Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бандажные полоски Italwax для шугаринга 100 штук (в упаковке)

• Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIBITKA

Бандажные полоски просто супер!
    Удобно работать.

Достоинства:
    Плотные.
    • Продавец  KIBITKA

Катерина, раді що Вам сподобались бандажні смужки, які Ви використовуєте з пастою для шугарингу Madam Saharina. Бажаємо Вам гарних результатів!

• Лина К***

Досить плотні.

Достоинства:
    Ціна і якість.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  KIBITKA

Лина, раді, що Вам сподобались бандажні смужки при роботі з нашою цукровою пастою. Приємного використання і гарних результатів!

• Виктория О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIBITKA

Дуже класні, я новачок і з легкістю змогла ними користуватися. Зручні у використанні

Достоинства:
    Зручні у використанні
    • Продавец  KIBITKA

Виктория, раді, що Вам сподобались бандажні смужки при роботі з нашою цукровою пастою. Приємного використання і гарних результатів!

• Мила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIBITKA

Дуже якісні смужки. Пробувала дешевші, хотіли заощадити, але зовсім не те. Знову повернулася до цих, вони найкращі, міцні, не рвуться, добре знімають волосся.

Достоинства:
    Міцні, не рвуться, велика упаковка 100 смужок
    • Продавец  KIBITKA

Мила, раді, що Вам сподобались бандажні смужки, використовуючи їх з пастою для шугарингу Madam Saharina. Дійсно, це одні з найкращих смужок для депіляції. Приємного використання і задоволення від процесу депіляції!

• Ольга

Хорошие полоски фирмы Italwax

• Продавец  KIBITKA

Ольга, рады что Вам понравились полоски для депиляции. Действительно, полоски этого бренда хорошего качества. Всегда их рекомендуем нашим клиентам. Приятного использования!

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KIBITKA

Це моя перша покупка ,раніше ніколи не користувалася,але полосками задоволена на всі 100%зручні,якісні.

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  KIBITKA

Юлія, раді, що Ви залишилися задоволені результатом від першого використання бандажних полосок. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Татьяна Б***
    Продавец: KIBITKA

Користувалась вперше, сподобалось

Достоинства:
    Класні смужки
    • Продавец  KIBITKA

Татьяна, раді, що Вам сподобались смужки. Бажаємо досягти гарних результатів у процесі депіляції шугарингу!