Отзывы покупателей о МФУ CANON PIXMA G3420

Оценка пользователей 4.18/5
на основе 41 отзыв
  • Сергій

Це якийсь жах через мережу друкує через раз, якісь постійні очистки картриджу чи що він робить.

• Горбатенко М***

Все чудово. Дякую.

• Ольга С***

Все подобається.

• Михайлюта М***

Не рекомендую! Постійно ламається, тупить..

• Бранденбург

Моя найгірша покупка за 2023 рік.

Розуміла, що за такі гроші це буде не найкращий принтер, але й не очікувала, що отримаю сміття за такі гроші.

Регулярно відпадає зʼєднання з wi-fi. Одне фото реально можна друкувати понад 15 хвилин очікуючи, поки він подумає. Якість друку теж слабка, але знову ж таки, за ці гроші очікувань, як з поліграфії не було.

Достоинства:
    Добре, що не дорожче
    Недостатки:
    Тупить, довго друкує фото, низька якість друку, регулярно відʼєднується то від wi-fi, то від компа
  • Наташа

Підключення до ноутбука з системою IOS витріпало стільки нервів, що летіло все. Тільки розібралась, як друкувати через програму на телефоні, так вийшло оновленння програми, і все заново. З компютера через вайфай підключитись не можу, на сайті кенон пише якась маячня. Буду шукати кабель до ноута, бо наступним з вікгна полетить принтер.

Достоинства:
    Друкує добре
    Недостатки:
    Підключення і друк через вайфай
  • Виктор Т***

Пользуемся пол года. Полет нормальный. Цветность фото как по мне на 4-. Для домашнего пользования нормально. 3 месяца просто простоял. Думал что дюзам конец но нет все работае

Достоинства:
    Wi-fi
    Недостатки:
    Качество фото, нету яркости которой хотелось
  • Станіслав Ю***

Отримав. За свою ціну гарний БФП.
    Легко налаштувати, та почати користуватися.
    Комплектація: Дві банки чорних чорнил, три банки кольорових, БФП, печатаючі головки х2, кабель живлення.
    Друк чорним якісний, кольоровий поки що не випробовував.
    Можна печатати з мобільних пристроїв, що плюс.

Достоинства:
    Легкість налаштування, якість друку, комплектація чорнил, безпровідний друк
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олена Ш***

Купили вчора. Швидка доставка. Рекомендую. Якісний друк, фото чудові. Зручне налаштування.

Достоинства:
    Wi-fi
  • Богдан Д***

Це вже третій БФП від Canon, однозначно рекомендую. Брав на заміну G2400, яким успішно користувалися в домашніх умовах понад 5 років, але в ньому друкуючі голови вичерпали свій ресурс, а їхня заміна коштує бл. 4000 грн., додати до цього вартість чорнил, то це ще плюс 1500 грн. Щодо нової моделі, то тут істотною перевагою є ві-фі, який працює просто пречудово, також картридж для відпрацьованих чорнил (в народі - "памперс") тепер знімний і не треба бавитися з промивкою.

Достоинства:
    wi-fi, знімний картридж обслуговування, lcd-дисплей, українська локалізація, інтуїтивно зрозуміле налаштування, чудова інструкція
    • Ірина Д***

Скажіть, будь ласка, чи яскравими виходять малюнки та діаграми на звичайному папері? Друкувати планується не на фотопапері, в офісі.

• Богдан Д***

Ірино, так яскраві. З фотодруком, звичайно ж, не порівняти. Також є можливість регулювати якість друку: для цього треба вибрати рівень якості для відповідного типу паперу, але дружина зазвичай користується стандартними налаштуваннями кольорового друку і цього цілком достатньо, а кольором вона друкує багато, бо працює вчителькою і дітям кольорове цікавіше.

• Дмитро К***

Не LCD дисплей, а монохромний. На якому видно тільки при світу.

• Татьяна Т***

Не можу налаштувати для роботи

Розпакувати і заправити було легко, а ось налаштування це якийсь жах!

• Олександра К***

Користуюсь даним принтером близько 3 місяців. Гарний друк, швидкий і якісний. Фото виходять просто супер, я задоволена.

Достоинства:
    Якісні фото, з'єднання WIFI, легкість і експлуатації.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Валентин

Друкує швидко та якісно, чорнив вистачає на довго. Зручне підключення по WiFi

Достоинства:
    Друк, зручність, WiFi
  • Светлана Г***

Купували дітям. Зі своїми задачами впорався на відмінно . Трошки були проблемки з налаштуванням, але все зробили. Зручно наливати фарбу. Кольори яскраві. Поки тестуємо. Діти дуже задоволенні.

Були невеличкі проблеми з доставкою, кур’єри переплутали адресу і тому затримка в доставці була

Достоинства:
    Доволі швидко друкує. Скан-копії робить дуже швидко
    Недостатки:
    Заправка тільки оригінальними фарбами
  • Виктория Х***

Принтер просто чудовий. Фото друкує бездоганно. Я задоволена своїм вибором

• Дмитро Б***

Брали для дому, в основному для фото. Фото просто супер на фото бумазі canon, на іншій не пробували. Підключення через Wi-Fi зайняло 1 хвилину, працює як з iPhone XR так і з андроїдом та пк по Wi-Fi. Від заправки отримуєш лиш задоволення, ніде ні каплі чорнила!

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Александр К***

Простий та надійний

• Сергій

Чудове БФП . Легко настроїти і працювати .

Достоинства:
    Через вайфай працює без проблем.
  • Юрій П***

Місяць працює норм. Надіюсь, все так і буде.

