розчарування.

Дана модель виготовляється з міцного матеріалу, який розрахований на стандартні навантаження та відпочинок на природі. Ситуація, коли виріб розривається під час першого ж використання — це серйозний виняток із правил. Зазвичай таке трапляється або через прикрий поодинокий фабричний дефект (наприклад, недолив шва), або внаслідок випадкового контакту під тиском із непоміченими гострими предметами на землі (сухі гілки, гострі камінці, коріння).

Ми дуже дбаємо про репутацію нашого магазину та спокій покупців, тому обов'язково допоможемо розібратися

Найближчим часом наш спеціаліст зв’яжеться з вами за номером телефону із замовлення, щоб уточнити характер пошкодження (нам важливо розуміти, де саме стався розрив).

Якщо підтвердиться заводський брак, ми без зайвих питань оперативно замінимо ламзак на новий або допоможемо оформити швидке повернення коштів згідно з правилами платформи.

Будь ласка, очікуйте на дзвінок нашого менеджера. Бажаємо вам гарного дня!

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Оранжевый

Не рекомендую. Під час першого ж використання відірвався фіксатор

Достоинства:
    Не виявив
    Недостатки:
    Брак пошиття товару
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам надзвичайно прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час першого ж використання товару, і фіксатор відірвався.

Уся продукція в нашому магазині постачається безпосередньо від фабричного виробництва та проходить контроль якості перед відправкою. Проте у виробах зі швейною фурнітурою, на жаль, зрідка може трапитися прикрий поодинокий дефект пошиття (наприклад, слабка фіксація нитки на конкретному вузлі), який складно помітити під час звичайного візуального огляду, поки елемент не опиниться під першим навантаженням.

Наш магазин ніколи не залишає клієнтів наодинці з подібними проблемами. Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб оперативно допомогти у вирішенні цього питання
      Приносимо вибачення за це прикре непорозуміння. Бажаємо вам гарного дня!

• Игорь К***

Вам вернули кошти за ламзак порваний до продовжать не дописатся?)

• Онуфрій М***

Замість заявлених 200см було приблизно 175. Спочатку важко втриматись, але потім звикаєш. Якщо неправильно закрити спускає повітря. Чохол приїхав порваний по шву

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та за те, що відзначили вигідну ціну товару. Нам прикро, що у вас виникли казуси під час первинного використання, проте описані вами моменти є стандартними технічними особливостями експлуатації надувних шезлонгів (ламзаків).

Дозвольте надати професійне технічне роз’яснення щодо виробу:

Заявлена довжина 200 см — це точний лінійний габарит виробу у повністю здутому та розправленому вигляді за фабричними лекалами. Коли ламзак наповнюється повітрям, закручується та набуває об'єму (стає високим та широким), його довжина природно і пропорційно зменшується в середньому до 175 см. Це загальний фізичний принцип роботи всіх надувних меблів.

Форма ламзака розрахована на максимальний комфорт, проте у перші кілька разів дійсно потрібне мінімальне пристосування для збереження рівноваги. Щодо спускання повітря — ви абсолютно правильно помітили: герметичність на 100% залежить від щільності закриття. Потрібно зробити щонайменше 3–4 щільні оберти планки перед тим, як зафіксувати засувку-фастекс.

Бажаємо вам приємного відпочинку та гарного дня!

• Антон К***

Ланзаки чудові, якість гарна і тримають форму, єдине що складнувато набирати повітря в них у приміщенні коли, але на вітру все дуже просто. Якість гарна, дуже легко мити після брудної підлоги. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, колір
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• ХосеАльбетро С***

Я купив один для походів з наметами або тих ночей, коли треба бігти до укриття і немає часу носити багато спорядження. Я дорослий, зростом 1,77 метра та вагою 80 кг, і він здувся через 30 хвилин; навіть моє тіло не поміщалося в ньому повністю. Якість прийнятна, а його практичність безперечна, але я б сказав, що він більше підходить для дітей або людей стрункої статури та зростом не більше 1,65 метра.

Достоинства:
    Він легкий і дешевий
    Недостатки:
    Він невеликий і здувається менш ніж за 40 хвилин.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук

Щодо вашого зауваження про час тримання повітря, хочемо дати невелику пораду: оскільки виріб тримає об’єм виключно завдяки механічному скручуванню горловини, спробуйте зробити на 1–2 оберти більше, ніж зазвичай. Саме щільність скрутки безпосередньо впливає на пружність та фінальний розмір виробу (чим більше обертів — тим вищий тиск та надійніша фіксація повітря всередині).

