- AI аналіз відгуків48 відгуків: позитивний (близько 85%), нейтральний (~10%), негативний (~5%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все отлично.
- Достоинства:
- Качество и скорость обслуживания, соответствие товара заявленным характеристикам.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Дмитро, за відгук та оцінку! Дуже приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом! Бажаєм приємного користування тестером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині.
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Валерій, за високу оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Горбатенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все чудово. Дякую.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Максим, за відгук та оцінку! Бажаєм приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Брала своїм, ніяких скарг чи нарікань, питань по ньому не має. Все норм, все працює. Добре, що повністю йде комплектом, що ту ж батарейку не треба додатково замовляти, замовила - отримала - користуються
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олена, за відгук та високу оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування мультиметром і будем раді знову бачити Вас в нашому магазині.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Прийшов вчасно, в комплекті все було, працює відмінно вже четвертий місяць.
Вимірював напругу, струм, опір, ємність конденсаторів і коефіцієнти підсилення транзисторів. Зручно що є звуковий сигнал для "продзвонки" .- Достоинства:
- У відгуку
- Недостатки:
- Не дуже точно заклацується в потрібні позиції центральний перемикач -потрібно "дотягувати" .
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Андрій, що поділились своїми враженнями про товар! Бажаєм і надалі приємного користування мультиметром і будем раді знову бачити Вас в нашому магазині за покупками.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все працює, саморозряду я не помітив, вимірює добре, є підсвітка на якій все видно чудово, великий, мулттифункціональний та зрозумілий, як то кажуть, топ за свої гроші)
- Достоинства:
- Великий, підсвітка екрану, не бреше, довгі щупи, багато чого можна вимірювати
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Михайло, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Прийшов в гарному стані з батарейкою все й
Чудово працює- Достоинства:
- Є підсвідка екрану
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Ігор, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь мультиметром із задоволенням.
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Дякую. Швидко відправили замовлення.Мультіметр.
- Достоинства:
- Зручний в роботі,великий екран.
- Недостатки:
- Перелік функцій малоб бути переведено на нашу мову.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Юрій, за відгук та оцінку! Так, інструкції поки що немає на українській мові, нажаль. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Звичайний мультіметр, користуюсь подібним років 25, що раніше моделі вимірювали, то і зараз
- Достоинства:
- Над чим?
- Недостатки:
- Немає, але раніше були набагато менші розміри.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олег, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Загалом для моїх задач його повністю вистачає (прозвонка та вимірювання постійно та змінної наприги). Лише один мінус: жовтий резиновий чохол не прилягає знизу.
- Достоинства:
- Підсвітка, якісні щупи, підсавка позаду
- Недостатки:
- Чохол не прилягає знизу
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Руслан, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Слободян А***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все працює як треба, чудовий прилад
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Артем, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Працює, зручний, надіслано вчасно.
- Продавец WASHOPIK
Вдячні Вам, Марія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Ярослав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Зручний. Працює добре. Гарний на вигляд. Рекомендую
- Достоинства:
- Зручний. Працює добре
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Ярослав, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Зручний пристрій для роботи , зручно ним користуватися
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- За тиждень роботи не виявлено
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Доставили оперативно. Мультиметр, ожидания оправдал. Для решения задач частного дома и авто большего и не надо.
- Недостатки:
- Не нашел.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Отличный товар,все работает,быстрая доставка
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олександр, за відгук та оцінку! Користуйтесь мультиметром із задоволенням. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- николайОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
А инструкцию можно было бы и перевести ........
- Достоинства:
- Эксплуатация покажет .....
- Недостатки:
- Мультиметр расчитан на измерение 20 А , а щупы расчитаны только на 10 А .
- Продавец WASHOPIK
Доброго дня, Микола! Нажаль, постачальник поставляє товар з інструкцією лише на іноземній мові. Стосовно щупів - вони якісно виготовлені і відповідають заявленим характеристикам для роботи з даним мультиметром. Бажаємо приємного користування.
- Очереднюк М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Дякую продавцю за оперативність та якісний товар.
- Достоинства:
- Чудовий пристрій для електрика) Працює без нарікань.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Максим, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупкою.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Мені підійшов, тестер чудовий, щупи дуже круто упаковані, із ковпачками. В комплекті була і крона для живлення пристрою.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Юрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
Працює.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Полтора месяца, все работает
- Достоинства:
- Почти интуитивно понятен
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Віталій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Дуже швидко доставлено,
- Достоинства:
- Працює добре
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Михайло, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Користуйтесь мультиметром із задоволенням.
- алекс М***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
ДУЖЕ ГАРНА РІЧ ДЛЯ РОБОТИ ВДОМА....ЗАДОВОЛЕНИЙ ЯКІСТЬЮ ТОВАРА...ДЯКУЮ ЗА ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ...
- Достоинства:
- ВСЕ ДОБРЕ
- Недостатки:
- ПОКИ НЕМА
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Олексій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все працює дякуємо все буде Україна
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром! Все обов'язково буде Україна!
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Гарно запакували, швидко відправили, сам прилад працює. Навіть подзвонили і поцікавились чи все працює
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Євген, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Дуже хороша і якісна річ, рекоменду
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Прилад був добре запакований. На данний час працює без зауважень у домашніх умовах. Обслуговування магазину особисто мені сподобалось. Взагалі - це перший магазин у моєму житті котрий після покупки сам цікавиться чи працює пристрій.
