- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все добре.....працює .....більше року.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаєм і надалі приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Працює добре. Показники дуже точні.
Рекомендую.- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Владислав, за відгук та оцінку! Бажаємо і надалі приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
....товар....тестер....пришёл...быстро....подключил.... всё работает
....теперь буду измерять ёмкость....я доволен !!!- Достоинства:
- ....желтенький...
- Недостатки:
- ....не знайшов....
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Особлива подяка за фото. Бажаєм приємного користування тестером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Добра точність
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Дмитро, за відгук та оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
добрий вечір! брали для заміру роботи інвертора, а саме частоти на виході 50Гц. Продавець завірив, що прилад відобразить цю інформацію, але нажаль, як написано в інструкції, вимірювання частоти відбувається у діапазоні від 2кГц до 20кГц. Тобто все, що нижче, я просто не побачу, тим більше 50Гц. Шкода, бо покупали саме для цього!
- Продавец WASHOPIK
Доброго дня, Олена! Так, Ви запитували, чи тестер вимірює частоту, однак не запитували про діапазон. Шкода, що Вам не підійшов мультиметр.
- Нетахата В***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Товаром задоволений на роботу нарікань не має за такі гроші чудовий апарат
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Володимир, за відгук та оцінку! нам приємно, що Ви задоволені мультиметром. Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Спасибо покупкой доволен все на высшем уровне как товар так и доставка. Со своей задачей справился
- Достоинства:
- Качество
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Геннадий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Отличный мультиметр. В настоящее время работает без замечаний в домашних условиях. Обслуживание магазина мне понравилось. Это первый магазин в моей жизни, который после покупки сам интересуется, работает ли устройство.
- Достоинства:
- Качественный, работает корректно.
- Недостатки:
- Недостаки - у других. У этого нет.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Генадій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Користуйтесь мультиметром із задоволенням. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Лучший мультиметр за свою цену
- Достоинства:
- Лучший прибор за свои деньги
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Чудовий апарат,працює.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Немає чехла для зберігання.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Микола, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Андреев М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Нормальный, хороший мультик.Сын увлекся радиоэлектроникой, подарил ему, он в восторге.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Максим, за відгук та оцінку! Бажаємо Вашому сину приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Доставили швидко)
Самий ліпший за свої гроші)- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Оксана, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо приємного користування.
- вадим к***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Хароший апарат работает все сотко
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Вадим, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Володимир Р***Продавец: WASHOPIK
Купував на подарунок. Від власника подарунку лише схвальні відгуки. Все працює відмінно. Дякую за швидку доставку та відкриту співпрацю.
- Достоинства:
- Усі зазначені характеристики працюють.
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Володимир, за відгук та оцінку! Нам приємно, що власнику сподобався Ваш подарунок. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.