Суперовське МФУ

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    Не дружить з Windows XP
  • Анастасія К***

Доставка швидка. Підключили. Брали по акції, повинно було ще 60 листів фото паперу йти, але їх не було

• Вася

Может, вы в кредит или оплату частями брали, в таком случае подарки не дают

• Наталія Л***

Я очень довольна. Доставили быстро, все в целостности. Разобрались что к чему и как тоже быстро. Распечатывает через вайфай, с телефона, был бы шнур к компьютеру в комплекте, вообще бы сказка была)))).

• Титов Б***

Мфу соответствует заявленному описанию, доставили быстро

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Нужно переодически что нибудь печатать чтобы не пересыхали печатающие головки
    • Любовь С***

Там постійна подача чорнил і неповинні засохнути катриджі.

• Александр Д***

Отличный МФУ за свои деньги. Печатает качественно и относительно быстро. Легко справляется со всеми задачами небольшого офиса. Качество сканера выше всяких похвал!

Достоинства:
    Качественно собран, привлекательный внешний вид.
    • Андрей

У вас сканер ровно сканирует или криво с наклоном?

Класний

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    З Windows XP не дружить.
    • Любовь С***

Це не проблема поміняти вінду на 7 чи 10.

• Діана П***

МФУ працює, нормально конектиться як з компом, так і з телефоном. Якість друку особисто у мене не викликає такого захвату, як читала в інших відгуках

• Виктор

С телефона на прямую через вифи делает тёмные фотографии. Перелопатил все настройки пока что не нашёл как устранить этот эффект.
    Через ПК делает нормально.

Достоинства:
    Делает отличные фото
    Недостатки:
    пока не выявил
    • Фурман Г***

Так поделитесь !?

• Алексей К***

Заберите свой принтер! Получил его 16-02-2021 после ремонта, теперь нет чернобелой печати! Заплатил деньги для того чтобы получить головную боль.

Достоинства:
    Недостатки:
    Состоит из одних недостатков!
    • Артем

Для возврата, должно быть заключение сервиса. Вы обращались повторно в сервис после ремонта с тем что нет черно белой печати?

• Володимир П***

Не знаю, чи можна це рахувати недоліком, але цю модель поки неможливо знайти для завантажень на українському сайті.
    Є певні нюанси щодо налаштувань (особисто я поки не пробився до нього через WiFi репітер), але в цілому я задоволений.

Достоинства:
    гарний принтер. Давно не користувався струменевими, але цей дуже приємно здивував. гарна якість!
    • Сергей

Я тоже очень туго подключался через беспроводную сеть.просто нужно выбирать в телефоне не свой интернет, а сеть именно принтера, и всё будет ок, дальше всё по подсказкам из приложения.

• Дмитрий

Я так и не смог к нему пробиться через телефон. Пробовал все и по инструкции.
      Смог только через компьютер, а потом уже и телефон без проблем подключился

• Володимир П***

я таки подключился через телефон для настроек. Важно убрать с вашей обычной вай-фай сети режим автоматического переподключения.

• Алексей К***

Получил принтер в незапечатанной коробке, на стекле сканера были отпечатки. При установке принтера появилась ошибка 1470. Победит её пока не смог.

• Алексей К***

Как вернуть принтер обратно продавцу?

• Кіра

ссылка
      Вирішили питання з принтером?

• Згурский К***

Заказал, получил. Спасибо.
    Пока что обкатываем.
    При установке вопросов нет, все понятно.
    Остаётся вопрос по чернилам.
    Когда они появятся в продаже?
    И какие есть аналоги.

Достоинства:
    Удобная заправка. Хороший принтер.
    Недостатки:
    Нет ответа от персонала розетки на предмет чернил. Когда они будут в продаже?
    • Александр З***

Уже есть в продаже.
      Но вот MC-G02 пока нет.

• Шелуха А***

Він повинен так стукати при друкові?
    На бумазі 230г/м2 по центру від валіка залишаються артефакти, так і повинно бути?

Достоинства:
    Швидкий друк фото з телефона.
    Недостатки:
    Стук під час друку. Розмазує центр фото на бумазі 230г/м2. Низька швидкість друку
  • Наталія Д***
    Продавец: Rozetka

Дуже сподобався БФП,працює класно,фото робить класні, дякую

• Александр Б***
    Продавец: Rozetka

Принтером доволен полностью. Качество печати на высоте. Пользуюсь уже практически год и нареканий нет. Однозначно рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Большие чернильницы и беспроводная печать
    Недостатки:
    Отсутствует подсветка на дисплее
  • Анастасия К***

Повна маячня!

Достоинства:
    Включається.
    Недостатки:
    друкує 2 години документ в чб на 2 сторінки, а потім вибиває на половині сторінки.
    • Виталий Ф***

Вирішили проблему? І що було?

• Александр
    Продавец: Rozetka

Вчера купил, сегодня установил и обкатываю, в целом доволен, только как по мне немного медленно печатает, качество устраивает, хорошее, скорость и качество сканирования и копирования тоже . Агрегат собрался и настроился минут за 10-15. Не пробовал Вай-фай, подключил через кабель, пока нужды такой нет

Достоинства:
    Легкая заправка, быстрая настройка, 2 банки черного чернила, отличное качество
    Недостатки:
    Шумноват, особенно вночное время, немного медленная печать
    • Виталий Ф***

Подключайтесь через Wi-Fi, при этом освободится один порт USB, а сам результат будет- огонь!

• Максим І***

Увікнуть безшумний режим і буде вам щастя