- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Не достатньо гострі. Кінці погано стрижуть і потрібно декілька разів проходити одне пасмо волосся.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хотіла доповнити свій відгук, сьогодні випробувала набір, ножиці гострі та зручні, дуже сподобалося ними працювати.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів тут ссылка
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Гарний набір в гарному чохлі, все сподобалося.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дякую, забрала посилку,для домашнього використання те що треба,для салону брати щось дороще ,а загалом я довільна.
- Достоинства:
- Гарне упакування,є пиналчик , гарно виглядає.
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец E-Style
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Для НЕ перукарів напевно не погано, але якщо ви перукар за професією, то раджу купляти щось краще за якістю. Філіруючі ножиці більше рвуть волосся аніж ріжуть. Трохи тугі.
- Достоинства:
- Швидкість виконання замовлення. Привітність.
- Продавец E-Style
Доброго дня. Шкода, що Вам не підійшли ножиці. Зазвичай покупці задоволені, бо це гарний набір у співвідношенні ціна - якість.
Всі наші товари за посиланням: ссылка
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Все сподобалось. Зручні, гострі ножиці. Продавцю окрема подяка за подарунок.
- Достоинства:
- Зручні
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Придбала для себе, все сподобалось : гострі , зручно тримати у руці.
Замовлення швидко обробили , зателефонували .- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец E-Style
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Дуже якісний та чудовий набір.
Брала для домашнього використання, результатом задоволена))- Достоинства:
- Якісний метал, набір в класній коробочці.
- Алена З***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Придбала собі для використання в домашніх умовах))
Все сподобалось)))- Достоинства:
- Непогана якість для такої ціни
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Достойний вигляд. В роботі - перевірю.
- Достоинства:
- Супер! На перший погляд, сподобався!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хороші, добротні ножиці за таку ціну
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Купували для домашнього використання, повністю задовольняє потреби. Відмінна якість, можу рекомендувати.
Окрема подяка продавцеві E-Style за швидке оброблення замовлення!- Достоинства:
- Відмінна якість за помірну ціну
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Покупала для домашнего использования. Приятная цена за такой набор. Ножницы удобно держать в руках, что немаловажно.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Продавец E-Style
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Хорошие ножницы для домашнего пользования. Подарок жене понравился.
- Достоинства:
- Острые
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Спасибі, що Ви вибрали компанію E-Style! ссылка