- Достоинства:
- Суб'єктивна думка, що окрім приладу то пані Оксана;)
- Недостатки:
- Станом на сьогодні не виявлено.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Роман, за відгук та оцінку! Так, ми цікавимось, чи наші клієнти задоволені покупками. Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Хороший
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Ємм...ще товар не встиг забрати, а відчуття уже двоякі. На розетці виріб купував за 580 грн., на вайбер прийшло повідомлення від Нової пошти, що посилка прибула та до сплати 675 грн. Тобто або доставка коштує 95 грн (що малоймовірно) ну або продали дорожче ніж вказано на розетці. Мені як би не шкода тих декілька грн., якщо річ варта уваги, але навіщо тоді ціни вказувати, якщо вони не сходяться.
- Продавец WASHOPIK
Доброго дня, Роман! Ціна на товар не змінюється, це нонсенс. Просто Ви не врахували той момент, що окрім сплати за доставку, Нова Пошта бере сплату ще за перевід накладеного платежу. Потрібно було на Новій Пошті розпитати, вони б розказали, яку суму Ви повинні сплатити за товар і яку суму за їхні послуги.
- Роман
Доречі мабуть так воно і є. З мене вибачення.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Хороший за свої кошти
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Проблема решена
Після отримання даного мультиметру, відчуття неоднозначне.
Отримав товар швидко, добре запакований. Корпус, та матеріали зроблені добре, люфту немає. Перемикач режимів працює добре та супроводжується сигналом.
Перейдемо до деталей: По перше, тут немає режиму виміру температури, ні на перемикачі, ні на гніздах клем. В інструкції указано, що потрібно обрати режим TEMP, але його немає. Інструкція універсальна, не прив’язана до моделі. Пошукав по мережі, упевнився, що ця модель не має виміру температури, хоч і вказує. Оскільки фото моделі Digital multimeter VC890D виглядає інакше, що приводить до роздумів, що це чи просто копія, чи інша модель без температури.
Технічно будь яким мультиметром можна вимірювати температуру, купив термопару, та виставив вимірюванням напруги, що дасть нам значення напруги під дією температури на термопару, а потім по таблицям шукати показник зміни напруги від температури. Але це не говорить про наявність виміру температури у пристрої. Оскільки так може будь який вольтметр.
Щупи добрі, та комфортно лежать у руці, з гнучким дротом. Але поганою чутливістю на на кінцях. Вимір відбувається лише на ямках у жала, хоч саме жало вимірю так собі. Для виміру SMD компонентів не підходять, потрібно докупати.
Режими з найменшими показниками для виміру працюють, дуже нестабільно. Та показують іноді більше за межі даного режиму і постійно змінюється. Приклад вимірювання резистора з 1, 5, 100 Ом, в режимі 200 Ом покази постійно скачуть від 1 Ома Але скоріше, в цьому вина щупів, оскільки це виникає коли вимірюєш кінцем жала, на впадинами.
А так, не зважаючи на подряпини на корпусі, та змазану фарбу від літер, що не критично, інших мінусів я не побачив.
в цілому нормальний мультиметр для домашнього користування.- Достоинства:
- Гарна зборка, багатий функціонал, дистанційний режим Live/NCV, добре запакований при перевезеннях, комфортні щупи, резиновий чохол. Непоганий домашній мультиметр.
- Недостатки:
- Немає режиму температури, прийдеться вимірювати через таблиці, Щупи не для SMD елементів, оскільки на кінцях жал погана чутливість. Подряпини на корпусі, та потікша фарба від літер(що здається як би їм користувалися), Дуже тісний блок для батарейки, що перегинає провід живлення.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Євген, за такий змістовний відгук. Характеристики, які вказані в даному мультиметрі, зявлені виробником, однак ми не спеціалісти електрики, щоб щось підтвердити чи спростувати. Вам, як професіоналу, напевне, видніше.
На Ваше прохання надали дані для повернення товару.
Бажаємо Вам знайти мультиметр, який задовольнить всі Ваші професійні потреби, однак для цього Вам, напевне, потрібно шукати мультиметри із вищої цінової категорії.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Вітаю! Отримав товар згідно замовлення, оперативно та без затримок. Товар відповідає опису. Який він в роботі - побачимо, принаймні мультиметр отриманий у гарному стані.
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Мультиметр працює справно, в комплекті є батарейка, доставили оперативно, рекомендую
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Іван, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Брала на подарунок чоловіку. Дуже швидка доставка, жодних проблем не виникло. Чоловік задоволений :)
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Дарія, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо Вашому чоловікові приємного користування мультиметром і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Все супер працює на відмінно, рекомендую.
- Достоинства:
- Доставка швидка , пристрій відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец WASHOPIK
Дуже вдячні Вам, Віталій, за відгук та оцінку! Користуйтесь мультиметром із задоволенням. Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK
Гарне обслуговування, швидко вислали, прилад був гарно запакований.
- Достоинства:
- Гарний прилад, працює
- Недостатки:
- не знайшли
- Продавец WASHOPIK
Спасибі, Ірина, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.