Ламзак розроблений як максимально легке та мобільне рішення, тому при зрості 1,77 м він найкраще підходить для відпочинку в положенні напівлежачи (як у кріслі-шезлонгу), що й дозволяє йому залишатися компактним у складеному вигляді.

Сподіваємося, ці поради допоможуть вам користуватися виробом із більшим задоволенням. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Голубой

не зміг скористатися, голова закрутилася раніше як він набрав повітря, не рекомендую

Достоинства:
    не виявив
    Недостатки:
    виглядає дешевше ніж коштує
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам прикро, що перше знайомство з ламзаком викликало у вас труднощі та дискомфорт. Наповнення надувного шезлонга повітрям — це навичка, яка потребує розуміння певного алгоритму, а не інтенсивних фізичних зусиль.

Дозвольте надати кілька порад, щоб використання було легким:

Техніка наповнення: Не обов'язково бігати по колу або здійснювати різкі рухи корпусом. Достатньо зробити 2–3 плавні кроки вперед, широко розкриваючи горловину, щоб «зачерпнути» повітря, і одразу щільно її закрити.

Використання вітру: Якщо на вулиці є хоча б легкий вітер, просто розгорніть горловину назустріч потоку — ламзак наповниться сам за лічені секунди.

Герметичність: Важливо щільно загорнути край горловини (не менше 4–5 обертів) та зафіксувати засувку. Саме це створює необхідний об'єм та пружність, навіть якщо ви набрали небагато повітря спочатку.

Щодо зовнішнього вигляду — ми використовуємо спеціальний армований нейлон, який поєднує в собі легкість та високу міцність на розрив, що є критично важливим для мобільних надувних меблів.

Ми впевнені, що за умови правильної техніки надування ви оціните всі переваги комфортного відпочинку на ламзаку. Якщо у вас виникнуть додаткові питання щодо експлуатації — ми завжди на зв'язку!

• Аліна К***

Замовляли на подарунок. Товар повністю відповідає фото та опису. Менеджери ввічливі, отримали швидко

• А.Кузнецов

Нормальная штука за приемлемые деньги!

• Карина Г***

В цілому зручний надувний лежак,за приємною ціною,але потрібно до нього звикнути

• Лілія С***

Не встигли надути лежак як він почав спускати по шву. Він бракований! Як повернути ще не відповіли!((

Достоинства:
    Недостатки:
    пропускає повітря по шву
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми ретельно стежимо за якістю товарів, проте у надувних виробах іноді може траплятися прихований заводський дефект швів, який неможливо виявити без повної експлуатації.

Хочемо запевнити вас: ми ні в якому разі не ігноруємо ваше звернення.

Наші менеджери обробляють запити в порядку черги. Якщо ви писали нам у неробочий час або вихідні, ми обов'язково зв'яжемося з вами найближчим робочим моментом.

Якщо на виробі дійсно виявлено виробничий брак шва, ми діємо згідно із законом і завжди проводимо заміну товару або повернення коштів у встановлені терміни.

Ми цінуємо свою репутацію і не залишаємо клієнтів із несправним товаром. Наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати допомогу та оперативно вирішити це питання.

Дякуємо за розуміння!

• Хомик В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Зеленый

Не тримає повітня

Достоинства:
    Не виявила
    Недостатки:
    Навіть під трирічною дитиною здуваєтьсяу
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук, навіть якщо він критичний — для нас важливо отримувати зворотний зв’язок.

Ми щиро шкодуємо, що товар, схоже, не виправдав ваших очікувань. При цьому хочемо звернути увагу на кілька важливих моментів:

Ламзак — це виріб, принцип дії якого залежить від правильного наповнення повітрям і умов використання. Його герметичність визначається не лише якістю матеріалу, але й способом закручування, замикання та положення тіла під час користування.

Жодних підтверджень дефекту (фото, відео, повідомлення в чаті або запитів на повернення) від вас не надходило. Без таких даних ми, на жаль, не маємо змоги перевірити ситуацію чи надати об'єктивну оцінку.

Товар отримано понад місяць тому (30.06.25), а відгук залишено 02.08.25 — це унеможливлює перевірку стану виробу, умов експлуатації та дотримання інструкції.

Ми реалізуємо двошарову, посилену модель Lamzac X-2 MAX, яка виготовлена з якісного поліестеру та неодноразово проходила перевірку перед відправленням. Якщо виріб має заводський брак — ми завжди відкриті до вирішення через обмін або повернення згідно з умовами.

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Фиолетовый

Не витрачайте гроші на цей кусок ганчірки. Мінус 500 грн. Плівка в середені порвана.
    LICVID-SHOP!!, Ви хоча б перевіряли перед тим, як переправляти з Китаю до своїх клієнтів цей товар.

Недостатки:
    Плівка в середені порвана. Неякісний матеріал.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаю. Нам дуже прикро, що у вас склалося негативне враження про товар. Ми поважаємо кожного клієнта та щиро шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з такою ситуацією.

Хочемо зазначити, що наш ламзак - це двошаровий виріб із щільного, зносостійкого матеріалу, який перед відправкою проходить перевірку на комплектність і цілісність. Ми не переправляємо товар напряму з Китаю, а відправляємо зі складу в Україні, де він зберігається та готується до відправлення згідно з внутрішніми стандартами.

Можливо, у вашому випадку мав місце заводський брак або пошкодження під час транспортування. Ми завжди відкриті до діалогу та вирішення таких ситуацій. Будь ласка, напишіть нам через особистий кабінет у розділі «Мої замовлення». Ми запропонуємо вам варіанти компенсації або обміну товару згідно з умовами платформи.

• Олександр Л***
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаю. Нам шкода якщо товар не виправдав ваших очікувань. Якщо ви зіткнулися з яклюсь проблемою - можете звернутися до нас через розділ «Мої замовлення». Ми обов’язково розглянемо ситуацію індивідуально та запропонуємо рішення.

• Ігор О***

Дуже поганий , після першої хвилини використання дружиною вагою 60 кг при допустимому навантаженні 200 кг

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Погана якість
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися фото — ми щиро шкодуємо, що у вас виник подібний досвід із товаром.

Хочемо запевнити, що модель Lamzac X-2 MAX виготовлена з двошарового матеріалу, що розрахований на навантаження до 200 кг — саме тому ваше зауваження є нетиповим і ми вже передали інформацію на перевірку виробнику.

Однак важливо звернути увагу, що ламзак працює за принципом внутрішнього повітряного тиску, а тому:

критично важливо правильно його надувати і закручувати/фіксувати клапан;

необхідно розташовувати ламзак на рівній поверхні без гострих предметів, щоб уникнути механічного пошкодження нижнього шару;

сам виріб не має жорсткого каркасу, тому від різких рухів або навантаження на один бік може виникати деформація чи прослизання тканини.

Зі свого боку ми завжди відкриті до індивідуального вирішення ситуацій, якщо пошкодження справді сталося з вини виробничого дефекту. Запрошуємо вас звернутись до нашої служби підтримки — ми готові розглянути кожне звернення уважно.

Нам важливо, щоб наші клієнти залишалися задоволеними не лише покупкою, а й обслуговуванням.

• Анатолій

Чудова річ, лише незручно наповнювати повітрям в приміщенні. Також слід не жаліти скручувати край клапана, бо вперше після двох годин сну прокинувся спиною на підлозі.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш детальний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ламзак вам сподобався і ви залишилися задоволені загальним враженням від товару.

Щодо особливостей надування — справді, ламзаки такого типу призначені переважно для використання на вулиці, де є простір для "набігання" повітря. У приміщенні процес трохи складніший, адже потрібен розмах або додатковий рух повітря, наприклад, від вентилятора.

Дякуємо також за слушне зауваження стосовно закручування краю клапана. Це дійсно ключовий момент для герметичності: край необхідно щільно скрутити кілька разів (не менше 4-5) і зафіксувати застібкою — тоді ламзак триматиме форму всю ніч і не здується.

Ми щиро цінуємо ваш зворотний зв’язок — він допоможе іншим покупцям краще зрозуміти особливості користування. Дякуємо, що обрали нас!

• Мар'яна К***

Дуже гарна якість розмір відповідає
    Єдине що неможу так легко його надути щоб в повний ріст лягти можливо треба щоб був вітер)

Доброго ранку!
      Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку якості ламзака — дуже приємно знати, що товар відповідає Вашим очікуванням по розміру та загальному вигляду.

Щодо нюансу з надуванням — справді, як і більшість моделей подібного типу, ламзак найзручніше наповнюється повітрям за наявності хоча б невеликого вітру або при активному русі (наприклад, коли його швидко махати на відкритому просторі). Це особливість конструкції таких диванів, адже вони не потребують насоса, що робить їх максимально мобільними.

Також можемо порадити — після забору повітря щільніше та швидше скручувати край ламзака, тоді він краще фіксує форму та дозволяє комфортно лягти на повний зріст.

Дякуємо, що поділилися враженням!
      Бажаємо Вам приємного відпочинку з новим аксесуаром — хай служить довго та зручно.

• Наталія К***

Щоб ламзак досяг такого розміру, як вказано на фото, повинен бути напевно буревій. При навіть потужних поривах вітру розміру як на фото досягти не вдасться. Повітря набирається, але так, ламзак буде у вигляді підстилки, а все повітря навколо вас, наче в ямі. Не раджу. Роблю висновок, що продавець вказаними фото вводить в оману споживача.

Недостатки:
    Не реально досягти такої форми як вказано на фото.
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.

Хочемо звернути увагу, що зображення у картці товару є ілюстративними та демонструють максимально наповнений стан ламзака після повного забору повітря та правильного згортання. Досягнення такого об’єму справді залежить від техніки наповнення — ламзак не потребує буревію, але потребує декількох енергійних махів у напрямку потоку повітря (навіть у приміщенні з розмахом руки це можливо), після чого важливо щільно закрутити край та зафіксувати застібку.

Зі свого боку, ми надаємо товар згідно з описом та офіційними фото від виробника. Тим не менш, вдячні за вашу думку — вона допоможе уточнити інструкції з використання в майбутньому.

Шкодуємо, що у вас склалося негативне враження, але завжди відкриті до діалогу, якщо виникають додаткові питання.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Красный

Жахлива якість, всередині целофан розірваний, зшито погано. У мене є з чим зрівняти 8років був ламзак гарний і якісний.

Недостатки:
    Жахлива якість
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і зворотній зв’язок.

Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Судячи з наданого фото, дійсно, ймовірно мав місце виробничий брак. Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою, однак, на жаль, не всі вади можливо виявити одразу, особливо коли йдеться про приховані дефекти внутрішніх матеріалів.

Наша команда завжди відкрита до зворотного зв’язку та уважно ставиться до кожного звернення. Якщо у вас виникли питання або бажаєте обговорити ситуацію детальніше — будь ласка, зверніться до нас у повідомленнях на маркетплейсі.

• Продавец  LICVID-SHOP

Клієнт перестав відповідати з 04.07.25, вирішення питання не може тривати більше гарантійного терміну на обмін\повернення.

• Дмитрий Д***

Все супер

• Нелли А***

Брали для відпочинку, легкий, компактний,насичений колір, ціна/якість,нарікань немає, швидка відправка, відповідає опису

• Лілія П***

Поки задоволені, легенький, зручний

Недостатки:
    Трохи важко надути коли немає вітру
    • Продавец  LICVID-SHOP

• В'ячеслав С***

Доволі зручна річ і доволі міцна

• Марія М***

Комфортний надувний шезлонг для відпочинку на природі

Достоинства:
    Міцний, легкий, комфортний
    Недостатки:
    Поки не знайшла. Єдине, треба слідкувати, щоб під ламзаком не було гострих предметів, можливий прокол
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за теплий та детальний відгук.

Нам надзвичайно приємно, що ламзак виправдав Ваші очікування — справді, він поєднує в собі міцність, легкість і комфорт, що робить його чудовим вибором для відпочинку на природі.

Дякуємо також за слушне зауваження — уникнення гострих предметів справді допоможе зберегти цілісність виробу на довший час. Ми завжди раді отримувати такі розумні підказки, які можуть бути корисними й для інших покупців.

Бажаємо приємного користування та яскравого відпочинку з нашим товаром!
      З повагою, команда підтримки.

• бугайчук и***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Розовый

как его вернуть

Достоинства:
    дірка на матрасе
    Недостатки:
    чтобі надуть бегать за ветром
    • Продавец  LICVID-SHOP

Шановна Ірино, Дякуємо за ваше звернення! Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою якості товару. Якщо матрац має дефект (дірку), ви можете оформити повернення або обмін згідно з умовами гарантії. Щоб повернути товар, будь ласка, виконайте наступні кроки: Зв’яжіться з нашою підтримкою – ми допоможемо оформити заявку на повернення. Переконайтеся, що товар знаходиться в первісному стані (без сильних слідів використання, якщо це можливо). Надішліть нам фото дефекту – це допоможе нам швидше розглянути ваш запит. Відправте товар назад через обрану службу доставки – деталі щодо адреси та способу повернення надамо після узгодження заявки.

Ми прагнемо, щоб кожен покупець залишався задоволеним покупкою, тому готові допомогти вирішити цю ситуацію якомога швидше. Будемо чекати на ваш зворотний зв’язок!

Менеджер зконтактує з Вами найближчим часом

• Юрій А***

рекомендую європейського виробника брати!

Достоинства:
    Відправили швидко
    Недостатки:
    якість матеріїї не дуже(((
    • Продавец  LICVID-SHOP

Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Ми раді, що доставка була швидкою, і цінуємо вашу чесну оцінку товару. Щодо якості матеріалу: нам шкода, що матеріал не повністю відповів вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо пропонувати товари оптимального співвідношення ціни та якості. Якщо у вас є конкретні зауваження, будемо вдячні за детальніший зворотний зв’язок – це допоможе нам покращити наш асортимент. Ми цінуємо вашу думку та готові допомогти, якщо у вас виникнуть додаткові питання!

• Анастасія І***

Гарний великий ламзак за невеликі гроші

Достоинства:
    Якість матерії ламзака
    Великий розмір
    Швидкість доставки
    Недостатки:
    Якість пошиття чохла
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Размер (ДхШхВ): 200 x 90 x 70. Цвет: Желтый

Гарний ламзак, якість нормальна, колір яскравий.

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Анна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Виктория М***

Купила чоловіку на роботу, задоволений)

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Святослав П***

Зручна річ. Придбав приятелю на ДН. Йому дуже зайшло

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Святослав. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Татьяна

сьогодні отримала . Якість жахлива .
    маю намір повернути цей товар . Чек зберігла Слава Богу .
    Навіть коментувати складно .
    надувати величезна проблема - напевно треба бігати по полю .
    рівновагу не тримає - тобто в гамаку висячому втриматись легше в 10000 разів.
    Тут якщо вдасться надути - не зможете на ньому лежати .
    може на пляжу влітку діточкам і розвага , але в квартирі - бестолкова річ.
    ( брали з наміром під час повітряної тревоги лежати на ньому в безпечному місці. ) ні , не зручний зовсім . Якість тканини теж не сподобалась .

Достоинства:
    не виявлено .
    Недостатки:
    якість .
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Хотіли звернути вашу увагу, що надувні ламзаки мають свою специфіку використання, особливо під час надування, яке потребує певної техніки – найкраще надувати на відкритому просторі. Щодо рівноваги, ламзак розрахований на розслаблений відпочинок на відкритих майданчиках, таких як пляж чи парк. У квартирі його зручність може бути менш очевидною через обмежений простір. Якість матеріалу відповідає стандартам для легких надувних меблів, які легко транспортувати. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Продавец  LICVID-SHOP

З клієнтом зв'язалися і запропонували оформити повернення товару.

• Виталий

Хороший товар

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Віталій. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ігор Л***

Жахлива якість товару. Здувається за 3 хвилини

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ігор. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Хочемо зазначити, що ламзаки зазвичай виготовляються з міцних матеріалів, призначених для тривалого використання. Якщо ламзак швидко здувається, це може бути пов'язано з неправильним закриттям клапана або недостатнім наповненням повітрям під час надування. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.

• Продавец  LICVID-SHOP

Клієнту в чаті Rozetka та в месенджері надали детальну консультацію щодо експлуатації даного товару.

• Артем Д***

Все чудово, хороший ламзак, адекватної якості, нарікань немає.

Якщо придиратися, то можна придратися до чохлу. Він завеликий. Не те, щоб недолік, але особисто мені було б зручніше, якби чохол стягував ламзак.

Достоинства:
    Хороший ламзак
    Недостатки:
    Чохол не щільний (суб'єктивно)
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Артем. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що Ви задоволені вашою покупкою. Щодо вашого зауваження про чохол, хочемо зазначити, що він розроблений таким чином, щоб легко вміщати ламзак і забезпечувати зручність транспортування. Наш магазин завжди прагне забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів. Гарного дня.

• Максим Ж***

Так відповідае опису ,зручно якісно а як буде далі побачим

Достоинства:
    Не велика ціна ,легкий
    Недостатки:
    Е сумнів що дуже тонка тканина час покаже
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Максим. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що Ви задоволені вашою покупкою. Хочемо зазначити, що матеріал ламзака ретельно підібраний для забезпечення його легкості та міцності. Ми впевнені, що ламзак буде служити вам довго та приноситиме лише позитивні емоції. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня)